Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Άμεση Βολή Πυροβολικού στο Πλαίσιο της Μετεκπαίδευσης Εφεδρείας στην ΠΕ της 79 ΑΔΤΕ

Ούτε κράνη για την προστασία του προσωπικού δεν διαθέτουμε;
Άλλοι τύπου kevlar και άλλοι τύπου Β΄ΠΠ;

Την 27 Ιανουαρίου 2011 στο πλαίσιο της μετεκπαίδευσης εφεδρείας, Μονάδες Πυροβολικού της 79 ΑΔΤΕ πραγματοποίησαν άμεσες βολές στο ΠΒ ΜΑΥΡΑΤΖΑΙΩΝ. Στη βολή συμμετείχαν έφεδροι εκπαιδευόμενοι καθώς και οπλίτες της 2010 Δ’ ΕΣΣΟ οι οποίοι την περίοδο αυτή διεξάγουν εκπαίδευση για απόκτηση ειδικότητας. Οι βολές εκτελέστηκαν με ρυμουλκούμενα πυροβόλα 105 χιλ και αυτοκινούμενα πυροβόλα 155 χιλ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί απορείς αγαπητέ συνάδελφε για τα κράνη? Τι νομίζεις ότι έχουν οι Μονάδες? ΚΕΒΛΑΡ κράνη δεν υπάρχουν για όλους. Στις Μονάδες της Μακεδονίας η εκπ/ση γίνεται με τα παλιά Μ1, τα ΚΕΒΛΑΡ τα έχουν μόνο για όσους πάνε Κόσοβο.
Και να ήταν μόνο το κράνος...Η εξάρτυση, το άρβυλο, το τζάκετ..ακόμα και αυτό το G3, τα πιο καινούργια είναι 20 ετών...Δυστυχώς τα υλικά μας είναι απαράδεκτα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗ ΣΤΟΛΩΝ ΜΑΧΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ(ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΤΟΥ ΟΤΙ, ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ),ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΣ.

Comandante R.