Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ




13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εξισου υποπτη ειναι και η δραση του σημαιοφορου. με τις πραξεις του ντροπιαζει και ριχνει λασπη σε ολους τους αξιωματικους. το συνολο των αξιωματικων δεν το εκπροσωπει ουτε το ΣΥΣΜΕΔ αλλα ουτε φυσικα και αυτος ο αξιωματικος που βγαινει σε λαμογια δημοσιογραφους και προσβαλλουν το κυρος μας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ;ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΕ 7.11μμ!

anemos είπε...

Αυτό το άρθρο ο σχης το δημοσίευσε? Μάλλον ζήλεψε και θέλει την καρεκλίτσα αλλιώς δεν εξηγείται η συμπεριφορά του, να είναι μέλος του και να τον πυροβολεί με αυτόν τον αναίσχυντο τρόπο. Μην γίνεσαι συνήγορος του σε παρακαλώ armyalert εκτός και αν από πίσω κρύβεται ο σχης !!!!

@rmy @lert είπε...

ΑΝΕΜΕ, ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΑΠΟΣΤΑΡΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΜΕΔ.αρα μαλλον κακεντρεχης εισαι.επιπλεον λυσε μου την απορια:εσυ θελεις να γινονται αισχη και να τα καλυπτεις;αυτη τη λειτουργια ενος συνδεσμου υποστηριζεις,αντιδημοκρατικη και με μεθοδους υποκλοπων;όσα παιρνει ο ανεμος;το κακο το κτυπας στη ριζα προτου θεριεψει.Ο ΣΥΣΜΕΔ ΕΞΥΓΙΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΤΥΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ...

anemos είπε...

Armyalert ή ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑ ΜΟΥ (τι μου θυμιζει αυτη η εκφραση) την απάντηση μου την εδωσες αν ξερεις να διαβαζεις!!!!

@rmy @lert είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΩ,ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ. Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ...!

anemos είπε...

Το κατάλαβα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑ μου έτσι εξηγούνται οι ανανδρες επιθεσεις σου (κατ εσε εξυγιαντικες, πουνε ο γυψος η εγχείρηση και ο ασθενης αχ ρε γιωργο ) κατά του ΣΥΣΜΕΔ αντε και εις ανωτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΜΕ,βλέπω "νοσταλγός";Ξέρετε εσεις από παρακολουθήσεις...

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ τι γράφει ο anemos και σκέπτομαι τι πρεσβεύει.Συνηγορεί να μένουν ατιμώρητοι όσοι μαγνητοφωνούν συναδέλφους ή πλαστογραφούν έγγραφα απο όσα διαβάζω;τι πιστεύεις αλήθεια anemosq πρεπει να μένουν ατιμώρητοι όσοι καταπατούν συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα;Περιμένω απάντηση σου.

@rmy @lert είπε...

ΞΕΚΌΛΑ ΑΝΕΜΕ,ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ τον ΣΥΣΜΕΔ από την ιδρυση του,θα έλεγα τον ζω στο ναυτικό,τώρα αισθάνομαι δικαιωμενος που δεν γράφτηκα.Ευτυχως μας άνοιξε κάποιος τα μάτια για τους εκολαπτόμενους εργατοπατερες συνδικαλιστές.Βρώμα παντού φίλοι μου

Ανώνυμος είπε...

mallon ine alithia,giati paei dikastika,pos na ypostirixis tetius anthropus?kala na pathun an to ekanan. ellin

Ανώνυμος είπε...

απαντω σε αυτον που εγραψε το δευτερο σχολιο. ντροπιασε τους αξιωματικους με το να λεει χωρις στοιχεια οτι κλεβουν.... και απο αυτο να πιανεται ο καθε δημοσιογραφος και να μας λενε ολους κλεφτες. αν εχει στοιχεια γιατα δεν παει στον εισαγγελεα και βγαινει στα καναλια. αν τοσο πολυ διαφερει αυτος απο το ΣΥΣΜΕΔ γιατι τρωγεται να γινει μελος του??? το ΣΥΣΜΕΔ και κατι τετοια υποκειμενα μαυρωνουν την εικονα μας. τουσ εχουμε σιχαθει ολους... κανουν τον καθε τιχαιο πλεον αξιωματικο.... ΝΤΡΟΠΗ...