Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Σχόλιο αναγνώστου στρατιωτικού για το ΣΥΣΜΕΔ

Επί της αναδημοσίευσης άρθρου Ο ΣΥΣΜΕΔ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΜΕΛΗ ΛΟΓΩ... ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ!"
Για μία ακόμη φορά θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι μείς αναρτούμε όλες τις γνώμες και τις απόψεις, δίχως αυτές να σημαίνει ότι συμφωνούμε ή τις υιοθετούμε. Η αντικειμενική όμως ενημέρωση μας το επιβάλλει. Ένα μόνο ερώτημα προς τον φίλο ναναγνώστη με το ψευδώνυμο "demis1924" , μην αναφέρεσαι σε ανώνυμο όταν κι εσύ γράφεις ανώνυμα,επιπλέον αυτό που αναφέρεις :"Τα ΜΜΕ είναι ανοιχτά σε όλους" ?? το σκέφτηκες καλά;;;

Αν και στρατιωτικός παρακολουθώ το θέμα του ΣΥΣΜΕΔ από την αρχή που ξεκίνησε χωρίς να γίνω μέλος μέχρι σήμερα.
Τα παραπάνω σχόλια δεκτά και σεβαστά, αλλά με παραπέμπουν δυστυχώς σε συναδέλφους (εάν είναι συνάδελφοι) οι οποίοι μάλλον εφαρμόζουν αυτό που κάνουμε και οι περισσότεροι δηλαδή το "ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ".
Η άποψη για το αν οι συναδελφοι που τρεχουν για το ΣΥΣΜΕΔ είναι καιροσκόποι ή έμμισθα άκαπνα παπαγαλάκια της Χ Ψ πολιτικής παράταξης και κακώς εκπροσωπούν τους εγγεγραμμένους συναδέλφους στον σύνδεσμο είναι αρκετά άστοχη. Εξάλλου ο ανώνυμος !!! συντάκτης του άρθρου που πιστεύει ότι τα μέλη είναι μόνο 20 κακώς ανησυχεί γιατί δεν πρόκειται να βλάψουν κανέναν και τίποτα.
Το καταστατικό του ΣΥΣΜΕΔ το διάβασα και είναι ξεκαθαρο ότι ο συνάδελφος μπορεί να προσφύγει στην επόμενη συνέλευση αν το επιθυμεί. Αυτός όμως με τυμπανοκρουσίες και αναρτήσεις στο διαδίκτυο δημοσιεύει την επιστολή της δικηγόρου του.
Αν ο συντάκτης του άρθρου έχει βίντεο από τα ξένα ΜΜΕ που αναφέρει ας τα ανεβάσει να τα δω κι εγώ γιατί δεν τα πολυκαταφέρνω με το Ιντερνετ.

Τα ΜΜΕ είναι ανοιχτά σε όλους αλλά κανέναν μας δεν είδα να πάει σε κανάλια να διαμαρτυρηθεί για το μισθολόγιο, το ωράριο τις μεταθέσεις και όλα τα προβλήματα που έχουμε παρά μόνο τον Τσουκαράκη.

Η εντύπωση που μου αφήνει η σύνταξη και ο λόγος του άρθρου αυτό είναι ότι προέρχεται εκ των έσω σε μια προσπάθεια να βουλώσουν και πάλι το στομα του ΣΥΣΜΕΔ, όπως έγινε και στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και με τον ΜΟΝΟΜΑΧΟ ακόμη παλιότερα.

Τελειώνοντας να πω ότι αν ήμουν μέλος του ΣΥΣΜΕΔ θα προτιμούσα να έχω ως εκπρόσωπους του "άκαπνους χαρτογιακάδες των Αθηνών" παρά τους μπαρουτοκαπνισμένους μάχιμους σαν κι εμένα που όταν κάποιοι έτρεχαν για να γίνει ο ΣΥΣΜΕΔ κάναμε την πάπια και αφήσαμε να βγάλουν άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά.
demis1924

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΩ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΘΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ "ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ" ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ,ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ;ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ!