Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ για το επεισόδιο με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του ΥΠΕΘΑ

Όταν λέτε "μετά τα τελευταία συμβάντα" εννοείται τις γουρουνοκεφαλές ή τις προκηρύξεις που πετάχθηκαν σε στρατόπεδα; Ή εννοείται πως οι δημοσιογράφοι θα μετέφεραν βόμβες;

Από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνονται τα εξής:
Την ευθύνη ασφάλειας του χώρου στον οποίο διεξάγονται οι συνεντεύξεις της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ την έχει το ΓΕΕΘΑ που εφαρμόζει τις σχετικές πάγιες διαταγές, ιδίως μετά τα τελευταία συμβάντα που επιβάλλουν αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας σε όλους τους φυλασσόμενους χώρους, στους οποίους κατεξοχήν ανήκει το Στρατόπεδο Παπάγου.
Όπως είναι γνωστό σε όλους τους ενδιαφερόμενους, η κάρτα εισόδου που δίδεται στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους είναι στρατιωτικό έγγραφο και, όπως αναγράφεται σε αυτήν, ο κάτοχός της είναι υποχρεωμένος να την φέρει σε εμφανές σημείο της περιβολής του, να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας του Στρατοπέδου Παπάγου και να δέχεται τους ελέγχους που γίνονται από το προσωπικό ασφαλείας.
Τα παραπάνω προβλεπόμενα εφαρμόστηκαν από το εντεταλμένο στρατιωτικό προσωπικό του ΓΕΕΘΑ (ΟΑΣ) κατά τη σημερινή είσοδο δημοσιογράφων για τη συνέντευξη τύπου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ??? ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΛΛΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ.... ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...