Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ευχές μετά ...διακοπών στο ΠΝ.

Στα καλύτερα στις γιορτές ο Αρχηγός. Γενικά έχει πάει στα καλύτερα. Ειδικά Λιβύη και Τουρκία. Σε Πολεμικό Πλοίο στον Ναύσταθμο έχει καιρό να περάσει να δει τι γίνεται. Έστειλε βέβαια αντιπροσωπεία τον υιό του για να περιηγηθεί με έναν φίλο του σε ΦΓ μιας και ο μπαμπάς είναι τώρα στα πράγματα και η Σαλαμίνα δικιά μας. Εμείς παραμένουμε ταπεινά και φανατικά θαυμαστές της Δημητρούλας που συνοδεύει τον αρχηγό στα ταξίδια του για να τον προσέχει. Όπως λένε στο ναυτικό "ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ".

Στο ΠΝ είναι γενικώς τυχεροί. Δεν έχουν μονάδες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να αναγκάζεται ο εκάστοτε Αρχηγός ΓΕΝ Χριστούγεννα και Πάσχα να πηγαίνει για χρόνια πολλά, όπως καλή ώρα ο Α/ΓΕΣ.


Αλλά από την άλλη να επιλέγεις τα Χριστούγεννα τη κοσμοπολίτικη Ρόδο και το Πάσχα τη μαγευτική Κέρκυρα και μάλιστα να παραμένεις στα δύο αυτά “γκλάμουρους” νησιά κάμποσες ημέρες όσο να ΄ναι δίνεις αφορμές για κακεντρεχή σχόλια. Ο Α/ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημ. Ελευσινιώτης δεν φαίνεται να το μέτρησε καλά το πράγμα και τώρα εισπράττει αυτά τα σχόλια. Γιατί σου λένε οι “κακοί” ότι θα μπορούσε να περάσει τη γιορτή του Πάσχα σε μια πιο μάχιμη μονάδα του ΠΝ. Και χωρίς την οικογένεια, τουλάχιστον μία από τις δύο μεγάλες γιορτές της Χριστιανοσύνης.



Του χρόνου αν είμαστε καλά Αρχηγέ και αν οι κρίσεις δεν κρύβουν τίποτα εκπλήξεις να το σχεδιάσεις αλλιώς, για να μην έχουν να λένε.


onalert.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΑ ΓΕΛΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΙΣΟΥΜΕ,ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΣΑΙΝΙ ,ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑ ,ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ,ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΑΛΟΔΑΠΗΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ),................

ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΟΥΣΤ ? Τστστσ δεν μιλάνε έτσι αγαπητέ.Δλδ αφου τα εκαναν σκατα οι προηγουμενοι ας ισοφαριση και η τωρινη ηγεσια .Ελα να σου πω ειναι λογικη αυτη ? Για μαζευτείτε ολοι οι αυλικοι τωρινοι και προηγουμενοι γιατι θα σας παρει και θα σας σηκωσει ετσι και βγουν τα χαιρια σας. Και εκει δεν θα βγουν στο αρμυ αλερτ που το εχουν ξεσκισει αλλα σε εφημεριδες και καναλια και μετα θα τρεχετε.Αντε κοπροσκυλα αυλικοι πρασινοι,γαλαζιοι,μπλε,κοκκινοι,πορτοκαλι,ροζ και πουα!!! Αι σιχτιρ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΤΕ!! ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΛΕΓΕ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

29 Απριλίου 2011 3:08 μ.μ,5:22 μ.μ,8:58 μ.μ επειδη εισαι ο ιδιος Μην μου αγχωνεσε .....φεεεεετα !!!Εεερχεται!!!Μεχρι τοτε φρεεεσκο !!!

Ανώνυμος είπε...

δεν θα πεις ούτε θα γράψεις τίποτα γιατί απλά είσαι κότα ή σκυλάκι κανίς που γαυγίζει χωρίς να δαγκώνει. όλο μούφα και κοκό τίποτα. εσύ ούστ που είσαι όλο δηλώσεις και υποσχέσεις. ρε μπας και είσαι πολιτικός? τότε 10000000000000000000000000000000000000000000 φορές ούστ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΒΛΕΠΩ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ. ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΞ'ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΕΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΛΑΔΟΥ.ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.