Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Διαλύεται ο ΛΑΟΣ στην Κρήτη , ακολουθούν εκατοντάδες άλλα στελέχη του σε όλη την Ελλάδα!


Κύμα φυγής στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ στην Κρήτη:ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος και πρόεδρος της ΝΕ Ηρακλείου Αντώνης Ιερωνυμάκης παραιτήθηκε, ενώ ακολουθούν κι άλλοι.
Η ΠΛΕΟΝ δραστήρια ΝΕ του ΛΑΟΣ , η ΝΕ Νομού Ηρακλείου παραιτήθηκε σύσσωμη και με επιστολή την οποία κοινοποιούν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και τα ΜΜΕ, προσχωρούν στην Πολιτική Πρωτοβουλία του πρώην Γραμματέα Οργανωτικού και συμβούλου του προέδρου του ΛΑΟΣ, από τα ηγετικά και πρωταγωνιστικά στελέχη του και Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ Γεωργίου Κλειδέρη!

Βαρύ πλήγμα για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη και την οργάνωση του κόμματός του στην Κρήτη θεωρείται η παραίτηση του Προέδρου της ΝΕ Ηρακλείου και υποψηφίου του ΛΑΟΣ κου Αντώνη Ιερωνυμάκη. Ο κος Ιερωνυμάκης υπήρξε από τους ισχυρότερους πυλώνες ανάπτυξης και στήριξης του ΛΑΟΣ στην Κρήτη, αλλά και ένας από τους βασικότερους συντελεστές για την διατήρηση και σημαντική άνοδο του ΛΑΟΣ στις τελευταίες εκλογές. Ιδρυτής της Παγκρήτιας συνδιάσκεψης του ΛΑΟΣ στην Κρήτη,συντόνιζε και ασκούσε συνεχώς πιέσεις για την προώθηση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συμπατριώτες του. Κάτι το οποίο ίσως δεν ήταν στα σχέδια ή "συμφέροντα" του προέδρου του ΛΑΟΣ, γιαυτό την προώθηση των προτάσεών του φρόντιζαν και ανέκοπταν αόρατα κυκλώματα! Μαζί με τον πρόεδρο της νομαρχιακής Αντώνη Ιερωνυμάκη συνυπογράφουν την παραίτησή του και άλλα πέντε αξιολογώτατα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής τα οποία θεωρείται πλέον σίγουρο θα συμπαρασύρουν δεκάδες άλλα μέλη προς παραίτηση και θα αφανίσουν στην ουσία την ύπαρξη του ΛΑΟΣ στην Κρήτη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τώρα βρε Σπύρο και Βασίλη πάτε και σεις τώρα να κάνετε ... κόμμα. ΜΗ ΧΕΣΩ !!

@rmy @lert είπε...

ΜΑΛΟΝ ΚΟΨΙΜΟ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ...ΦΙΛΕ!

Ανώνυμος είπε...

Aν ήσουν ΣΩΣΤΟΣ στρατιωτικός στην Ιαπωνία, θάκανες ΧΑΡΑΚΙΡΙ.

@rmy @lert είπε...

AYTO ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ;