Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!!

Ακόμη μια φορά γίνεται δεκανίκι της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ.
Καληνύχτα σας κύριοι του ΛΑΟΣ, και να σας χαιρόμαστε!

«Οι πολεμοχαρείς κραυγές και η απόπειρα μετατροπής των πολιτών σε "μάζα" επιβάλλεται να αντιμετωπισθούν με πολύ περίσκεψη»!
Κάτι παρόμοιο είπε και ο μεγάλος Αρχηγός σε ερώτηση της Βίκυς, στη καθημερινή του μεσημεριανή ενημέρωση προς τους πολίτες .
Από που......
προέρχονται όλα αυτά; Από που αλλού.
Από το κόμμα που ψήφισε ΝΑΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και τώρα τα γυρίζει. ΝΑΙ δυστυχώς οι ως άνω βαρύγδουπες δηλώσεις έγιναν από το ΛΑ.Ο.Σ. ενόψει της αυριανής πανελλαδικής απεργίας. Δυστυχώς, ακόμη μια φορά γίνεται δεκανίκι της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ .
Οι πολίτες όμως έχουν μνήμη και δεν ξεχνούν αυτούς που τον εξαπατούν και όταν έλθει η κατάλληλη ώρα με την νοηματική τους διαδρομή θα δώσουν το κατάλληλο μάθημα.
Καληνύχτα σας κύριοι του ΛΑΟΣ, και να σας χαιρόμαστε!

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ/http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_5719.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον κατάλαβα ότι με κοροϊδεύουν όλα τα κόμματα και ανοιχτά τάχτηκα υπέρ του ΛΑΟΣ. Αισθάνομαι προδομένος από αυτά τα καραγκιοζιλίκια του Καρατζαφέρη. Μας κοροΙδεψε τον πιστέψαμε και μας έφτυσε και μας. Πρέπει να πληρώθηκε -πουλήθηκε. Όσοι τον στηρίξαμε και μας πρόδωσε πρέπει να βρεθούμε και να διαδηλώσουμε χωριστά εναντίον του Καρατζαφέρη. Δεν ρώτησε κανέναν από το κόμμα για να γίνει δεκανίκι του Πασοκ. Αισθάνομαι προδομένος και θάρθει η ώρα του να τα πληρώσει

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα . Ο ΛΑΟΣ ζει λόγω έλλειψης εναλλακτικής πρότασης

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος έχει πεθάνει, έπαψε να ζει απλά το σύστημα με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις προσπαθεί να μας κοροϊδέψει ότι ζεί με 4% ενώ είναι κάτω και από το ΔΗΣΥ. Αλλα έλεγαν και άλλα είχαν στο μυαλό τους δηλαδή πουλήθηκαν πήραν χρήματα πως να το πω ..... ας συχτηρ μεσημεριάτικα τους κολοτούμπες πουλημένους....