Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Βαρύτατες ύβρεις Μεϊμαράκη σε βουλευτή του ΛΑΟΣ μέσα στη Βουλή!

Με το καλημέρα.. που λένε, τον στόλισε!

Οσοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στη ελληνική Βουλή έμειναν με το στόμα ανοικτό ακούγοντας τις ύβρεις που εκστόμισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εναντίον του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Ιωάννη Κοραντή.

'Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κοραντής διασταυρώθηκε με τον κ. Μεϊμαράκη, στους διαδρόμους της Βουλής έξω από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας στην οποία συμμετείχαν και οι δύο.

"Καλημέρα", του είπε ο κ.Κοραντής και ποιός είδε τον Βαγγέλη και δεν τον φοβήθηκε! Ο βουλευτής της ΝΔ, "στόλισε" τον κ. Κοραντή με όλες τις ύβρεις που υπάρχουν στο λεξιλόγιο και που θα έκαναν και τον πιο αθυρόστομο άνθρωπο να κοκκινίσει!

'Ολος ο διάλογος:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ: Καλημέρα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Μου λες καλημέρα εμένα ρε αλήτη; Λες καλημέρα εσύ που με πας στα δικαστήρια; Παλιομ......, καραγκιόζη! Έλα έξω ρε, έλα έξω, θα σε γ.....!

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ έμεινε άναυδος να τον παρακολουθεί, άλαλος κι έκανε το… σταυρό του.

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά το περιστατικό ο κ. Μεϊμαράκης είπε: "Ούτε καλημέρα να μου λένε όσο θέλουν να με στείλουν στην προανακριτική και να λένε οτι τα πήρα".

Ο κ. Κοραντής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής.

Αιτία, η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Προέδρου του ΛΑΟΣ και τον κ.Μεϊμαράκη με σκληρές κουβέντες και κατηγορίες με αφορμή το θέμα των υποβρυχίων. Ο κ.Μεϊμαράκης από το βημα της Βουλής είχε κατηγορήσει τον κ. Καρατζαφέρη οτι τον είχε επισκεφθεί όταν ήταν υπουργός Αμυνας και τον είχε πιέσει να υπογράψει για τα υποβρύχια.
www.sigmalive.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

o γνωστός στην πολιτική ως "βαγγέλας" λόγω της μαγκιάς και του "πολλά βαρύ" στύλ δε θέλει να τον αγγίζουν, γιατί είναι πολύ νταής.....

Όποιος είναι ΜΑΓΚΑΣ κύριε βαγγέλα και πρώην υεθα που ερχόσουν στο υπουργείο όταν θυμόσουν και μόνο για καφέ, αποποιείται της ασυλίας του και πάει στα δικαστήρια ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ!