Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Διευρυμένη συνάντηση Παπανδρέου, Χριστόφια, Κοινοβουλευτικών Αρχηγών

Αρχισε στις 10:30 στο Προεδρικό Μέγαρο η διευρυμένη συνάντηση μεταξύ του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, με βασικό θέμα στην ατζέντα το Κυπριακό.

Στη συνάντηση συμμετέχουν ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Μάριος Καρογιάν, ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Δημήτρης Συλλούρης και η ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου.
Από κυβερνητικής πλευράς συμμετέχουν ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου και ο Επίτροπος Προεδρίας Γιώργος Ιακώβου.
Στη συνάντηση συμμετέχουν ακόμη από ελληνικής πλευράς ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Δημήτριος Δρούτσας, ο Υφυπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής και ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου.
Αναμένεται ότι γύρω στις 1315 ο Πρόεδρος Χριστόφιας και ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου θα προβούν σε δηλώσεις.

iKypros


Δεν υπάρχουν σχόλια: