Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ


"ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΠΟΠ ΣΥΝΘΕΤΗ"...
H εφιαλτική, εμετική καί εν ταυτώ χυδαία καί βάναυσα αποκρουστική δήλωσις του Βρετανού ομοφυλόφιλου πόπ συνθέτη μουσικού Elton John, ο οποίος έχει τελέσει καί σχετικό άθεσμο «γάμο» μετ’ άρρενος, στό περιοδικό Parade των Η.Π.Α. καί ὁ οποῖος κατά τήν συνήθη μέθοδο των πρωτογόνων λαών πού απέδιδαν στό Θείο τά προσωπικά των πάθη καί τίς δικές τους αισχρότητες καί διαστροφές, απεπειράθη νά προσβάλη τό θεανδρικό πρόσωπο του ενσαρκωθέντος Υιού καί Λόγου του Θεού του επί του Σταυρού θυσιασθέντος καί θανατώσαντος τόν θάνατο καί τήν φθορά της πεσμένης ανθρωπίνης φύσεως καί συναναστήσαντος όλο τό ἀνθρώπινο γένος δικαιώνει απολύτως τόν γνωστό εις τήν εγκληματολογική επιστήμη ορισμό περί τοῦ ψυχισμοῦ τοῦ αρρενοθήλεος του μεγίστου Ιταλοῦ εγκληματολόγου Καίσαρος Λομπρόζο, ο οποίος καί γνωμοδότησε ότι ο αρρενοθήλης κέκτηται «τόν δυναμισμό του άρρενος καί τήν μοχθηρία του θήλεος, δέν έχει ουδεμία ἠθική αναστολή καί ουδέν μεταφυσικό ιδεώδες».
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Σε ανάρτηση δε στο προσωπικό του blog, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων κάνει λόγο για άνθρωπο με «κουσούρια» και για «κατακάθι της κολάσεως». Ο κ. Αμβρόσιος μάλιστα παραθέτει και μια φράση πιστού, με την οποία όχι μόνο συμφωνεί, αλλά και... επαυξάνει: «Να σαπίσει το στόμα του!», είπε για τον Ελτον Τζον ο συνομιλητής του κ. Αμβροσίου και εκείνος προσθέτει «αμήν, από το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί!»

Ο Ελτον Τζον με τον σύντροφό του Ντ. Φέρνις την ημέρα του γάμου τους.
Ο γνωστός ομοφυλλόφιλος τραγουδιστής είχε πείσε συνέντευξή του στο περιοδικό Parade ότι ''ο Χριστός ήταν ένας συμπονετικός, πανέξυπνος ομοφυλόφιλος που κατανοούσε τα προβλήματα του κόσμου''...

Με τα λόγια του αυτά ο Sir... της βρετανικής μουσικής σκηνής είναι βέβαιο ότι ανοίγει πόλεμο με την εκκλησία και τους απανταχού πιστούς χριστιανούς.

Αφού σημείωσε ότι ο Χριστός ήταν gay, ο Elton John συνέχισε: ''Πάνω στον σταυρό, συγχώρησε όλους αυτούς που τον σταύρωσαν. Ο Χριστός ζητούσε από εμάς να αγαπάμε και να συγχωρούμε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μας κάνει τόσο σκληρούς. Αν είσαι λεσβία σε μία χώρα της Μέσης Ανατολής, είναι το ίδιο με το να είσαι νεκρή...''

Αλλά από πού ακριβώς προκύπτει ότι ο Χριστός ήταν ομοφυλόφιλος δεν μας είπε! Ποιό ακριβώς είναιτο σκεπτικό του Elton John; Μάλλον απλώς έκανε μία δήλωση για να γίνει ντόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: