Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Προκήρυξη για πρόσληψη ΕΠΟΠ από το ΓΕΝ


Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού προκηρύσσει την κατόπιν επιλογής κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό επτακοσίων (700) Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) ανδρών –γυναικών.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι και την 5η Οκτωβρίου 2009 .
Οι κατατασσόμενοι, κατατάσσονται ως Ναύτες ΕΠ.ΟΠ και λαμβάνουν το μισθό του Κελευστή μη παραγωγικών σχολών. Προάγονται στο βαθμό του Δίοπου με τη συμπλήρωση ενός έτους υπηρεσίας όσοι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούν κατά την κατάταξή τους ως ΕΠ.ΟΠ. και με τη συμπλήρωση δύο ετών υπηρεσίας όσοι δεν είχαν καταταγεί για την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. Όσοι απολύονται μετά την ευδόκιμη συμπλήρωση της αρχικώς αναληφθείσας επταετούς υποχρέωσης παίρνουν εφάπαξ αποζημίωση ίση με το διπλάσιο των ετών υπηρεσίας επί των αντίστοιχων μηνιαίων αποδοχών που λαμβάνουν κατά την απόλυσή τους.
Μετά τη συμπλήρωση της επταετούς υπηρεσίας όσοι από τους Επαγγελματίες Οπλίτες επιθυμούν, μπορούν να μονιμοποιηθούν με το βαθμό που φέρουν εφόσον κριθούν κατάλληλοι, μέχρι τη συμπλήρωση 35ετούς συντάξιμης υπηρεσίας, εξελισσόμενοι μέχρι και το βαθμό του Αρχικελευστή και μισθολογικά μέχρι τα 2/3 της διαφοράς του βασικού μισθού του Αντιπλοιάρχου και Πλωτάρχη με τη συμπλήρωση τριάντα ενός (31) ετών συνολικής πραγματικής υπηρεσίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν περισσότερες πληροφορίες από τα Γραφεία Σχέσεων ΥΠΕΘΑ – Κοινού (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), τα κατά τόπους Στρατολογικά Γραφεία της χώρας και τις λοιπές Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Λιμενικές Αρχές και Νομαρχίες του Κράτους, καθώς και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: http://www.hellenicnavy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: