Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

"Νοιώθω Θυμό"! Ένας πραγματικά θυμωμένος αξιωματικός γράφει ,,,,,,,,

Είμαι θυμωμένος όλη την ώρα. Ακόμα κι όταν ξεχνιέμαι, και γελάω ή ακούω μουσική, στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ο θυμός μου κοχλάζει.

Είμαι θυμωμένος επειδή ορισμένοι αδυνατούν να αντιληφτούν πως όταν η χώρα είναι στην εντατική είναι αδιανόητο:

• Οι στρατιωτικοί δικαστές (όχι 1 ή 2 αλλά 5) να υλοποιούν δαπανηρά πολυήμερα ταξίδια στην μακρινή Κίνα.

• Να υπάρχουν διάσπαρτα στην Ελλάδα Στρατοδικεία-Αεροδικεία-Ναυτοδικεία και να υποαπασχολείται προσωπικό και δικαστικοί με μηδενική δικαστική ύλη.

• Να υπάρχουν στρατόπεδα φαντάσματα σε όλη την επικράτεια χωρίς αποστολή και τα λειτουργικά τους κόστη να επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο.

• Να ανοιγοκλείνουν Κέντρα Εκπαίδευσης για ψηφοθηρικούς λόγους και για να εξυπηρετούνται όχι οι τοπικές κοινωνίες αλλά λίγοι κρατικοδίαιτοι προμηθευτές. 

• Να παρακρατούνται εισφορές από την μισθοδοσία μου για να λειτουργούν παραρτήματα ενώσεων αποστράτων σε κάθε πόλη χωρίς ποτέ να ζητήσουν τη γνώμη και ούτε ποτέ να δώσουν λόγο για την διαχείριση τους.

• Να ξοδεύονται απίστευτα ποσά για έξοδα φιλοφρονήσεων (δηλαδή δημοσίων σχέσεων των υψηλόβαθμων αξιωματούχων).

• Να απονέμονται με συνοπτικές-χαριστικές διαδικασίες από τα στρατιωτικά συμβούλια (ΣΑΓΕ-ΑΣΣ-ΑΝΣ-ΑΑΣ), χάρτινες επωμίδες σε αποστράτους γεμίζοντας την χώρα με στρατηγούς που πνίγουν τα ταμεία. 

• Να χρησιμοποιούνται υπηρεσιακά αυτοκίνητα και κινητά τηλέφωνα από μη δικαιούχους, με μόνο προσόν ότι αποτελούν το “περιβάλλον” της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

• Να διατηρούνται θέσεις στο εξωτερικό και στην Κύπρο μόνο και μόνο για εξυπηρέτηση συντεχνιακών και ατομικών συμφερόντων ορισμένων βολεμένων που επιθυμούν να τα “κονομήσουν” στην υγεία των κορόιδων που υφίστανται περικοπές στις πενιχρές αποδοχές τους.

• Να προάγονται οι οσφυοκάμπτες, οι τενεκέδες, οι ακίνδυνοι, οι “συνεργάσιμοι” και να αποστρατεύονται ή να υποχρεώνονται σε παραίτηση οι άξιοι και επικίνδυνοι για το σύστημα και τα συμφέροντα του.

• Να επικρατεί η “ομερτά” σε όλα τα επίπεδα και οι ανίερες συμμαχίες με ιδιοτελείς σκοπούς.

• Να θεωρείται η ηθική και η εντιμότητα αιτία πολέμου για το σύστημα και τους πάτρωνές του.

• Να λασπώνονται και να δυσφημούνται συστηματικά όσοι δεν σκύβουν το κεφάλι και εναντιώνονται στις επιδιώξεις των φαύλων.

• Να βαπτίζεται η παρανομία και η ανηθικότητα σε νομότυπη ενέργεια προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιθυμίες ορισμένων φαύλων που έχουν “μπάρμπα στην Κορώνη”, σε βάρος των άτυχων, χωρίς στον ήλιο μοίρα, στελεχών.

• Να γίνεται το ρουσφέτι πραγματική τέχνη και οι νέοι που καλούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα να χωρίζονται σε πατρίκιους και πληβείους.

• Να γίνεται ξέπλυμα ρουσφετιού μέσα από την θεσμοθετημένη διαδικασία των κατ΄εξαίρεση μεταθέσεων στρατευμένων , από φαύλους που κατευθύνουν να εξασφαλίζονται ψεύτικες βεβαιώσεις ότι οι οικείοι τους πάσχουν από την επάρατη νόσο.

• Να βλέπω καθημερινά την υπερίσχυση των ατομικών συμφερόντων και της αναξιοκρατίας έναντι του κοινού καλού και της διαφάνειας.

• Να καταστρατηγείται κάθε διαταγή περιορισμού σπατάλης δημοσίου χρήματος (π.χ χρήση οχημάτων) από εκείνους που είχαν το χρέος να είναι θεματοφύλακες της.

Onalert.gr

5 σχόλια:

tasulis είπε...

Την ιδια οργη εχουμε πολλα στελεχη. ΠΟιος ομως θα σταματησει ολα αυτα??? ΕΠισης η ιργη δεν ειναι μονο προνομιο των αξιωματικων.....μητο ξεχνατε.......... ολα αυτα που γινονται ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ τα προκαλουν...... αλλα σεβομαι την οργη σου συναδελφε και θελω να σταθω διπλα σου και ξεσκισω εναν εναν ολους αυτους που μας κοροιδευουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μανία με τους απόστρατους!!!!!!!!!!
μπράβο φίλε βρήκες μια από τις αιτίες που δεν πάμε καλά. Όταν θα γίνεις απόστρατος θα σου πω εάν θα χρειάζεσαι τα πρατήρια. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

Με την ευκαιρία να σε πληροφορήσω οτι μπαίρνω 1450 και ο γαμπρός μου απο την ΔΕΗ σκέτος τεχνικός χωρίς καμία μετάθεση και σπουδές 2200
Αντε γεια

Ανώνυμος είπε...

Αν ήσουν όντως Αξιωματικός θα θύμωνες και θα έγραφες για άλλα, πολύ περισσότερο σημαντικά, προβλήματα από αυτά που γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΗ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ 1 ΕΥΡΩ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ!

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΓΚΟ? ΤΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ?ΤΟΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ Ή ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ?

ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

εντάξει ρε φίλε σιγουρα εχεις τα δικια σου κανεις δεν αμφισβητεί καποια πράγματα, αλλα υπάρχει απο μερους σου πολυ απωθημένο μα παρα πολυ απωθημενο και ξερεις εσυ.