Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΓΕΣ: Άρχισε η Επιχείρηση Χρυσή Κορώνα ( Kill Blogs )


Αποφασίστηκε πρόσφατα η εξόντωση των "ενοχλητικών" του διαδικτύου σε blog και άλλα site. Στην εποχή του παγκοσμιοποιημένου νεοπατριωτισμού που μας επέβαλαν οι επικυρίαρχοι, δεν υπάρχει θέση για φωνές άλλες από τις επίσημες που δεν μας λένε τίποτα. Το πίγκ πόγκ στα αμυντικά blog καλά κρατεί. Όποιος αναφέρει τα κακώς κείμενα αναλαμβάνει τον ρόλο του οίστρου, όσων απαντούν πλέον όχι μόνο με σχόλια αλλά με ολόκληρη «καταδρομική» επιχείρηση. Πρέπει να το παραδεχτούμε. Οι σημερινοί είναι πιο οργανωμένοι από τους προηγούμενους. Είναι χαρακτηριστικό της ανελευθερίας που προωθείται. Χαρακτηριστικό ολοκληρωτικών καθεστώτων που όλοι η προύχοντες του τόπου αναπολούν. Ο καθένας με την ιδιαιτερότητα του.

Μαθαίνουμε ότι το ΓΕΣ αποφάσισε να ξετρυπώσει από τα «ηλεκτρονικά λαγούμια», όσους επιχειρούν μέσω διαδικτύου «κακόβουλες επιθέσεις». Αναφέρεται ότι στην επιχείρηση αυτή θα συμμετέχει και η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ. Προς το παρόν το ΓΕΣ εκπαιδεύεται στο κυνήγι συγκεκριμένου «λαγού» που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός όπως λέγεται.

Το "παρακολουθητήρι" που είχει στηθεί με φαντάρους στο Γραφείο Τύπου δεν ικανοποίησε με την απόδοση του γι’αυτό στράφηκαν σε πιο σύγχρονες μεθόδους ελέγχου της δημοκρατικής πληροφόρησης. Η Διεύθυνση Πληροφορικής αναβαθμίζεται για να αναλάβει «ειδικές επιχειρήσεις» οι οποίες αναφέρονται ως «αμυντικές». Οι «κομπιουτεράδες» έχουν ως αντικειμενικό σκοπό τον εντοπισμό των «ενοχλητικών» που σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, θα συλλαμβάνονται για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη!!!

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί ώστε πρώτα να «σιγήσουν» ε.ε αξιωματικοί του ΕΣ που έχουν δώσει στην δημοσιότητα πληροφορίες που φέρνουν σε δύσκολη θέση την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Η αλήστου μνήμης επιχείρηση «Σκορπιός» κατά το παρελθόν οδήγησε στο διασυρμό ενός συναδέλφου που το ηλεκτρονικό του έγκλημα ήταν να χρησιμοποιεί ένα modem για να εκφράζεται ελεύθερα.

Δεν είναι όμως μόνο η Διεύθυνση Πληροφορικής του ΓΕΣ που μπαίνει στην «μάχη» με τα blogs. Γνωρίζουμε από καιρό την δημιουργία αυτοτελούς γραφείου που αναφέρει άμεσα στο Γραφείο Τύπου του ΓΕΝ (info Β3? και ΥΓΕΝ?) με αντικείμενο την παρακολούθηση των blogs και των τηλεοπτικών σταθμών. Επίσης γνωρίζουμε την προσπάθεια της Διεύθυνσης Κυβερνοάμυνας του ΓΕΕΘΑ που φιλότιμα εργάζεται ενάντια στους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για να υφίσταται και να λειτουργεί σε τέτοια θέματα. Στο ΥΕΘΑ η κατάσταση περιπλέκεται γιατί τα μαγαζάκια είναι πολλά. Δεν ξεχνάμε τα ενημερωτικά σημειώματα που σύντασσε άμεσα προς τους υπασπιστές του υπουργού τμήμα του ΕΘΚΕΠΙΧ πριν οργανωθούν τα λοιπά γραφεία. Το ΓΕΑ πράττει σοφά και αθόρυβα έχοντας εμπειρία πολλών ετών στην παρακολούθηση των αντιφρονούντων.

Τα πρωτεία της αντίδρασης στα blogs, επιλέγουμε να δώσουμε στο ΓΕΝ για την υπεράσπιση της ηγεσίας του με μεγάλη βοήθεια για της επιλογές τους από το ΣΓ ΥΕΘΑ. Αυτό οφείλεται στον φανατισμό των ατόμων που ασχολούνται με το κυνήγι μαγισών και φαντασμάτων. Αυτή είναι κύριοι αρμόδιοι, η διαλειτουργικότητα και η διακλαδικότητα, να ανοίγει όποιος θέλει με τα λεφτά του ελληνικού λαού ότι μαγαζάκι θέλει όπου θέλει και ας έχουμε αλλά γραφεία που κάνουν την ίδια δουλειά. Του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ.

Νομίζετε ότι η άμεση αντίδραση σας στα άρθρα μας δεν μας προκαλεί θλίψη? Ναι γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι δεν είμαστε εμείς ο εχθρός. Αγαπητέ συνάδελφε αλλού είναι όμως το πρόβλημα. Μην ξεχνάς ούτε λεπτό ότι το σύστημα θα απορρίψει και εσένα όταν δεν θα σε χρειάζεται πια. Εδώ δημοσιεύουμε ότι μας στέλνετε. Από όλες τις οπτικές γωνίες που μπορεί να δει κάποιος την πραγματικότητα.

Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν εφόσον κατάλαβαν ότι οι bloggers δεν τσίμπησαν το τυράκι των παρασκηνιακών υποσχέσεων για μια μετάθεση εξωτερικού στους ε.ε, μια θέση διευθύνοντα συμβούλου σε ΔΕΚΟ στους ε.α. και ένα διορισμό στο Υ.Ε.Θ.Α για τους πολίτες.

Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν εφόσον κατάλαβαν ότι οι bloggers δεν φοβήθηκαν από τις απειλές κατά της ζωής των ιδίων, των οικογενειών τους και της περιουσίας τους.

Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν εφόσον κατάλαβαν ότι οι bloggers δεν φοβήθηκαν από τις απειλές κατά της επαγγελματικής τους εξέλιξης και σταδιοδρομίας.

Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν εφόσον κατάλαβαν ότι οι bloggers δεν πτοούνται με απειλές μύνησης, σύλληψης και φυλάκισης με το επιχείρημα ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις παραβίασης του άρθρου 191 του ποινικού κώδικα σύμφωνα με το οποίο:

«Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει σε οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση 6 μηνών κι σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή».

Είμαστε κοινωνοί πολλών περισσοτέρων πληροφοριών από όσες παραθέτουμε κάθε μέρα στα μάτια σας. Αλληλογραφούμε καθημερινά με 1000 περίπου στελέχη που μας λένε όσα δεν καταλαβαίνουν οι διοικητές τους. Φροντίζουμε και εμείς για την ασφάλεια της χώρας αλλά δεν θα χαριζόμαστε σε κανέναν που τεκμηριωμένα εκφεύγει των ορίων του εθιμικού δικαίου και της κείμενης νομιμότητας. Αν θέλετε την ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα πρέπει να την εφαρμόσετε πρώτα σε σας και αν επιμένετε κρίνετε και κάποιους άλλους. Δεν αντέχετε την κριτική γιατί έτσι έχετε μάθει.

Ο εκδημοκρατισμός του στρατεύματος δεν θα επιτευχθεί ποτέ όσο καταδιώκονται όσοι έχουν μια διαφορετική γνώμη. Η μεταπολιτευτική νοοτροπία δεν αποτελεί και το ιδανικό πρότυπο για την συνέχεια. Αυτό μας καταδεικνύει και το όνομα της επιχείρησης που παραπέμπει σε χουντικά κατάλοιπα που διακατέχουν όσους έζησαν την «αίγλη» της «επανάστασης». Σε μια περίοδο που αλλάζει όλο το πολιτικό κατεστημένο έρχεται και η σειρά του στρατιωτικού κατεστημένου για διαμόρφωση. Σε αυτό είμαστε ταγμένοι μέχρις εσχάτων.

Τα κίνητρα μας είναι ανιδιοτελή και είναι πατριωτικά. Δεν επιθυμούμε την προσωπική μας προβολή και παραμένουμε στην ανωνυμία προστατεύοντας τους ευατούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν υπηρετούμε συμφέροντα γι’αυτό και το σάπιο σύστημα μας πολεμά. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι το σπίτι μας και η οικογένεια μας. Δεν θα μας νικήσουν οι προδότες συνεργάτες της νέας τάξης της παγκόσμιας θρησκείας – οικονομίας και του παγκοσμίου κράτους που δεν θέλει έθνη, κράτη, δημοκρατία. Ο μεγάλος αδελφός δεν θα δυσκολευτεί να μας εντοπίσει γιατί δεν είμαστε μέσα σε λαγούμια. Στα λαγούμια κρύβονται οι λαγοί που βρίσκονται μέσα στα υπουργεία και στα επιτελεία. Επιπλέον δεν ανήκουμε στα site του χώρου της άμυνας που φροντίζουν να μην ειναι "ενοχλητικά" με τους αρχηγούς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το αδελφό yened.blogspot για νέο στο χώρο site...

Εμείς είμαστε στα σπίτια μας, στα στρατόπεδα στα πλοία, στις πίστες και σας χαιρετάμε. Δεν θα δειλιάσουμε. Θα σας κριτικάρουμε καλοπροαίρετα μέρα νύχτα μέχρι να αλλάξετε.

Συντακτική Ομάδα @rmy@lert

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΜΥ βάλε καμμια συνταγή, πέτα και λιγη τσόντα, μπάλα για αποχαυνωση να σε αγαπάνε οι αρχηγοί, να πάρεις και μια διαφήμιση απο ΔΕΚΟ να παψουν να σε κυνηγουν και ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

χίλια μπράβο είστε μάγκες και μην μασάτε από τζούφιες απειλές.

Το ΠΝ από όπου προέρχομαι έχει πάρα πολλούς πατριώτες και μαχητές του δίκαιου.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει και αρκετούς κομματικούς ΤΑΛΙΜΠΑΝ που για την κουτάλα, ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΝ.
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά κυριε/οι Διαχειριστές του army alert, ποιός ειναι ο δικός σας ρόλος? Μηπως λειτουργείτε προβοκατόρικα και διασπαστικά προβαλλοντας διχόνοια και μιζερια? Μηπως κατ εξακολουθηση στοχεύετε ομάδες και οργανωσεις και βαλλετε εναντίον τους, για δικούς σας καθαρά ιδιοτελείς σκοπούς? Μηπως στο βωμο της επισκεψιμότητας και της αντλησης περισσότερων διαφημίσεων εχετε καταπατησει καθε εννοια ηθκής και δεοντολογίας?Αλλιως δεν εξηγείται ο πολεμος που ξεκινησατε με το ΣΤΣΜΕΔ και τωρα με την ΑΝΕΑΕΔ, χρησιμοποιωντας μαλιστα αθεμιτα μεσα και καταπατωντας κανόνες προσωπικών δεδομένων.Δηλαδή δεν βλεπετε ποιός ειναι ο εχθρός? Γιατι στοχοποιείτε ομάδες της στρατιωτικής οικογενειας (τα καστρα πεφτουν εκ των εσω) και για ξεκαρφωμα, γραφετε κανα σχολιακι για ΒενιζελομπεγλιτοΚΑΡΑΤΖΕΦΕΡΗΔΕΣ?(προφανως γιατι δεν σας ενετεξαν στο κομμα τους)....

Ανώνυμος είπε...

κυριοι η παγκοσμιοποίηση και τα πιονάκια της θέλει πλήρη έλεγχο, μηδαμινή αντίδραση...τους χαλάμε τη συνταγή...μας θέλουν συνεργάσιμους...λυπάμαι διότι παρ όλο που γράφουν βιβλία, παίρνουν διδακτορικά δε μπορούν να αντιληφθούν ότι είναι αδύνατο να ελέγξουν την ελεύθερη βούληση μας, καθώς και το ότι μπορεί να μας τα πάρουν όλα αλλά δε θα μπορέσουν ποτέ να μας πάρουν την αξιοπρέπειά μας και τον αυτοσεβασμό μας ο οποίος είναι αφετηρία σεβασμού και των συνανθρώπων μας...και δεν το αντιλαμβάνονται διότι η λέξη αξιοπρέπεια δεν υφίσταται στο λεξικό τους.

Ανώνυμος είπε...

Σε συνέχεια σχετικού που αφορούσε τις νέες στολές παραλλαγής σας υποβάλλω το σχόλιό μου για τη "Χρυσή Κορώνα".
Κάποιος λοιπόν στο ΓΕΣ πρέπει να έχει απίστευτο χιούμορ. Διότι αν σε περίοδο οικονομικής κρίσης επονόμασε το σχέδιο "Χρυσή Κορώνα" τότε ή πολύ αισιόδοξος είναι ή βάλθηκε να τα βάλει με την Τρόικα.
Βρε χριστιανέ μου, από Δευτέρα έρχεται η Τρόικα να σε ελέγξει. Φαντάζεσαι στα χρεωστικά σου να βρει μια Κορώνα και μάλιστα "Χρυσή"! Πως θα τους πείσεις ότι πρόκειται περί Σχεδίου και μάλιστα κατά των Blogs! Δεν πρόκειται να σε πιστέψει γιατί πρώτον έχεις να εφαρμόσεις οποιοδήποτε σχέδιο από την εποχή του παππού μου και δεύτερον σε κανένα μέρος του πολιτισμένου κόσμου δεν διώκονται τα blogs. Δεν το σκέφτηκες αυτό;
Θα σε βάλει να του φέρεις τη "χρυσή κορώνα" λέμε...
Και μετά υπάρχει κι άλλος κίνδυνος.
Όταν θα παραδώσεις το Γραφείο, ο επόμενος συνάδελφος που θα το παραλάβει θα σε βάλει να τρέχεις. Γιατί; Μα γιατί μετά τις παραιτήσεις αυτοί που θα απομείνουν θα ξέρουν μόνο γραφή κι ανάγνωση οπότε άντε να τον πείσεις κι αυτόν πως με τον όρο "Χρυσή Κορώνα" είχες χρεωμένο σχέδιο κι όχι ένα πανάκριβο αντικείμενο.
Προτείνω λοιπόν την μετονομασία σε "Χάλκινο Σκεύος" (κατσαρόλι ή κάτι άλλο που είναι φτηνό κι επιπλέον μπορείς να βάλεις μέσα και τον blogger να σιγοβράζει) ή κάτι στο πιο ξεκάρφωτο βρε παιδί μου, όπως ας πούμε "Χωρίς Να Πεις". Τώρα πως μου ήρθε αυτό δεν μπορώ να καταλάβω αλλά νομίζω ότι κολλάει.

Ανώνυμος είπε...

Καλή η αυτοκριτική σας, αλλά έχετε ξεφύγει.
Εντολές δεν εκτελούν μόνο οι των επιτελείων, αλλά κι εσείς.
Προβάλλετε και χτυπάτε κάθε φορά συγκεκριμένους ανθρώπους και επιμένετε σε συγκεκριμένα θέματα που διχάζουν και δημιουργούν προβλήματα.
Η ενημέρωση και η κριτική είναι καλή και διορθώνει πράγματα όταν είναι καλοπροαίρετη.
Αν κάνετε σωστά την δουλειά σας που λέτε ότι κάνετε, ενημέρωση και κριτική στα κακώς κείμενα, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται
Η ενημέρωση που παρέχετε ορισμένες φορές είναι μονόπλευρη, ατεκμηρίωτη και τα σχόλια σας άστοχα και συκοφαντικά. Σας το έχουν επισημάνει αρκετοί σχολιαστές.
Αν είναι όπως τα περιγράφετε τα πράγματα στο παρόν απολογητικό post, ή θα πρέπει να αλλάξετε λιγάκι, επαναλαμβάνω λιγάκι, η όπως εσείς αναφέρετε και συμπερασματικά βγαίνει από τα γραφόμενα σας, θα σας κλείσουν. Θα είναι κρίμα, αλλά να ξέρετε ότι η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δικά σας και να μην ψάχνετε για φαντάσματα, Επιτελεία και Υπουργεία.
Καλημέρα σε όλους σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ 'ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ARMYALERT' ΟΠΟΥ ΌΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΟΙ...ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ...ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον μαχητή του δικαίου
ΣΠΑΡΤΑΚΟ!!!

Μάλλον εσύ έχασες την κουτάλα και σου έχει απομείνει η μαντήλα από τους Κένταυρους και τους Πάνθηρες όπου πιστά υπηρετούσες και υπηρετείς.
Το ΠΝ εγκάθετε δεν είναι ικανός να το λασπώσει κανείς και με καμιά κυβέρνηση.
Βγάλε τις παρωπίδες και δες πως λειτουργεί και τι έχει γίνει το τελευταίο εξάμηνο από θέμα προσωπικού.
Το όνομα που χρησιμοποιείς είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Αρχαίο Έλληνα.

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιούσες ένα από τα παρακάτω που ταιριάζει απόλυτα σε σένα κρίνοντας από αυτά που γράφεις:
ΠΕΤΡΟΣ, ΠΕΤΡΑΚΟΣ, ΗΛΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣΤΣΕ, ΚΩΣΤΑΣΛΥ, ΤΑΤΑΝΕΣ, κλπ.

ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ είπε...

Από διαφήμιση άλλο τίποτα. Δεν έχουμε που να τις βάλουμε. Δεν το βλέπεις?
Και για τα έσοδα θα ζητήσω την θωρακισμένη λιμουζίνα του αφεντικού σου.

ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ είπε...

Ανώνυμε 12:00 να θυμάσαι ότι ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ήταν ένας δούλος που επαναστάτησε και ΝΤΡΟΠΗ είναι να μην αποδέχεσαι το δικαίωμα του άλλου να μιλάει και να λέει ότι θέλει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 12.00

Μάλλον ανήκεις στην παρέα των 'περαστικών' ναυταίων του υπουργείου.

Δεν τιμάται την στολή που φοράτε κύριοι.

Σε λίγο που θα χάσετε την κουτάλα, θα είστε παρελθόν.

Είμαι ακομμάτιστος όπως και οι περισσότεροι του blog, ενώ εσύ είσαι πρασινοφρουρός που εκτελεί κομματικό έργο.
Ότι πει η Ιπποκράτους.

Με ενδιαφέρει το μέλλον της Ελλάδας,των Ελλήνων,των ΕΔ, ενώ εσύ καίγεσαι για το μέλλον του κόμματος και της προσωρινής κουτάλας.

Ακόμα και τους μισθούς,συντάξεις,μερίσματα να μας κόψουν, εσύ θα ανεμίζεις την κομματική σημαία,γλύφωντας και έρποντας, μήπως και σε θυμηθεί το πολιτικό κονκλάβιο,που υπηρετείς, στην επόμενη αμφίβολη βασιλεία του.

Γιατί αυτούς υπηρετείς και όχι τους συναδέλφους σου.

Τα κόμματα υπάρχουν για να υπηρετούν εμάς(τον λαό) και όχι εμείς τα κόμματα.

Είναι αυτή η δουλειά για την οποία προσλήφθηκες ??

Τουλάχιστον βγάλε την στολή και φόρεσε κουστούμι όπως και οι υπόλοιποι 'υπάλληλοι'.

Το τέλος πλησιάζει και θα είναι όνειδος.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

11.43 μάλλον εσύ εχεις ξεφύγει και χάσει το δίκιο σου...
Άνθρωπέ μου αυτό εδώ είναι μια ιστοσελίδα και κρίνεται από τους αναγνώστες.
Κι εγώ αναγνώστης είμαι. Και πχ προσωπικά, αν αληθεύει το συγκεκριμένο άρθρο, δεν συμφωνώ απόλυτα με τα αναγραφόμενα στο σχόλιο του ARMY, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να βγούνε και λαβράκια...(από ΥΔΗΕ πλευρά εννοώ) που συνεργάζονται με ποινικά και άλλα συμφέροντα. Διότι αν έχεις προσέξει εδώ ίσως και αλλού, δεν ξέρω, γράφουν πολλές φορές συνάδελφοι εναντίων συναδέλφων και με ονόματα και εκθέτουν πρόσωπα. Δίκαια ή όχι δε ξέρω και ούτε είμαι αρμόδιος (αυτή είναι δουλεία άλλων). Άρα όχι τόσο το ARMY, το οποίο απλά παραθέτει όλα τα σχόλια, όσο άτομα είναι που εκθέτουν. Και όπως λες και εσύ όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, εκεί κακώς λοιπόν και συμφωνώ μαζί σου έχει ενα επιθετικό τόνο το μπλογκ στο άρθρο, γιατί απλά δεν έχει τπτ να φοβηθεί.
Είναι γεγονός ότι θα μπορούσε πιστεύω να καλύπτεται(ας ρωτήσουνε ενα νομικό) γράφοντας κατά την αναδημοσίευση άρθρων, το κοινότυπο σε άλλα site μπλογκς, το παρον δεν εκφράζει της απόψεις του army.
Εν κατακλείδι δε νομίζω ότι είναι κάτι καινούργιο η είδηση αυτή, καθώς η υπηρεσία της ΕΛΑΣ αν θέλει να βρεί ποινικά δε χρειάζεται και τη βοήθεια του ΓΕΣ νομίζω,,,,αν είναι δυνατόν δηλαδή. Οι ανθρωποι δείχνουν από τα αποτελέσματά τους ότι είναι τουλάχιστον επαγγελματίες.

Ανώνυμος είπε...

ας πρόσεχαν οι διοικούντες να μην τους γράφουν αλλά που χρόνος..τρέχουν τα διδακτορικά τους. οι συγγραφικές τους υποχρεώσεις, οι ικανοποιήσεις ρουσφετιών, η καταστροφή της ΣΣΕ, η εκδίκηση στελεχών, η μάσα, τρέχει και το "ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΙΣΜΑ'' και άλλα θεάρεστα πράγματα...αυτά που γράφονται πιστέψτε με ωχριούν σε αυτά που συμβαίνουν....τα ξέρουν αρκετοί αλλά ας όψεται η ομερτά...

Ανώνυμος είπε...

το βάφτισαν χρυσή κορώνα διότι αισθάνονται ως "ΕΛΕΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΝΑΡΧΕΣ' δε μπορούν να καταλάβουν ότι σε 1 αντε 2 χρόνια θα σβήσουν....

Ανώνυμος είπε...

Προς 2:13.

Εγώ Κένταυρε της συμφοράς είμαι απόστρατος από τις αρχές καλοκαιριού. Έχω δική μου δουλειά έξω και δεν έχω κανέναν ανάγκη. Εσύ ο από μέσα ο ακομμάτιστος πΟρΝΝΕΔΙΤΗΣ αποκαλείς τους άλλους "πρασινοφρουρούς", θα έχεις να λαμβάνεις όλα τα οφέλη που με δικές τους ενέργειες και όχι με των δικών σου των λαμογιών που λυμαίνονταν το χώρο τόσα χρόνια και που μόνο κακό έκαναν στους συναδέλφους.
Κοίτα στον καθρέπτη και κλάψε ακομμάτιστο φασιστόμουτρο.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ. ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μην κόβετε το μεροκάματο των ρουφιάνων. Είναι και αυτοί εργαζόμενοι. Όχι ότι δεν καταλαβαίναμε τι συμβαίνει αλλά να προσέχετε. Αυτοί δεν αστειεύονται. Είναι καθεστώς. Δεν θα σας χαριστούν.