Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΛΑ.Ο.Σ : ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ

Στο σημερινό φύλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΑΠΟΨΗ» και στη σελίδα 8, υπάρχει ένα άρθρο του δημοσιογράφου κ. Γιάννη Συμεωνίδη σχετικά με τα όσα γίνονται στο κόμμα του Καρατζαφέρη , ιδιαίτερα μετά την επιστολή που του έστειλε το μέλος της ΚΕ του κόμματος

κ. Παν. Αποστόλου και που προβαίνει σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη, Βουλευτή και Γραμματέα της Κεντρική Επιτροπής του κόμματος που τον κατηγορεί για «συνολική ευθύνη για την απαράδεκτη, παρακμιακή αυτή κατάσταση» καταλήγοντας ότι «ποτέ το κόμμα μας δεν παρουσίαζε τέτοιας έκτασης αποσυνθετική εικόνα…».

Κάνει λάθος ο συντάκτης της επιστολής στην οποία αρνείται να απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης; Δεν νομίζω. Αρκεί και μόνο να ρίξει μια ματιά κάποιος στις εφημερίδες, στα blogs και στα σχόλια των αναγνωστών επί των δημοσιευμάτων που αφορούν στο ΛΑΟΣ, και εύκολα κανείς θα συμπεράνει ότι η «αποσυνθετική εικόνα», είναι πλήρης. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, ούτε και μη αναμενόμενο μετά τις τόσες πολλές πίσω-μπρος κινήσεις (κωλοτούμπες τις ονοματίζουν πολλοί) του Προέδρου του κόμματος , ιδιαίτερα μετά το ΝΑΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Φάνηκε εξάλλου και στα πρόσφατα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, που τα ποσοστά του ΛΑΟΣ, όχι μόνο δεν αυξήθηκαν αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μειώθηκαν.

Τώρα μάλιστα που προέκυψε και το ΔΗΣΥ της Ντόρας, ο κίνδυνος είναι ακόμη μεγαλύτερος , όσο και αν εμφανίζεται ως καλός παίκτης ο Καρατζαφέρης. Διότι πολλές φορές αποδεικνύεται, ότι μπορεί ένας παίκτης να παίζει καλή μπάλα, αλλά οι βλακείες των συμπαικτών του να καταλογίζουν πέναλτι εις βάρος της ομάδος του με τα γνωστά επακόλουθα!
ΕΛΛΗΝΑΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ "τα μάλα" για την διαφήμιση, συνεχίστε παρακαλώ. Πέστε και άλλα, πέστε ο Καρατζαφέρης είναι ακραίος (α ξέχασα αυτό δεν παίζει τώρα) καλύτερα πέστε θέλει και αυτός την κουτάλα, θέλει να συγκυβερνήσει, θέλει να φάει και αυτός απ΄τα πετρέλαια, θέλει αυτό εκείνο, βρίστε πέστε ότι: τα καλά κόμματα είναι η Ν.Δ. και η ελιά ότι ψήφισε το μνημόνιο!!! πέστε, τώρα που γυρίζει, τώρα ασχολούνται ακόμα ποιο πολλοί... Μήπως τον Παν-κάλο δεν τον βρίζουν; Να ξέρετε ο Καρατζαφύρερ έγινε Λερναία Υδρα ένας θα φεύγει δύο θα έρχονται ....Σείς να συνεχίστε μέχρι τότε που να στηρίζετε τους ίδιους όσο υπάρχουν οι ίδιοι τόσο θα ανεβαίνει ο Καρατζαφύρερ σας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε @9;09
Ματαιοπονείς στηρίζοντας το λαμόγιο.
Τον ψήφισα τον αρχηγό σου και την ψήφο μου την εξαργύρωσε πουλώντας την στον ΓΑΠ και στο ΔΝΤ.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας.
Φέρνοντας το ΔΝΤ ο αγύρτης μπήκε στα σαλόνια του κατεστημένου,έγινε κάποιος.
Τι φοβήθηκε και στήριξε το μνημόνιo, μή χάσει τις καταθέσεις του;Αυτός που έχει τόσα ακίνητα;
Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρωτο χρόνο χαίρονται.
Ο χρόνος πέρασε και η βουλή για το φασιστάκο χοντρό,ΤΕΛΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρω ότι ματαιοπονώ αφού τα συμφέροντα είναι μεγάλα και ας αφήσουμε τα παραμύθια .... Ότι και να καταλογίσεις εις βάρος του Προέδρου βαρύνει και του άλλους αρχηγούς.
Η διαφορά με τα άλλα κόμματα είναι ότι δεν μας ακούν να αλλάξουν, πρόσωπα και καταστάσεις επειδή δεν μπορούν έχουν γίνει κατεστημένο. Αν είσαι λίγο παρατηρητικός και ξεφύγεις, θα δείς ότι ο Παπανδρέου το κατάλαβε αυτό και δίνει νέες ευκαιρίες για ανάδειξη προσώπων.
Ο κόσμος πλέον ζητά νέες ιδέες από άφθαρτα πρόσωπα. Βλέπε δημάρχους Θεσσαλονίκης και Αθήνας.
Μέσα στην ομάδα του ΛΑΟΣ υπάρχει η δυνατότητα να θέσεις θέματα και να αναδειχθείς. Το ζητούμενο είναι αξίζεις να αναδειχθείς, μπορείς να κατανοήσεις για να σε κατανοήσουν ή βιάζεσαι. Μπορείς να δημιουργήσεις ρεύμα; Εχεις την ευκαιρία, που τα άλλα κόμματα δεν στην δίνουν γιατί τα παλαιά κομματικά στελέχη δεν θέλουν να αφήσουν την κουτάλα. Τώρα όσο για τον Καρατζαφέρη έχει φτάσει εκεί που κανείς μέχρι σήμερα δεν το κατόρθωσε. Είναι ψέματα; και ότι και να γίνει θα παραμείνει. Το ζητούμενο είναι μπορεί να γίνει ζύμωση; Μπορώ εγώ να παλέψω και να αποδείξω ότι ο Α ή ο Β είναι άχρηστοι και ακατάλληλοι για τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί;
Με λίγα λόγια θα δεχθώ την αρνητική κριτική όμως θα μου πείς ότι τα άλλα κόμματα τα κάνουν καλύτερα, γιατί είπαμε η μη ψήφος βολεύει το σύστημα το οποίο από μέσα το πολεμάς καλύτερα. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Μας εξαπάτησε o Καρατζαφέρης στηρίζοντας τον ΓΑΠ,θα πληρωθεί στην κάλπη!
Μαύρο,πολύ μαύρο!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο ΛΑ.Ο.Σ στήριξε το ΠΑΣΟΚ για το Μνημόνιο σε αντίθεση με τη ΝΔ.Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ τι έκαναν στην Ευρωβουλή για το περι ού ο λόγος θέμα; Eιχαν 'αποψη; την εξέφρασαν;πού και πότε; Θα περιμένω με ενδιαφέρον να πληροφορηθώ. Πλαστήρας