Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΓΕΝ : Ανακοινώσεις για Εξοπλιστικά


Παρουσίαση απο Εταιρεία Lockheed Martin
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Μαΐου 2010 στο ΓΕΝ, θα εκτελεστεί παρουσίαση εταιρείας «Lockheed Martin» επί της προτάσεως της εταιρείας για το νέο Αεροσκάφος Ναυτικής Συνεργασίας (ΑΦΝΣ).
Στην παρουσίαση θα παραστούν ο Διευθυντής ΔΕΞ Υποναύαρχος Κ. Γκιώνης ΠΝ, ο Υποδιευθυντής ΔΕΞ Αρχιπλοίαρχος (Μ) Η. Δημόπουλος ΠΝ,ο αρμόδιος Διευθυντής Προγραμμάτων Ιπτάμενων Μέσων της ΔΕΞ Αντιπλοίαρχος (Μ) Α. Γκούφας ΠΝ, αρμόδιοι Αξιωματικοί Κλάδων ΓΕΝ και ΑΣ καθώς και οι εκπρόσωποι της εταιρείας «Lockheed Martin».
....................................................................................
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 29 Απριλίου 2010 στο ΓΕΝ, εκτελέστηκε παρουσίαση εταιρείας «TETRA COMMUNICATIONS» με θέμα την ενημέρωση του ΠΝ επί δυνατοτήτων φορητού συστήματος εξουδετέρωσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV-UCAV).
Στην παρουσίαση παρέστησαν ο Διευθυντής Προγραμμάτων Ιπταμένων Μέσων της ΔΕΞ, αρμόδιοι Αξιωματικοί Κλάδων ΓΕΝ και ΑΣ καθώς και οι εκπρόσωποι της εταιρείας TETRA COMMUNICATIONS.
....................................................................................
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 27 Απριλίου 2010, πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΝ συνάντηση μεταξύ αρμοδίων επιτελών του ΠΝ και εκπροσώπων της εταιρείας MBDA (Marc Damez, Christian Destin, Jean Paul Villard, Jean Paul Canard), με σκοπό την συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν την τεχνικοεπισκευαστική υποστήριξη Κ/Β EXOCET.
....................................................................................
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 27 Απριλίου 2010, πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΝ συνάντηση μεταξύ του Διευθυντή Δ κλάδου ΓΕΝ, επιτελών Δ Κλάδου και εκπροσώπων της εταιρείας WARTSILA (Ιωάννης Χριστόπουλος, Μαρία Παπαμιχαήλ, Eric van der Laan), με σκοπό την ενημέρωση επί θεμάτων τεχνικοεφοδιαστικής υποστήριξης των κατεχομένων από το ΠΝ μηχανών DEUTZ και MWM.

Δεν υπάρχουν σχόλια: