Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Η αγανάκτηση ενός ΕΠΟΠ

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό κ. ΥΕΘΑ.
Για να μας κάνετε μειώσεις είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι!
Για να πληρωθούμε τις 300 ώρες το μήνα είμαστε στρατός!

Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι κύριε Υπουργέ για την απάντηση που δώσατε με έμφαση τους ΕΠΟΠ 7 υπηρεσίες , φυλάκιο και ότι θα λείπει 20 μέρες από τι Μονάδα αν παίρνει απαλλαγή μετά από 24ώρη υπηρεσία. Ντροπή σας.

Μόνο στις 7 υπηρεσίες που θα κάνει ένας ΕΠΟΠ όπως λέτε συμπληρώνει με το τωρινό καθεστώς 7*32,5 ώρες = 227,5 ώρες στο χώρο εργασίας μόνο για τις 7 υπηρεσίες χωρίς να αναλογιστούμε τα υπόλοιπα εργάσιμα 8ώρα .Πολύ άνετα κύριε Υπουργέ ένας ΕΠΟΠ όπως λέτε φτάνει τις 300 ώρες μηνιαίως χωρίς να αμοίβεται για αυτό σε σχέση με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα που οι αντίστοιχες μηνιαίες ώρες είναι κάπου στις 160. Δεν έχω υπολογίσει καν τις 2 βραδυνές το μήνα που ανεβάζουν τις ώρες πάνω από τις 300.

Αλλά αυτό δεν σας νοιάζει , δεν έχουμε οικογένειες εμείς οι ΕΠΟΠ , δεν έχουμε υποχρεώσεις , δεν είμαστε άνθρωποι .Οι οικογένειες μας , τα παιδιά μας , οι γυναίκες μας είναι πολίτες 3ης κατηγορίας δεν μας έχουν ανάγκη . Ας κάθεται ο ΕΠΟΠ 7+2 βραδυνές σχεδόν το ένα τρίτο του μήνα μέσα στο στρατόπεδο . Δεν είναι άνθρωπος . Καθεστώς δούλων στην Ελλάδα του 2010 , μπράβο σας και ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας υπολογίζεται τόσο. Που νοιάζεστε για εμάς.Τα ζώα τους οι κτηνοτρόφοι ποιο πολύ τα προσέχουν.
Δλδ πιστεύεται ειλικρινά ότι όταν μετά από 24ώρη υπηρεσία μπορούμε να αποδώσουμε την επόμενη μέρα? Γυρνάμε στα σπίτια πτώμα από τη κούραση και λόγο της ψυχολογικής πίεσης ξεσπάμε στις οικογένειες μας. Σας ευχαριστεί αυτό το πράγμα? Πόσο νομίζετε ότι μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος .Κάποια στιγμή ξεσπάει και δυστυχώς τη πληρώνουν οι κοντινοί μας άνθρωποι . Αλλά ούτε και αυτό σας νοιάζει , δικό μας πρόβλημα.

Αν ο σκοπός σας είναι το μεγαλύτερο μέρος του στρατεύματος να είναι ψυχολογικά πιεσμένο και χωρίς ίχνος ηθικού συγχαρητήρια το έχετε πετύχει . Μπράβο σας.

Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια που μας λέτε στις επισκέψεις και μετά από ασκήσεις δεν μας λένε απολύτως τίποτα . Που να ξέρετε τη λέει ο καθένας από μέσα του την ώρα που μας μιλάτε.

Αλλά στη Ελλάδα του 2010 είμαστε ότι μας συμφέρει και όπως μας συμφέρει .

Για να μας μειώσετε μισθούς είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι.
Για να μας μειώσετε τα δώρα είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι.
Για να μας κόψετε τα τρίμηνα είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι.

Μέχρι εδώ ότι σας συμφέρει.....


Για να πληρωθούμε τις 300 ώρες το μήνα δεν είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι?Είμαστε στρατός δεν ισχύει αυτό σε έμας.

Για να πάρουμε απαλλαγή μετά από24ώρη υπηρεσία δεν είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι , Είμαστε στρατός.

Παρόλο που όλο το δημόσιο όχι με 24ώρη αλλά μόλις με 8ώρη βραδινή βάρδια πέρνει την επόμενη μέρα αδιάθετο-ρεπό , εμείς είμαστε Στρατός δεν το δικαιούμαστε.

Οι 160-165 ώρες το μήνα δεν ισχύουν σε εμάς , εμείς είμαστε Στρατός.

Πότε θα σταματήσετε πλέον να μας κοροϊδεύεται? Επειδή δεν έχουμε συνδικαλισμό και δεν μας υπολογίζεται δεν σημαίνει ότι πάψαμε να είμαστε άνθρωποι. Δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε δικαιώματα.

Κάποια στιγμή πρέπει να μας σεβαστείτε και εμάς. Πόσο ακόμα νομίζετε ότι μπορούμε να αντέξουμε όλοι αυτή τη πίεση με τους μισθούς με τη κρίση , με , με , με , με όλα αυτά που μας πιέζουν. Κάντε κάτι για όνομα του θεού.

Αλλιώς βγείτε και πείτε στα ίσια ότι δεν μας υπολογίζεται και δεν νοιάζεστε για εμάς. Τιμήστε τα παντελόνια που φοράτε .


Ένας αγανακτισμένος , απογοητευμένος ΕΠΟΠ. Που εδώ και 8 χρόνια τιμάει τη πατρίδα του και το εθνόσημο που φοράει .

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φώναξε όσο θες.
Χρεώσου.
Πάρε διαζύγιο.
Δέρνε τη γυναίκα και τα παιδιά σου όλη μέρα.
Αυτοί που κυβερνάν δε τους καίγεται καρφί.
Είσαι ένας αντιπαραγωγικός δημόσιος υπάλληλος ορκισμένος να εκτελείς μέχρι τελευταίας ρανίδας.
Και η κλασσική απάντηση των διοικούντων πολιτικών και στρατιωτικών:"Όποιος δεν μπορεί να φύγει.Σε κάθε διαγωνισμό οι υποψήφιοι είναι χιλιάδες."

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ
ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΜΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΌ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!
ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΦΧΑΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΜΟΥΝ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ... ΕΜΕΙΣ
ΕΠΥ ΕΠΟΠ ΛΟΧΑΓΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ
ΤΟ 1909 ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ...ΕΞΕΓΕΡΣΗ
ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ...
ΥΓ:AN ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΚOΛΑΣΜΕΝΟΙ" ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΜΕ ΑΠΑΛΟΙΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ "Ο".

Ανώνυμος είπε...

Εχει ολα τ αδικια ο συντακτης της αναρτησης. Βεβαια οτι γραφει αντικατοπριζει ΟΛΕΣ της Ενοπλες Δυναμεις.

Ομως συναδελφοι........... ποιος τους ψηφισε στις προσφατες εκλογες και πηραν τοσο προβαδισμα??????
Σιγουρα και καποιοι απο εμας ΤΡΑΓΙΚΟΙ που δεν λενε να αλλαξουν την γραμμη τους.

Οποτε τι να μιλαμε , τι ναλεμε ??? Αφου μας πηδαν και τους δωσαμε και τα ευσημα στις εκλογες , συνεχιζουν ακαθεκτοι.

Εγω, απο τον μηνα Δεκ και μετα θα κανω αναφορες για απαλλαγη ακομη και μετα απο <> υπηρεσια.

Ανώνυμος είπε...

φίλε ασε τα περι ψηφοφορίας...επειδή έχουμε ''δημοκρατία'' κυβερνούν οι μειοψηφίες..... το 40% περίπου πηγε και ψήφισε...σου λέει κάτι; κυβερνούν με ποσοστό κάτω του 20% επί των εγγεγραμμένων.....και από αυτό το ποσοστό που ψήφισε οι περισσότεροι είναι τα κοματόσκυλα και όχι ο αγνός κόσμος..

Koridalliotis είπε...

Ρε φίλε, έχεις πολύ δίκιο.
Δυστυχώς είσαι ΕΝΑΣ που μίλησε, άντε να ευπάρχουν άλλοι 100 που έχουν μιλήσει.
Εγώ έχω περιέργεια, τι θα γίνει όταν θα φτάσει ο κόμπος στο χτένι! Όταν ακόμα και ο πιο φιλήσυχος ΕΠΟΠ-ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ-ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ-ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ θα αγανακτήσει και θα μιλήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!.. Γιατί θα γίνει κάποια στιγμή... Και αυτούς που κατηγορείς, πες τους πως θα τους κλάψει η μάνα τους...
Koridalliotis

Φούλης είπε...

μην αγχώνεσαι φίλε και συναδερφε ΕΠ.ΟΠ ,αν διαβάσεις το εεξωφυλο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ θα καταλάβεις τη ετοιμαζουν και να μην σε κραταω σε αγωνια ηδη ετοιμαζουν και περικοπές στις ΕΔ με απολύσεις

Ανώνυμος είπε...

kala ta les re file kai ekfrazeis tin aganaktisi oxi mono twn epop alla kai twn emth kai twn loipwn monimwn ipaksiomatikwn kai ligwn mikrwn aksiomatikwn...to thema einai pws mporoume na antidrasoume otan oi kareklokentauroi fantaropateres aksiomatikares mas-dioikitades-dieuthintades kai loipoi anwteroi kai anwtatoi skiboun to kefali kai den antidroun;den eida kanenan na pigainei ston eipourgo kai na tou petaei sto grafeio thn paraitisi kai ta galonia tou gia tin katastasi pou exoun ferei ton strato mas...antitheta pane kai glifwntai gia na aneboun pio psila,na kratisoun thn karekla tous kai as pethainoume emeia pao katw...ti na to kanw otan se 30 meres eimai 20 makri apo to spiti mou kai tin oikogeneia mou logo askisewn kai ipiresiwn kai anti gia 1 mprabo kai ena euxaristw akouw ton dioikiti mou na leei oti thewrei pws oi adeies pou pernoume einai iperbolika polles;les kai tis plirenei apo tin tsepi tou...les kai 2 meres timitiki gia 3 askiseis h 1 pisw apo tin alli tou einai baros...den katalabeinoun pws ektws apo to xrimatiko (pou etsi kai alliws exoume apofasisei pws den pairnoume) iparxei kai to ithiko meros tis amoibis...ti skata tous mathainoun 4 xronia stin sxoli,1xrono sta sxolia epitelwn kai kati meres sta sxoleia dioikitwn;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ......ΑΛΛΑ...
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ...ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΙΣ 7 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ(ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ).Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΔΡΑ.ΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΙ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ολο κλεγεσται εσεις οι εποπ. τι θελετε δηλαδη; αν δεν σας αρεσει και σας πιεζουν τοσο πολλη, παραιτηθηται. φιλαρακο εισαι οχτω χρονια επαγελματιας οπλιτης αλλα δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται. τραβα εξω στον ιδιωτικο τομεα να δεις ποσο δουλευουν και τι λεφτα πληρωνουν. με μια απλη αιτηση μπηκες στο στρατο καιτι θες δηλαδη; να παιρνεις 2 χιλιαρικα και να καθεσαι ολη τη μερα. γεμισαν τα στρατοπεδα απο κοπριτες και τεμπεληδες.