Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Σκανδαλώδεις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις στο Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο

Πρωταγωνιστής των παρεμβάσεων ο επανελθών ( με ποιά κριτήρια; ) υπαρχηγός του ΓΕΝ Υποναύαρχος Νικόλαος Κρυονερίτης
Μήπως ο ΥΕΘΑ πρέπει να τον επαναφέρει στην τάξη..

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΑΝΣ) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΣΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΥΠΕΡ" ΟΤΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΚΑΛΥΠΤΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΣΗΧΘΗ ΣΤΟ ΑΝΣ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 800.000 ΕΥΡΩ (ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝ.
ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΝΑΥΑΡΧΩΝ) Ο Υ/ΓΕΝ (ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ (ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΕΘΑ). ΤΕΛΙΚΑ ΥΣΤΕΡΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΕΣΥΡΘΗ.
ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΤΗΡΙΑ (ΠΧ ΝΑΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ) ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΣΥΡΘΗ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΘΗ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΘΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ. ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΗΤΟ ΟΤΙ Ο ΥΕΘΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ) Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Υ/ΓΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΕΘΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΕΣΥΡΘΗ.

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο Α/ΓΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ?

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Υ/ΓΕΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο Α/ΓΕΝ. ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ Ο Υ/ΓΕΝ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΙ? Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑΞΗ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Υ/ΓΕΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Υ/ΓΕΝ? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΙΧΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΔΟΥΛΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Υ/ΓΕΝ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΤΟΥ Υ/ΓΕΝ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΑ.

ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΝ .

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι κουράγιο. Με τη συμμορία που μας διοικεί τα χειρότερα δεν έχουν έλθει ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?? ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ:
ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ
ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ
ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ
ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ
ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ
ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ
ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ
ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ)
ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΛΕΥΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ………………
ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ.

@rmy @lert είπε...

ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΣ ΦΙΛΕ,ΕΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΙ ΕΤΗ,ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 36 ΕΤΗ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΨΟΓΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ,ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΓΙΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖΕΖ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ,ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ....ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ,ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ,ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ .....
ΑΣ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ,ΟΥΤΩΣ ,Η ,ΑΛΛΩΣ.....ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ,ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΘΙΚΑ ,ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ,ΑΠΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ,ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Σ.Ν.Δ.
ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ,ΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ,ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΕΙ,ΓΙΝΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΧΑΡΙΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ,ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
ΚΥΡΙΕ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗ
ΚΑΛΩΣ ,Η , ΚΑΚΩΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΤΕ.....ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΤΕ ,ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΕΧΕΤΕ.
Κ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗ
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΦΤΕΙΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
ΥΠΗΡΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΡΧΕΣ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ....ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 11 Ιουνίου 2010 9:31 μ.μ.

ΦΙΛΕ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΣΤΡΟ
ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ army alert

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ (ΠΕΡΙ ΕΙΡΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΣΤΡΟΥ) ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΙΑΒΑΣΑ.

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

όλοι ωραία τα λέτε. όλοι δίκιο έχουν. αλλά με την κομματικοποίηση δεν οδηγούμαστε πουθενά. δεν τιμά τον ναύαρχο η πολιτική υποστήριξη. τον μειώνει εννοώντας ότι χωρίς αυτή θα ήταν ακόμη στο σπίτι του. με εντυπωσιάζει βέβαια το γενονός ότι μόλις δημοσιευθεί οτιδήποτε για τον ΥΓΕΝ ο γνωστός άγνωστος υπερασπιστής του αναλαμβάνει δράση και κατακεραυνώνει τους πάντες. ο συγκεκριμένος ας σταματήσει να μιλά για ημέτερους. δεν νομίζω ότι χρειάζεται τόσος φανατισμός. μιλάμε για ανθρώπους που κάνουν και λάθη ενίοτε.

υποστηρίξτε τον κόσμο του ΠΝ και αντιταχθείτε στα αντεθνικά σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων έστω και αν σας στοιχίσει την καρέκλα και τα γαλόνια σας, γιατί δεν θα πάρει ο λαός μόνο τους πολιτικούς με τις πέτρες αλλά όλους σας. o λαός του ΠΝ θα σας στηρίξει αρκεί να αγωνιστεί και κάποιος για αυτούς που βάλλονται καθημερινά. διαφορετικά το γαιτανάκι της εναλλαγής της εξουσίας θα συνεχιστεί και θα ξεχαστείτε. τίποτα δεν κρατάει για πάντα. όλα αλλάζουν και σύντομα.

στο τέλος μόνο δύο είδη ανθρώπων υπάρχουν. όσοι μένουν στη ιστορία (υστεροφημία) και όλοι οι άλλοι.

φανταστείτε έναν ναύαρχο που θα αντιταχθεί σε όλα αυτά που μας απασχολούν και παραιτούμενος σε μια συνέντευξη τύπου τα πει όλα με το όνομα τους και θα εκθέσει την πραγματικότητα. οι ναυτικοί δόκιμοι του 2100 θα γνωρίζουν το ονομά του ως τον μόνο που είχε το σθένος να κάνει κάτι για την τιμή του ΠΝ.

Unknown είπε...

τι μας νοιαζουν τα οικογενειακα προβληματα του καθενα?δεν θελουμε ''καλα'' ανθρωπακια να μας διοικουν.ΗΓΕΣΙΑ χρειαζομαστε και δεν την εχουμε. Ο 4ος οροφος του ΓΕΝ εξυπηρετει συμφεροντα μονο κοματικα.Εχει γεμισει με πρασινορουφιανους που συμπεριφεροντται φασιστικα και απαραδεκτα.Εκει στο βαθος υπαρχει και μια γραφικη καλικατουρα που λεει πως ειναι Α/ΓΕΝ!Ετσι του ειπαν και το πιστεψε!Παραιτηθητε κυριε αν θελετε να μην χασετε και το τελευταιο ιχνος αξιοπρεπειας που σας απεμεινε.Πως τα ανεχεστε ολα αυτα?ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 11 Ιουνίου 2010 10:59 μ.μ.
ΚΑΙ ΠΡΟΣ 11 Ιουνίου 2010 11:24 μ.μ.

"μιλάμε για ανθρώπους που κάνουν και λάθη ενίοτε"
"Ο 4ος οροφος του ΓΕΝ εξυπηρετει συμφεροντα μονο κοματικα.Εχει γεμισει με πρασινορουφιανους που συμπεριφεροντται φασιστικα και απαραδεκτα".

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΖΟΥΣΑΤΕ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?
- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ε.Δ. ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΕΣΤΡΙΑ.

-ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ? ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΕΣ? ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΘΕΤΑΝ ΔΥΣΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ?

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΓΕΝ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙ), ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΓΙΑΛΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?

@rmy @lert είπε...

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ.
( ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ..μην κρύβεστε άλλο, σας καταλάβαμε! Βγάλτε την κουκούλα, δε χρειάζεται! Φτου!(ξελευτερία για όλους)

Λέων Ζουτουνιάδης είπε...

προς τον γνωστό άγνωστο υπερασπιστή ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

.δικαιούμαστε ή όχι να εκφράσουμε μια διαφορετική γνώμη? από όσο γνωρίζω έχουμε προεδρευομενη κοινοβουλευτικη δημοκρατία και όχι λαϊκή δημοκρατία, ακόμη. εκτός και αν φροντίσει για αυτό, με την καθοδήγησή της, η ακτίνα του ΠΝ. όσοι διαφωνούν δεν είναι δημοκράτες?

..τα γυαλια μου ειναι μαυρα κατάμαυρα και τα αγόρασα στην λαϊκή της γειτονίας μου από έναν μαυρό αλλοδαπό γιατί δεν μου φτάνουν τα χρήματα για rayban. Πιστεύω να γνωρίζεις τον λόγο ........

...μάλλον έχεις αχρωματοψία και βλέπεις μόνο τα γαλάζια και όχι τα πράσινα και κοκκινα που συμβαίνουν στον κόσμο αυτό. εμεις τα βλεπουμε όλα.

....κάνε ότι θέλεις, πήγαινε στον 4ο στον 5ο και στην ταράτσα του ΓΕΝ, γιατι καταλαβαίνω πως ξέρεις τα κατατόπια, αλλά θα σου πω:

-ότι αρχίζει με αγάπη τελειώνει με πόνο.
-μετά την ηδονή έρχεται η οδύνη.
-βγάλε την σκούφια σου και χτύπα με.
-ο αναμαρτητος πρωτος να ρίξει την πέτρα.

.....και τέλος πληρώνεσαι με το μήνα ή με το κομμάτι?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 12 Ιουνίου 2010 8:13 μ.μ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

ΦΙΛΤΑΤΕ ΛΕΟΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ(ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ (ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ).

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΖΗΤΗΣΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΩΣΤΕ.

ΤΑ ΛΟΙΠΑ (ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ) ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ(ΕΛΠΙΖΩ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ).

Ανώνυμος είπε...

Οι τέσσερις απόστρατοι αξιωματικοί του ναυτικού που επανήλθαν από την εφεδρία απ'ότι μαθαίνουμε σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.Αφού επανήλθαν κακώς στο ναυτικό χωρίς να διαθέτουν τα ανάλογα προσόντα τώρα σχεδιάζουν και την εξέλιξή τους.
Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν υπηρετήσει καθόλου σε επιτελείο.Ο ένας συγκεκριμένα έχει υπηρετήσει σε μικρό βαθμό σε υπηρεσία ξηράς, τα προσόντα του κυβερνήτη τα έκανε σε ένα υδρογραφικό πλοίο και όχι πλοίο μάχης.Εν συνεχεία υπηρέτησε σε γραφείο υπουργού του ΠΑΣΟΚ, από θάλασσα δεν έχει ούτε τα μισά χρόνια από άλλους ναυάρχους και έχει βάλει πλώρη για πολύ ψηλά.Ο δεύτερος μια ζωή ασχολείτο με γυμναστική στη συνέχεια υπηρέτησε σε γραφείο υπουργού του ΠΑΣΟΚ, δεν είχε υπηρετήσει ούτε μια μέρα στο γεν ενώ θαλάσσια υπηρεσία έχει κάτω από 10 χρόνια και κατέχει μετα την επαναφορά του νευραλγικό πόστο στο γεν.Ο τρίτος της παρέας έχει κι αυτός υπηρετήσει σε γραφείο υπουργού, μια ζωή ήταν άνετος και τώρα έχει βάλει υψηλούς στόχους.Ο τέταρτος τα περισσότερα χρόνια της σταδιοδρομίας του τα έχει υπηρετήσει σε στρατιωτικά γραφεία υπουργών σε ναυτικές διοικήσεις μακράν του γεν και σε καθήκοντα που δεν έχουν σχέση με την ιδικότητά του για 13 χρόνια.
Κύριε υπουργέ, πως είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ΠΝ?
Κοιτάξτε καλά τη μέχρι τώρα σταδιοδρομία τους σαι κάντε τη σύγκριση με τους συναδέλφους τους...Δεν είναι καλό παράδειγμα για τους νέους αξιωματικούς...