Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ναρκωτικά στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων!

Βαρύτατες οι ευθύνες των υπευθύνων για τα όσα αναφέρονται στον τύπο.
Να αναμένουμε δραστικά μέτρα για τους υπευθύνους αυτής της κατάντιας;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

7 σχόλια:

Michael είπε...

Εάν η αξιοπιστία του υπόλοιπου δημοσιεύματος είναι τόσο υψηλή όσο και αυτή που αναφέρεται στις υποψίες που είχε εγείρει η μαθήτρια της ΣΜΥΝ, θα πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί απέναντί του.

Ανώνυμος είπε...

Σε πρώτη ανάγνωση το άρθρο είναι εξαιρετικά ανησυχητικό! Γράφω σε "πρώτη ανάγνωση" γιατί πλέον κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη στην αλήθεια των ειδήσεων και τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Με βάση τα γραφόμενα θα πρέπει να έχουν γίνει ή να έχουν δρομολογηθεί ΕΔΕ και ανακρίσεις. Εχουν??? Εάν ναι πρέπει να δημοσιοποιηθούν καθότι εν πολλοίς εμπίπτουν στον ποινικό ΔΚ. Παράλληλα πρέπει να ξηλωθούν οι επωμίδες των καταδειχθέντων υπευθύνων σε δημόσια τελετή υπό τηλεοπτική κάλυψη. Μόνον έτσι οι διάδοχοι τους θα κατανοήσουν ότι πλέον 24ώρες το 24ωρο η σκέψη και η προσοχή τους θα πρέπει να είναι στις μονάδες και το προσωπικό τους. Η ανοχή μπορεί να έχει όρια, αλλά ακόμη και τα όρια κάποτε τελειώνουν! Εκτός και εάν η ραδιενέργεια και η σκόνη της ερήμου σκεπάσουν τα πάντα - για άλλη μια φορά! - ΥΓ

Ανώνυμος είπε...

Αν ολα τα παραπανω αληθευουν τοτε λυπαμαι πολθ που εμπιστευομαστε τα παιδια μας εκει

Ανώνυμος είπε...

Είναι παντελώς ανυπόστατο το δημοσίευμα. Καταρχάς δεν εισήλθε στους χώρους των θαλάμων των Ν. Δοκίμων. Όντως συνελήφθη από όργανα της σχολής στον περιβάλλοντα χώρο και παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ, η οποία μετά από ταυτοποίηση στοιχείων (διαδικασία που κράτησε περίπου 10 λεπτά) αφέθηκε αμέσως ελεύθερος εφόσον δεν είχε τίποτα επιβαρυντικό εις βάρους του. Δεν ήταν μαστουρωμένος αλλά πρώην χρήστης.
Δεν καταλαβαίνω, θα έπρεπε οι σκοποί να τον είχαν πυροβολήσει όταν έμπαινε στην περίφραξη της σχολής;
Εδώ μπαίνουν δημοσιογράφοι εντός του παλατιού της βασίλισσας της Αγγλίας και δεν τους παίρνουν μυρωδιά και εδώ που εντοπίστηκε έχουν κάποιοι το θράσος να μιλάνε για ξέφραγο αμπέλι; Ας δούνε τα χάλια τους.

Ανώνυμος είπε...

Το Ναυτικο πρεπει να γιορταζει,οχι του Αγ.Νικολαου ,αλλα του Αγιου Μαστουρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολα είναι αυτά είναι ιστορίες φανταστικές γιατί απλά δεν έγιναν όπως περιγράφονται τα γεγονότα. Δεν διακινήθηκαν ναρκωτικά στην ΣΝΔ και την ΣΜΥΝ.

efipposefippos@yahoo.com είπε...

Προς τι ο πανικός όταν η "πρέζα" διακινείται πανελληνίως από την αίθουσα του κΥνοβουλίου;