Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24-χρονος αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων του 2007

Αυτόν δεν τον κλαίνε στα κανάλια επειδή ήταν 24 χρονών...!!!
- Δεν ήταν αρκετά νέος, ήταν ήδη 24 ετών.
- Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
- Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
- Δεν είχε μάνα να τον κλάψει, γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε, πονάνε το ίδιο.

Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
Δεν ήταν αρκετά νέος, ήταν ήδη 24 ετών.
Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
Δεν είχε μάνα να τον κλάψει, γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε, πονάνε το ίδιο.
Ποιος είναι ο αστυνομικός;
Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικου χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους, λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες.



Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος σε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και ''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α...ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣ....ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ααα επι ΝΔ κλαίγαμε τον Αλέξη, τώρα επι ΘΑΣΟΚ όλα ένταξη μέχρι και τα πιτσιρίκια στο Γυμνάσιο κάνουν μάθημα.Τι σου κάνει η χειραγώγηση τελικά.

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι φίλε μου και ας μην σε ήξερα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
Δεν είχα την τιμή να σε γνωρίζω. Είμαι Αξκός του στρατού αλλά αισθάνομαι την υποχρέωση να γράψω αυτές τις αράδες.
Και επειδή στα ΜΜΕ δεν θα το αναφέρουν καν διότι ανήκες στους μη παραγωγικούς ας γράψουμε εμείς οι συνάδελφοι σου, δεν έχει σημασία στρατιωτικοί ή αστυνομικοί μια ευχή σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για όσα πρόσφερες κι ας ήσουν νέος στο σώμα . Εξάλλου τι περισσότερο από τη ζωή του θα μπορούσε να προσφέρει κάποιος!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι και ας μην σε ήξερα όπως λέει και ο άλλος συνάδελφος. Είμαι απόστρατος και εύχομαι τέτοια περιστατικά να εκλείψουν ολοκληρωτικά.
Επειδή όμως η ευχή ΣΚΕΤΗ ευχή θα μείνει τουλάχιστον όταν συναντάμε αυτούς τους νέους έξω ,που προσπαθούν με ελάχιστη εκπαίδευση και πενιχρά μέσα να κάνουν το καθήκον τους ας τους χτυπήσουμε φιλικά στην πλάτη κι ας τους πούμε και μια καλή κουβέντα. Το' χουν μεγάλη ανάγκη για το ηθικό τους.
Όσο για τα ΜΜΕ απαξιώστε τους πουλημένους!!!!!!!!!!!!! Δεν αξίζουν ούτε να τους φτύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο αγαπητέ 9:43! Εάν υπήρχαν περισσότεροι σαν κι εσένα "σκεπτόμενοι" Αξκοί ίσως να είχαμε αποφύγει τη σημερινή ηθική κατάντια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το παλληκάρι. Δύναμη και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. - ΥΓ

Ανώνυμος είπε...

Για όποιον ενδιφέρεται πραγματικά για την κατάσταση του αστυνομικού:

Ξεπέρασε κάθε όριο ο 37χρονος ειδικός φρουρός της Αστυνομίας Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος προκειμένου να παρουσιάσει τον εαυτό του ως θύμα του καθήκοντος και ως θύμα «σκοπιμότητας των ΜΜΕ και όχι ανεξάρτητων δημοσιογράφων», όπως αναφέρει, χρησιμοποιεί ένα... μακάβριο ψέμα!...

Ο αστυνομικός-πιστολέρο επαναλαμβάνει ότι είναι αθώος και ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε, ενώ χαρακτηρίζει «δήθεν αυτόπτες» τρεις μάρτυρες που ήταν παρόντες στη σκηνή της δολοφονίας και μίλησαν για «ευθεία στόχευση»


Στην αίτηση αποφυλάκισής του, επικαλείται μεταξύ άλλων την περίπτωση του 24χρονου αστυνομικού Παναγιώτη Τομαρά, για τον οποίον αναφέρει ότι «... μόλις προχτές «έσβησε», ενάμιση χρόνο μετά τη βίαιη επίθεση που είχε δεχτεί, όταν μαζί με τον συνάδελφό του, βρισκόταν σε περιπολία στην περιοχή γύρω από το γήπεδο του μπέιζμπολ στο Ελληνικό και τριάντα τουλάχιστον άτομα, του αντιεξουσιαστικού χώρου προέβησαν σε βιαιοπραγίες εναντίον τους, με σιδερολοστούς, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, οι οποίες και επέφεραν στον άτυχο ήρωα αστυνομικό βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τον περιήγαγαν σε μόνιμη κωματώδη κατάσταση και τελικώς οδήγησαν στην άδικη απώλειά του, χωρίς όμως στη δική του περίπτωση τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να κάνουν, έστω και μια μικρή αναφορά στο περιστατικό, τιμώντας τη μνήμη του».

Οπως, όμως δήλωσε στο «Εθνος» ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, ο αστυνομικός Παναγιώτης Τομαράς ζει και σιγά σιγά ξεπερνάει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=2036740

Καλό είναι να δείχνουμε λίγη υπευθυνότητα στις δημοσιεύσεις μας, γιατί τα blogs τείνουν να καταντήσουν τα πιο προπαγανδιστικά μέσα (χειρότερα και από τα κανάλια)

Ανώνυμος είπε...

Συνάντησα το παλικάρι που βρίσκονταν σε καταστολή στην εντατική του Γ.Γεννηματα λίγες μέρες μετά το συμβάν,όταν είχα αντίστοιχο προσωπικό μου γολγοθά με συγγενικό μου πρόσωπο και είχα συχνά επικοινωνία με τους οικίους του πριν μεταβεί στ Ισραήλ σε κέντρο αποκατάστασης. Για όσους δεν έχουν βιώσει τη γη να φέυγει κάτω από τα πόδια τους - για όσους χάνουν την βεβαιότητα του χθές και του σήμερα και που δεν μπορουν καν να υπολογίσουν τι θα τους ξημερώσει αύριο - για όλους αυτούς όπως και εγώ τότε που βλέπουν τα σενάρια της ζωής τους να περνούν μπροστά από τα μάτια τους και να μην είναι σε θέση να μαντέψουν πως θα ζήσουν το αύριο......ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ..... τίποτα πλεον μετά από όλα αυτά δεν έχει την υλική αξία που είχε πρίν (ούτε το τι θα μου κοστίσει , τι θα μας κόψουν πάλι από επιδόματα και μισθό και πόσα χρόνια θα υπηρετήσουμε παραπάνω)....Για όλους τους υπόλοιπους λοιπόν εύχομαι να μην βιώσουν ποτέ αυτη τη κατάσταση (ούτε ακόμη και οι χειρότεροι εχθροί μας που λέμε χαριτολογόντας ) και να αναλογίζονται οτι η υγεία και η ευτυχία δεν αντικαθιστανται - Για τους οικίους του έχω να πώ καλό κουράγιο και δύναμη και να τον θυμούνται πάντα όπως έζησε και μεγάλωσε - ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 1:42 το άρθρο που αναφέρεις έχει ημερομηνία 16/12/2008. Από τότε μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε τι έγινε. Έκανες και εσύ μια δημοσίευση και καλό θα ήταν να έδειχνες περισσότερη υπευθυνότητα.
Κρατάω όμως μια επιφύλαξη για το αν τελικά πέθανε το παλικάρι ή όχι μια και η κατάσταση υγείας του βελτιωνόταν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε των 8:52, δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι η υποτιθέμενη είδηση είναι πιο παλιά από το 2008, μιας και κυκλοφορεί ακριβώς με την ίδια διατύπωση εδώ και δύο χρόνια. Ακόμα και σε chail-mail την έχω πετύχει. Κάνε μια αναζήτηση στο google με μια φράση από το κείμενο και θα το διαπιστώσεις. Το παλικάρι τράβηξε και πιθανώς τραβάει πάρα πολλά τελείως άδικα, αλλά ευτυχώς ζει. Η αναφορά του όμως τη συγκεκριμένη ημέρα, μάλλον δεν είχε σκοπό να δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, αλλά άλλους σκοπούς, παρόμοιους πιθανώς με αυτούς του γνωστού μεγαλοδικηγόρου που τη σκαρφίστηκε. Για αυτό το λόγο λοιπόν ξαναζητώ στοιχειώδη υπευθυνότητα.

ΙΛΑΡΧΟΣ είπε...

ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ . ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΣΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ . ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ .
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ-ΘΥΜΑΤΑ??? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ. Ε, ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΛΑΜΨΟΣ, ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ (ΠΑΝΤΑ) ΑΔΙΚΟ.

ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 300 ΕΥΡΩ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ (ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΧΑΧΑΧΑ...ΕΡΕ ΚΑΤΙ ΠΛΑΚΕΣ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΤΙ, ΠΟΥ, ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΑΦΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ....