Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Αν έχετε τα άντερα όσοι μιλάγατε για προβοκάτορες βγείτε τώρα να πείτε τι έγινε στην εκδήλωση του ΣΥΣΜΕΔ!!!!

Όσοι μιλάγανε για προβοκάτορες (αναφερόμενοι σε όσους από εμάς προτρέπαμε τον κόσμο να μην συμμετέχει) αν έχουν τα άντερα ας βγουν τώρα να πουν τι έπαθαν!

Ας βγουν να πουν πως τελικά η παρουσία του κόσμου ήταν απαραίτητη μόνο και μόνο για να αποκτήσει οντότητα το ΣΥΣΜΕΔ και για να δώσουν μερικοί συνεντεύξεις στα κανάλια...(αναρωτήθηκε κανείς πως εντελώς συμπτωματικά!!! εκεί βρέθηκαν πάρα πολλά ξένα κανάλια)

Ας βγουν να πουν πως όταν έκλεισαν οι κάμερες οι διοργανωτές έστειλαν τον κόσμο στο Σύνταγμα και οι αξιωματικοί πήγαν από άλλον δρόμο μόνοι τους!...και μάλιστα μετά από μιάμιση ώρα!!!!

όσοι μιλούσαν για προβοκάτορες ας βγουν να μας πουν τι έγραφε το έντυπο με τα αιτήματα της εκδήλωσης;

έγραφε πουθενά για συρρίκνωση του Στρατού;
έγραφε πουθενά για αλλοεθνείς στις τάξεις του στρατού;
έγραφε πουθενά για Εθνικά θέματα;

ή μήπως έγραφε μόνο για οικονομικά θέματα;;;;

ας βγει να μας πει κάποιος...τι εικόνα αποκόμισε από την εκδήλωση;...
πως του φανήκανε αυτοί που την διοργανώσανε; ήταν αγανακτισμένοι Έλληνες αξιωματικοί;...η μελλοντικοί εργατοπατέρες;;;

Ας μας πει κάποιος....αληθεύει ή όχι; πως όταν έφτασαν οι αξιωματικοί στο Σύνταγμα και συναντήσανε τον κόσμο που ήταν εκεί για να τους συμπαρασταθεί...πήγαν κάποιοι και τους είπαν πως όσοι είναι του ΣΥΣΜΕΔ να πάνε με τους αξιωματικούς...οι υπόλοιποι ας αποχωρήσουν!!!

Για μια ακόμη φορά...είναι αυτονόητο πως δεν καταφερόμαστε εναντίον οποιουδήποτε παρασύρθηκε και συμμετείχε στην εκδήλωση...γνωρίζαμε και γνωρίζουμε πως όλοι οι Έλληνες θα ήθελαν να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις ένοπλες δυνάμεις...αλλά αυτό δεν το γνωρίζουμε μόνο εμείς...το γνωρίζουν και πολλοί άλλοι...και κάποιοι από αυτούς για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές ή τις πολιτικές τους επιδιώξεις το εκμεταλλεύονται κάθε στιγμή και με κάθε τρόπο...
greekalert.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: