Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Δίχως τα μόρια της συνέντευξης η επιλογή των ΕΠΟΠ


Για να είμαστε δίκαιοι μπράβο στο νέο ΥΕΘΑ.Μακάρι να μπορέσει να κινηθεί προς αξιοκρατικότερες μεθόδους επιλογών και σε άλλα θέματα.Θα το παρακολουθούμε.

Απαντώντας σε νεώτερες ερωτήσεις δημοσιογράφων σε σχέση με το διαγωνισμό για την πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε τα εξής:

«Σύμφωνα με όσα δήλωσα χθες για το ζήτημα των ΕΠΟΠ, είναι προφανές ότι στο Στρατό Ξηράς, όπου έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής, αυτές δεν θα επαναληφθούν αλλά ο πίνακας των επιλεγομένων θα καταρτιστεί χωρίς το κριτήριο της συνέντευξης. Αυτό επιφέρει αλλαγή στη σειρά κατάταξης της τάξης του 4,7% στο σύνολο των επιλεγομένων.

Άρα, το 95% των επιτυχόντων και όλοι όσοι δεν επιλέγονται, θα έχουν τη βεβαιότητα ότι επεκράτησαν διαφανή και αξιοκρατικά κριτήρια.

Στο Ναυτικό και την Αεροπορία, η διαδικασία βρίσκεται στο αρχικό στάδιο συλλογής δικαιολογητικών και αυτή θα συνεχιστεί κανονικά, χωρίς τη συνέντευξη».

1 σχόλιο:

XRISTINA είπε...

ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΥΞΗΣ. Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 2000 ΕΠ.ΟΠ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ .ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ