Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

« Μην ρωτάς για ποιόν χτυπά η καμπάνα, χτυπά για σένα»!

Σε άκρατη κομματικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων θα οδηγήσει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο!

Σύμφωνα με το υπό ψήφιση κατατεθέν ασφαλιστικό νομοσχέδιο οι στρατιωτικοί οι οποίοι θα αποστρατεύονται μετά το 2015 θα παίρνουν σύνταξη στα 60. Κατά συνέπεια όποιος δεν «αρέσει», ήτοι δεν φροντίσει να επισκεφθεί τα γνωστά κομματικά γραφεία τα οποία άγουν και φέρουν τους εκάστοτε υπουργούς Εθνικής Άμυνας, όπως έγινε πρόσφατα με τις επαναφορές αξιωματικών με κομματικά κριτήρια, θα πηγαίνει σπίτι του. Αυτή η απειλή θα κρέμεται πάνω από τις κεφαλές όλων των στρατιωτικών από τούδε και στο εξής. Συμμόρφωση ή μετάπτωση στην πενία! Νέα μορφή τρομοκρατίας και ελέγχου πλήθους ασυμβίβαστου στις παγκοσμιοποιητικές διαθέσεις κάποιων!
Υπακοή σε όποια ανομία σε διατάξουν ή θα πεινάσουν τα παιδιά σου! Παρενέργειες καταστροφικές αυτών των διατάξεων, η υποταγή των εμπλεκομένων σε προμήθειες στρατιωτικών, ο πειθαναγκασμός σε αδιαφανείς διαδικασίες επιλογών, προμηθειών, κρίσεων κλπ.
Που θα βρει το σθένος ένας στρατιωτικός με οικογένεια να μην υπογράψει για την παραλαβή ακατάλληλων υλικών, ανταλλακτικών τα οποία πιθανότατα να θέτουν σε κίνδυνο ζωές! Πως θα αντισταθεί σε αποφάσεις διεθνών οργανισμών που βλάπτουν το Έθνος;
Συμπερασματικά πλήρης διάλυση της ενσυνείδητης πειθαρχίας, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, του ηθικού και όσων αξιών διατήρησαν οι στρατιωτικοί και φέρονται στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας στις υψηλότερες θέσεις.
Τιμωρούν τους στρατιωτικούς γιατί παρέμειναν έντιμοι, ευσυνείδητοι και πατριώτες! Σε όσους δε πιστεύουν ότι δεν θα τύχει σε αυτούς κάτι τέτοιο θα πω: « Μην ρωτάς για ποιόν χτυπά η καμπάνα, χτυπά για σένα»!
Σπ.Σταματόπουλος
Σχης(ΠΖ)ε.α.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ
ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΕΥΣΤΟΧΑ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ Η ΑΠΟΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΕΙΝΑ.
ΣΕ ΣΤΙΒΩ ΠΧ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΝΩ:
ΣΕ ΠΕΤΑΩ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΑΓΟΡΑ" ΜΕ ΕΦΟΔΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΚΗΝΑΚΙΑ ΤΑΜΣ 15ΗΜΕΡΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ
ΜΕΤΑ Ο ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ:
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ
ΠΩΣ ΝΑ ...ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ
ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ
ΠΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ
ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
ΕΤΣΙ ΕΜΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΊΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΛΤΙΠΑΓΚΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΔΟΧΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

Ανώνυμος είπε...

κύριε διοικητά καλησπέρα!χάρηκα που σας διάβασα. Γιώργος Γε..... απο Κοσοβο!