Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τραμπουκίζουν οι αφρικανές πόρνες στην Πατησίων

Μιλάμε για το... μπουρδέλο, έτσι κατάντησαν την Αθήνα και σιγά σιγά όλη την Ελλάδα;

Διάβασα πριν λίγες ημέρες στο eglimatikotita μία καταγγελία, σχετικά με τον ξυλοδαρμό ενός, μεσήλικα, από ομάδα αφρικανών πορνών, στην οδό Πατησίων, επειδή αυτός αρνήθηκε να "αγοράσει" τις ρόζ υπηρεσίες του. Όχι ακριβώς ξυλοδαρμό, αλλά ακριβέστερα λιθοβολισμό. Γράφει ο καταγγέλων: "πριν λίγες μέρες έστριψε από την Καυταντζόγλου σε ένα από τα στενά αμέσως κάτω από την Πατησίων ήρθε αντιμέτωπος με τέσσερις μαύρες ιερόδουλες, εκ των οποίων η μία τον άρπαξε από τα... γεννητικά όργανα, ενώ οι υπόλοιπες άρχισαν να τον θωπεύουν και να τον τραβολογούν, προσκαλώντας τον πιεστικά- καταλαβαίνετε για τι. Εκείνος κατάφερε τελικά να ελευθερωθεί, να τους ξεφύγει και να συνεχίσει να περπατά, όταν αισθάνθηκε έναν φοβερό πόνο και σωριάστηκε στο δρόμο. Αν μπορείτε να το πιστέψετε, οι τέσσερις του είχαν εκσφενδονίσει μια πέτρα, η οποία τον βρήκε (για καλή του τύχη) στην πλάτη! Το πιο επώδυνο κομμάτι της εμπειρίας του όμως ήταν όταν απευθύνθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Πατησίων (το οποίο σημειωτέον, βρίσκεται δυο στενά πιο πάνω): του απάντησαν ότι έχει ψηφιστεί πρόσφατα νόμος που επιτρέπει την ελεύθερη πορνεία!"
Δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να το πιστέψω, επειδή έχει τύχει να παρακολουθήσω παρόμοιο περιστατικό. Ανήμερα την Μεγάλη Πέμπτη, αργά το βράδυ, ξεκίνησα να φύγω από την Αθήνα, για να πάω στον τόπο καταγωγής της μητέρας μου. Ίσως από συνήθεια - επειδή πάντα από αυτόν τον δρόμο πήγαινα ως παιδί με τους δικούς μου - αντί να βγω κατευθείαν στην Εθνική Οδό, πήγα μέσω πατησίων για να στρίψω και να βγώ μέσω Νέας Φιλαδέλφειας. Έτσι ανέβηκα από Ομόνοια, μέσω 3ης Σεπτεμβρίου και μετά Πατησίων.
Λίγα στενά μόλις μετά την Ομόνοια βρέθηκα σε ένα φανάρι όπου παρακολούθησα 4-5 αφρικανές ιερόδουλες να δέρνουν ένα νεαρό παιδί μπροστά σε ένα σουπερ μάρκετ. Δεν ξέρω γιατί. Ήταν εμφανές ότι ο νεαρός είχε προβλήματα με ναρκωτικά. Αυτός ήταν πεσμένος κάτω και οι γυναίκες που τον είχαν περικυκλώσει του πέταγαν πράγματα και τον κλωτσούσαν στο έδαφος. Ίσως αυτό να μην είναι κάτι σοβαρό για το συγκεκριμένο περιβάλλον, αλλά εμένα με πείραξε. Αναρωτήθηκα πώς είναι δυνατόν οι σκηνές της αμερικάνικης παρακμής να έχουν μεταφερθεί τόσο γρήγορα στην πόλη μας.
Λίγο πιο πάνω και συγκεκριμένα στην Πατησίων δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεκάδες αφρικανές έκαναν πιάτσα παντού. Μία μάλιστα βγήκε ελαφρά στο δρόμο, προκειμένου να σταματήσει το αμάξι, στο οποίο σημειωτέον ήμουν μαζί με την φίλη μου!
Η κατάσταση στην Πατησίων, μόλις πέσει το βράδυ είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Παλιότερα λέγαμε ότι κυκλοφορούσες και δεν έβλεπες Έλληνα. Πλέον το μόνο που βλέπεις είναι πόρνες. Και μάλιστα ιδιαίτερα επιθετικές, οι οποίες υπάρχουν καταγγελίες ότι μπορούν να γίνουν και βίαιες εναντίων ατόμων που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την επιθετικότητά τους. Ή μήπως καλά κάνουν; Γιατί εάν προσπαθήσουν να αμυνθούν, θα καταλήξουν αυτοί στο τμήμα, κατηγορούμενοι ίσως για ... ρατσισμό;
Εάν δε αληθεύουν οι καταγγελίες, ότι η αστυνομία δεν ... ανακατεύεται τότε το θέμα έχει πολύ σοβαρότερες προεκτάσεις.
/www.elkosmos.gr
Δ. Παπαγεωργίου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αστυνομία δεν ανακατεύεται... Ίσως αυτές είναι οι διαταγές που έχει ή φοβάται... Το σίγουρο είναι ότι αν δεν αρχίσει η πολιτεία να προστατεύει τους Έλληνες θα αναγκαστούμε να προστατέψουμε μόνοι τον εαυτό μας και αυτό δεν είναι καλό για κανένα.

Ανώνυμος είπε...

Όντως "της (μαύρης) που...ς γίνεται" (κυριολεκτικά) πέριξ της Ομόνοιας. Έτυχε να διέλθω απο εκεί το προηγούμενο Σαββατόβραδο, και σε ακτίνα 500-600 μέτρων απο την πλατεία, μεσα σε 10 λεπτά διαδρομής δηλαδή, διασταυρώθηκα με τουλάχιστον 30-40 απο δαύτες. Προφανώς υπάρχουν κάποια οργανωμένα κυκλώματα που ξεφόρτωσαν "φορτία" ολόκληρα απο δαύτες, προκειμένου να "εξυπηρετούνται" οι δεκάδες χιλίαδες λαθρομετανάστες που μετέτρεψαν το κέντρο της πόλης σε "γκέτο" . Είχα μια πενταετία να επισκεφθώ την Αθήνα και πραγματικά έπαθα "σοκ". Καμία σχέση με αυτό που θυμόμουν. Ταξιδεύω πολύ στο εξωτερικό, και το λέω με απόλυτη βεβαιότητα (παρ΄όλο που ως Έλληνας ντρέπομαι γ΄αυτό), οτι το κέντρο της Αθήνας έχει καταντήσει (και με μεγάλη διαφορά μάλιστα) η ΑΘΛΙΟΤΕΡΗ ευρωπαική πρωτεύουσα. Ολοι αυτοί που με τις ιδεοληψίες, ή την αδράνεια τους μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση, πρέπει κυριολεκτικά να τους στήσουν στα 5 μέτρα, και πάλι λίγο είναι για το απίστευτο κακό που προκάλεσαν σε αυτή την πόλη.