Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΑΡΑΠΟΝΟ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?

ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΤΟ Π.Ν. ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ Π.Ν.
3 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ? ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ.
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ Π.Ν. ΦΘΑΝΕΙ. 

3 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ Π.Ν. Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ.
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ Π.Ν. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΙΣΧΟΣ.

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Π. Ν. ΣΥΣΣΩΜΟΙ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΑΞΚΟΙ Ε.Ε.? ΟΧΙ κύριοι συνάδελφοι. Οι Αξκοί γίνονται "άξιοι" όταν αποστρατεύονται... Τους συνάντησα σε μια Λέσχη Αξκών που πήγα για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή μου... Εκεί οι "άξιοι" που τα είχαν κάνει διαχρονικά σκατά, έκριναν τους πάντες και τα πάντα. Η διάχυτη μυρωδιά της εγκεφαλικής σαπίλας μου θύμισε νεκροτομείο - ΥΓ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Π.Ν.ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ (ΤΗ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.
-ΠΟΝΗΡΟΙ ΓΑΡ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ:
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση”

Ανώνυμος είπε...

Υποτιμάς την νοημοσύνη αυτών που το διαβάζουν και λυπάμαι για την παραπληροφόρηση που διαδίδεις. Το ΠΝ, ο ΣΞ και η ΠΑ πάντα ήταν πράσινα όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ εξουσία και γαλάζια όταν ήταν η ΝΔ. Επίσης το φαινόμενο να επανέρχονται απόστρατοι είναι σύνηθες όταν αλλάζουν Κυβερνήσεις. ΛΑΘΟΣ σε κάθε περίπτωση αλλά η σωστή ενημέρωση με την παραπληροφόρηση έχει μεγάλη διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ.
ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ. ΕΛΕΟΣ

Κάποιος Ανθυποπλοίαρχος ΠΝ είπε...

Συμφωνώ καλέ μου άνθρωπε, δεν λέω...
Αλλά ξέρεις, δεν χρειάστηκε να έρθει το ΠΑΣΟΚ για να γίνουν αυτά. Πάντα γινόντουσαν! Το θέμα δεν είναι το "Πράσινο ΠΝ" όπως το αποκαλείς. Και να γίνει Μπλε-Κόκκινο-Πορτοκαλί με ροζ βούλες, τα ίδια σκατά θα είναι.
Το θέμα είναι, μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η υπόθεση, δηλαδή να μπαινοβγάζουμε Αξιωματικούς στην επετηρίδα, αναλόγως Κυβερνόντος Κόμματος...
Άντε μπας και γίνουμε ποτέ Υποπλοίαρχοι, γιατί με το κόλλημα που έχουμε αγαπητέ μου, δεν βλέπω να ξεκολλάει από πάνω μου το Ανθυποπλοιαρχικό ούτε του Αγίου Π#ύτσου (Και του Αγίου Π#ύτσου ανήμερα, Ανθυποπλοίαρχος θα είμαι ακόμα...)

Ανώνυμος είπε...

Που είδατε τις ανακλήσεις στην ενέργεια από τον Μπουχέσα ρε μαγκίτες; Τα πράσινα λαμόγια λαμάνιζαν και επί γελοίας νδ.
Στο διάολο όλοι. Φέρτε τον Τσάβες να μας σώσει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου με τέτοιες μικρές σκέψεις στατάρχης δεν γίνεσαι.

"Το νικάν εαυτόν πασών νικών πρώτη και αρίστη. Το δε ηττάσθαι αυτόν υφ’ εαυτού, αίσχιστον και κάκιστον."

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 22 Φεβρουαρίου 2011 9:41 μ.μ.

Κε "συνάδελφε" ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ" ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΘΑΥΜΑ ΗΤΑΝ!!