Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ, ΟΝΤΩΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΘΑ ΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΑ.

ΕΓΚΛΗΜΑ 1ο.
ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ....
ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΗΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ-ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ. ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΛΟΥΦΑΞΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 2ο.
ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 3ο.
ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 4ο.
ΕΒΑΛΕΣ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 5ο.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
ΕΓΚΛΗΜΑ 6ο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΣ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΑΙΖΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΠΟΛΥ ΗΘΙΚΟΣ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ, ΠΟΛΥ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
ΑΛΛΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 10.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΥΚΟΥΣ;
ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Υ.Γ.
ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

Λάμπης Π.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αρθρογράφε μας έβγαλες τα μάτια με τα κεφαλαία, σιγά μη σε διαβάσω...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου, με την πεποίθηση ότι σε αυτή τη μπαχαλοχώρα δεν αξίζει να θυσιάζεται κανείς.
Είχαμε έναν έντιμο και αξιοπρεπή πρωθυπουργό και τον πετάξαμε στα σκουπίδια κυριολεκτικά, για να φέρουμε στην εξουσία όλη τη μεταπολιτευτική ψευτοπροοδευτική σαβούρα που κατάντησε τη χώρα και το λαό μας περίγελο σε όλο τον κόσμο.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ανώνυμος είπε...

τελικά έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν....

Ανώνυμος είπε...

Tha klapsoume filako!!!! Pou ton thumithikes auton, ufistatai?ki an nai se pia trupa mesa?kalutera ekei...sta skotadia

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa. Να είσαι καλά ρε φιλαράκο, στην κλινική που είσαι. Μας έκανες να γελάσουμε Κυριακάτικα παλιόπαιδο...
Α...για το έγκλημα της ανευθυνότητας, της ανεπάρκειας και της τεμπελιάς του Κωστάκη που βάλανε την κοτρώνα τους στην σημερινή οικονομική κατάσταση, δεν έγραψες τίποτα
ARMY ALERT ξεκίνησες ένα σοβαρό ενημερωτικό μπλοκ και κατάληξες να βάζεις την χαμηλής νοημοσύνης πατάτα, του κάθε γραφικού. Άσε που βγάζεις στον αέρα όποιο σχόλιο σου αρέσει...Απαιτείς την ελευθερία της γνώμης σαν blog, και την καταχράσαι σαν διαχειριστής.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ αρθρογράφε, πως τα γράφεις έτσι??? υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν στο Καραμανλή και στον Παπανδρέου???? Γιατί δεν μας γράφεις ότι ο Καραμανλής επέλεξε τους ακαταλληλότερους για να πλαισιώσουν την κυβέρνησή του και αυτοί έκαναν τα αδύνατα δυνατά με τα σκάνδαλα που δημιουργήθηκαν για να οδηγήοσυν την χώρα σε μια συνέχεια από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε αδιέξοδο??? Τι πάει να πει είσαι καλός άνθρωπος και αφελής??? με τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και τα άλλα που δημιουργήθηκαν??? τι πάει να πει καλός άνθρωπος??? Κανείς δεν είναι καλός όταν σπαταλάει δημόσιο χρήμα και το πληρώνουμε τώρα εμείς..

Ανώνυμος είπε...

Σωστές είναι οι απόψεις του αρθρογράφου, αλλά η Ελλάδα χρειάζεται έναν Πρωθυπουργό σαν τον Καραμανλή με Ελληνική συνείδηση και τολμηρή στόχευση στην Εξωτερική πολιτική.
Αυτό όμως που δεν είχε ο Καραμανλής και δεν επισημάνθηκε από τον αρθρογράφο σαν εγκληματική του ευθύνη ήταν:
- Η έλλειψη μαχητικού φρονήματος για την επιτυχία τέτοιων στόχων.
- Η έλλειψη εργατικότητας και όχι νοθρότητας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.
- Η έλλειψη ανάλειψης των ευθυνών σε κάθε βήμα και η ηγετική του απουσία, με την ανάθεση επίλυσης των προβλημάτων της χώρας στους διάφορους φιλόδοξους παρατρεχάμενους της εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

OΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ?

DATON είπε...

Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια; <> Αυτό τώρα τι είναι; πολιτική άποψη η ανέκδοτο;

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΛΑΜΠΗ.Π

Ανώνυμος είπε...

Ti na pei kaneis gia allon ena anikano prouipoyrgo!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΦΘΑΣΕ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΛΦΙΝΩΝ.ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ. ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ PLAYSTATION ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

XAXAXA
ΕΓΚΛΗΜΑ 7ο
ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΧΙΜΟΥ Κ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ Κ ΕΠΑΙΖΕΣ PLAYSTATION!!! XAXA TO ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.

ΥΓ.ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ..

PP είπε...

AΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

"Αρχή ανδρα δείκνυσι" θα χρησιμοποιήσω στρατιωτική ορολογία :

Ο Κωστάκης, απο ανειδίκευτος ανθυπολοχαγός, έγινε ξαφνικά Α/ΓΕΣ, χωρις να έχει περάσει απο μονάδα εκστρατείας (Υπουργείο-Υφυπουργείο - Κρατικό οργανισμό κλπ) και όταν είδε οτι τα πράγματα σφίγγουν κατάλαβε οτι γρήγορα πήρε τις προαγωγές και έτσι δήλωσε παραίτηση !!

Τώρα απόστρατος, προσπαθεί να πουλήσει ψυχή και να αποκαταστήσει την υπόληψη του...

TOO LATE !!!

Jack

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις, οι λουκουμάδες πότε θα έρθουν για να χωνέψουμε;;;;;;;;;;;;

ΕΛ είπε...

Ψεύτης. Μέγας ψεύτης όπως τελικά όλοι οι πολιτικοί απατεώνες της νδ.
Το μεγαλύτερο έγκλημα του ήταν η μη επανίδρυση του κράτους με το ταυτόχρονο τακίμιασμα με τα πασοκικά συνδικαλιστικά λαμόγια στο όνομα μιας περίεργης δήθεν εργασιακής ειρήνης, που άφησε πάλι δαρμένους τους δεξιούς και μπούκωσε τον άμπακο των λαμόγιων στυλ σαρακατσάνου και θεολόγου πάτροκλου. Μεγάλο έγκλημα επίσης η επιτάχυνση των εκλογών για συγχωροχάρτι στα λαμόγια υπουργούς του, που έριξε ταυτόχρονα τους ταλαίπωρους νεοδημοκράτες στα εκδικητικά νύχια των πρασινοφρουρών.
Για μια ακόμα φορά ο μπούχεν και οι πολιτικοί του απατεώνες με τις ανοιχτές πόρτες απέδειξαν πόσο ψέυτες και κλέφτες είναι. Κατόπιν αυτού και επειδή η μ@λ@κία έχει και όρια, ψηφο δεξιών αυτό το κωλοκόμμα θα ξαναπάρει σε παράλληλο σύμπαν.

Ανώνυμος είπε...

Ουτε σχολιασμό δεν αξιζει το κείμενο σου!!!! Πιστεύω μόνο ο Καραμανλής ή κάποιος συγγενείς του θα μπορούσε να τα γράψει αυτά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Tα παιδάκια που κυκλοφορούν στο δρόμο με το φραπέ στο χέρι (ακόμα και ένστολα) βρίζουν τον Καραμανλή!
Τι να πει κανείς για τους φωστήρες που τα ξέρουν όλα!
Ντροπή κοπρίτες.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως armyalert πολύ πιασάρικο το θέμα που ανέβασες. Που πας και τα βρίσκεις ρε ατιμούτσικο. Είσαι μέσα στο νόημα του έλληνα μ@λ@κ@ που δεν ξέρει τι του γίνεται αλλά έχει και άποψη. Μη το πάρουν πάνω τους μερικοί. Εννοώ όλους. Εάν είχαν βάλει όλοι μυαλό και ξέρανε τι γίνεται στο σπίτι τους δεν θα είχες ούτε ένα σχόλιο και θα σε αγνοούσαν. Κάτι τσίμπησες μέσα σε όλους και αντέδρασαν λυσσασμένα σαν καλοί υπάλληλοι, σκυλάκια κομματικών σαλονιών. Δεν είναι που είστε καναπεδάτοι υποβιβάζετε τον εαυτό σας και σε κατοικίδια που τρώνε κονσέρβα κάθε μέρα και μια βόλτα το βραδάκι για κατούρημα. Όποιος νομίζει ότι ξέρει τι έχει γίνει ακριβώς με κωστάκη και γιωργάκη πραγματικά πλανάται πλάνη οικτράν. Καλή Λευτεριά Κομματικά Ζώα.

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ?????

ΝΥΦΙΤΣΑΣ είπε...

AΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΣΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ρε δε μας αφοδεύετε όλοι εσείς οι .... εγκλωβισμένοι με τον Κώστα σας, το Γιώργο σας, τον Αντώνη σας, τον Γιώργιο σας (άλλος ...ΛΑΟΣ αυτός), τον Αλέξη σας , την Αλέκα σας , τη Ντόρα σας (φτου φτου), κλπ (συγγνώμη αν ξέχασα κανένα άλλο ...γιογιό)!!!!!

ΕΛΚΙΣ, ή ΒΕΡΓΗ (αλήθεια τι έγινε αυτός ρε παιδιά), Ολυμπισμός (υπάρχει ακόμα), Λεβέντης (γειά σου ρε πρόεδρε, καμμιά πίτσα ;;;), ή ΚΕΚ (κόμα ελλήνων κυνηγών) και προς Θεού όχι ΑΠΟΧΗ ρε παιδιά.

Καλύτερα τρελούς παρά ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επί της περιόδου..."Επανιδρύσεως του Κράτους...κάθε εβδομάδα έβγαιναν προγράμματα κρατικών προσλήψεων(τα θυμάστε, κάθε εβδομάδα, παφ! και πρόσληψη!, οι εφημερίδες έκαναν πάρτι δημοσιεύοντας τις κρατικές προσλήψεις κάθε Δευτέρα και Τρίτη) την ίδια στιγμή που το Δ.Ν.Τ, έκανε επισκέψεις στην χώρα μας και χτυπούσε τις "καμπάνες" για τα χρέη της ψωροκώσταινας επιβάλλοντας στην κεφάλα μας 2 επιτηρήσεις;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ( ΑΚΟΜΑ ... ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ !)Γιατί βρε μπούλη αφηνες το κατάπτυστο τρωκτικό τον Παυλίδη να σου κουνάει το δάχτυλο . Γιατί δεν τον διεγραφες αμέσως εκεινη τη στιγμή ζωντανα στην Τηλεόραση να σε χαιρόμουνα? Κι ας γινόντουσαν εκλογές .... ετσι κι αλλιώς απο τον Μάρτη το'χες πάρει απόφαση να την κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

'Ολα ήταν στημένα και εμείς τσιμπήσαμε..για θυμηθείτε ..φωτιές σε ολη την ελλάδα με νεκρούς, γρηγορόπουλος κάθε εβδομάδα επεισόδια, τουρκικές φρεγάτες έξω από την Ραφήνα... Αλήθεια οι αναρχικοί που εξαφανίστηκαν? ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ

Περαστικά μας.. πολύ φοβάμαι οτι γυρισμός δεν υπάρχει!

οι ιδιοι που τα προκαλεσαν ολα αυτα κανουν τα ιδια τωρα σε αλλες χωρες ωστε να πεσουν οι ισχυουσες κυβερνησεις και να βαλουν σοσια-ληστες

Νεκρός 15χρονος στα Εξάρχεια από σφαίρες αστυνομικών
Νεκρός 15χρονος μαθητής σε διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα
Νεκρός διαδηλωτής στην Υεμένη από πυρά αστυνομικών
Νεκρός διαδηλωτής από πυρά της αστυνομίας στο Ομάν
Συρία: Νεκρός διαδηλωτής από αστυνομικές σφαίρες
και
και
και..

τυχαιο? δεν νομιζω

Ανώνυμος είπε...

για θυμηθείτε ..φωτιές σε ολη την ελλάδα με νεκρούς, γρηγορόπουλος κάθε εβδομάδα επεισόδια, τουρκικές φρεγάτες έξω από την Ραφήνα... Αλήθεια οι αναρχικοί που εξαφανίστηκαν? ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ

Περαστικά μας.. πολύ φοβάμαι οτι γυρισμός δεν υπάρχει!

Ανώνυμος είπε...

2 ευρώ η αμόλυβδη!!!

πόσο την πληρώνατε επί καραμανλή ? 0.79 λεπτά

ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΩΡΑ! ΓΑΠ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ...ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩ

Ανώνυμος είπε...

PASOKwebTV
http://www.youtube.com/watch?v=vornq_qrflQ&feature=player_embedded#at=19