Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Κινητοποιήσεις αποστράτων αστυνομικών Θεσ/νίκης για το ΜΤΣ

Η ΕΑΑΣ συνεχίζει τα μπάνια της!

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 005 / 2010 Θεσσαλονίκη 12 Iουλίου 2010

ΠΡΟΣ
κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ. Δ/ντή Μετοχικού Ταμείου Στρατού
κ. Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
Όλες τις Υπηρεσίες ΓΑΔΘ

Κύριε Υπουργέ.

1) Μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες μας με το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, δεν κατέστη εφικτό να μας δοθεί μία έγκυρη και πειστική απάντηση για ποιο λόγο μέχρι σήμερα δεν κατεβλήθη στους μετοχομερι-σματούχους της πρώην Χωροφυλακής, το μέρισμα το οποίο θα έπρεπε να είχε κατατεθεί στους λογαριασμούς τους, την 04-07-2010. Κανείς δεν σηκώνει τα τηλέφωνα και όταν μετά από πολύωρη προσπάθεια αυτό γίνει δυνατόν, όλοι τότε δηλώνουν αναρμόδιοι. Συνήθως οι αρμόδιοι είναι σε άδεια ή σε κάποιο άλλο γραφείο. Ο εμπαιγμός είναι φανερός και σε όλη του την διάσταση.

2) Επίσης δεν μας έχει δοθεί, σοβαρή απάντηση για ποιο λόγο δεν καταβάλλονται τα δικαιώματα Β.Ε.Α. (πρώην προικοδότηση) σε όσους έχουν κάνει αιτήσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ ακόμη και τους 20 μήνες. Υπάρχουν αιτήσεις για καταβολή Β.Ε.Α. που έγιναν το έτος 2008 και δεν έχουν λάβει τα χρήματα, τα οποία χρήματα όπως γνωρίζετε πολύ καλώς, είναι δικά τους χρήματα τα οποία παρακρατούνταν από τον μισθό τους για 25 χρόνια και χωρίς να ερωτηθούν εάν επιθυμούν σχετικώς.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους, η Ένωσή μας, συγκάλεσε Γενική Συνέλευση των μελών μας, από την οποία έχει ληφθεί ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση για κινητοποιήσεις.

Κύριε Υπουργέ.
Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας,(προ των εκλογών;σίγουρα!) για παρόμοια θέματα, παρακαλούμε να επέμβετε άμεσα, ώστενα ληφθούν σοβαρές και άμεσες αποφάσεις, οι οποίες να γνωστοποιηθούν άμεσα και στην Ένωσή μας. Οι συνταξιούχοι Αστυνομικοί, στις δύσκολες για τον τόπο περιστάσεις, δεν πρέπει να κατεβούν στους δρόμους. Δυστυχώς όμως κάποιοι ανεγκέφαλοι, μας ωθούν να το πράξουμε και ίσως έχουν τους δικούς τους λόγους
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ Σωτήριος ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ Νικόλαος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην φωνάζετε γιατί θα ξυπνήσει ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ.
Μην χαλάσουν τα μπάνια και τις εκδρομές τους τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΑΣ.
Κύριοι ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ μας κλέβουν και δεν ακούγεστε.

Ενας Απόστρατος -@@-