Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΣΤΟ Ε.Σ.Υ. ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Το σκεφθήκατε καλά κ. υπουργέ αυτό που κάνατε με τα στρατιωτικά νοσοκομεία; Άραγε εχετε συναίσθηση των επιπτώσεων που θα υπάρξουν; Αντιλαμβάνεσθε ότι οι στρατιωτικοί που ήδη έχουν δει τα εισοδήματά τους να μειώνονται, παρά τις διαβεβαιώσεις σας περί του αντιθέτου, βλέπουν να χάνονται τα νοσοκομεία τα οποία έχουν οι ίδιοι πληρώσει με κρατήσεις από τον μισθό τους και αισθάνονται ότι τους κλέβετε...! Έχετε ενημερωθεί και από ποιούς αν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες ώστε να τις διαθέσετε στο ΕΣΥ; Έχετε ενημερωθεί για τις υπηρεσιακές υποχρεώσεις των στρατιωτικών γιατρών και των νοσοκομείων, πριν αποφασίσετε να τους διαθέσετε στο ΕΣΥ; Έχετε ενημερωθεί για τις υπηρεσιακές ανάγκες διακομιδών πριν αποφασίσετε να διαθέσετε τα ασθενοφόρα των Ενόπλων Δυνάμεων στο ΕΚΑΒ; Κάθε περαιτέρω σχόλιο περιττεύει…

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά έκανε ο υπουργός μας!
Εξ όσων είναι σε θέση να γνωρίζει όλοι όσοι τον περιτριγυρίζουν είναι σε καλή κατάσταση υγείας!
Αλλά και με τα αεριοθούμενα που έχει πετάξει και με τα υποβρύχια που έχει ταξιδέψει και με τους βατραχανθρώπους που έχει συμμεθέξει σε ασκήσεις τους τον έχουν διαβεβαιώσει πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ στις Ένοπλες Δυνάμεις!
Σκεφτείτε να ήταν και χοντρός πως θα τον αποκαλούσαν!
Κοντός ψαλμός κύριε Υπουργέ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ -.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΩΡΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΧΟΟΧΧΟΧΟ..ΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΡΕΕΕΕ;;;; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΧΑΛΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Πολιτες αλβανοι πακιστανοι αλγερινοι και λοιποι ¨Ελληνες πολίτες θα βρουν επιτέλους την υγειά τους... κοπιάστε διαθέτουμε μπόλικα ληγμένα μιας και χρωστάμε σ΄όλες τις εταιρείες μικρες και μεγάλες εκατομύρια και το βερεσέ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθετε. Αντί να ψηφίσετε το διάολο μαυρίζοντας την ξευτιλισμένη νδ τον μπερδέψατε με τον αμερικανόβαλτο ΓΑΠ και την πατήσατε. Εμείς οι άλλοι τι φταίμε όμως; Εμείς ψηφίσαμε τον διάολο αλλά ατυχήσαμε.
ΚΡΕΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Χαχόλος