Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Ποιον κοροϊδεύετε κύριοι του ΥΠΕΘΑ;

Όταν μας λέτε ότι «δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω διοικητικής εξέτασης του θέματος με διενέργεια ΕΔΕ», απλά επιβεβαιώνετε ότι η υπόθεση «κουκουλώθηκε».

Σε απάντησή του στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, μετά από ερώτηση των βουλευτών του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη και Θάνου Πλεύρη, που ακολούθησε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «ΕΚ» για τη σύλληψη σεσημασμένου κακοποιού, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, βάλθηκε να μας τρελάνει! Συγκεκριμένα, οι του υπουργείου, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό, υπογραμμίζουν ότι ο προσαχθείς στο ΑΤ Καλλίπολης (γιατί προσήχθη, αφού δεν υπάρχει πρόβλημα;), εισήλθε κατά λάθος (!) στον εξωτερικό χώρο (πως «εισέρχεται» κάποιος σε... εξωτερικό χώρο;!) της Σχολής (από την Ακτή Ξαβερίου)! Πως λέμε οι μονάδες του ΠΝ έχουν γίνει «σουρωτήρια»... «Μπάτε σκύλοι αλέστε»! Και μια ερώτηση: γιατί εκλήθη η Ναυτονομία, αφού επρόκειτο για εξωτερικό χώρο; Επίσης: μας λέτε κύριοι του υπουργείου ότι ο συλληφθείς δεν προκύπτει ότι ήταν έμπορος ναρκωτικών. Οι πλέον αρμόδιοι, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, άλλα μας είπαν κύριοι του υπουργείου: ότι πρόκειται περί ατόμου σεσημασμένου. Τέλος, όταν μας λέτε ότι «δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω διοικητικής εξέτασης του θέματος με διενέργεια ΕΔΕ», απλά επιβεβαιώνετε ότι η υπόθεση «κουκουλώθηκε».
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7333:%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%98%CE%91&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Δεν υπάρχουν σχόλια: