Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Εάν πρόκειται να συμβούν τα όσα παρακάτω καταγγέλλονται πότε θα ενημερωθεί το προσωπικό;Τι λένε οι καθ' ύλην αρμόδιοι για την ενημέρωση των στελεχών κοι, κοι Αρχηγοί των ΓΕ;
Χάνεται ένας μισθός το 2010;;;

«Μας ενημέρωσαν στην ΠΑ ότι αυτόν τον μήνα ο μισθός θα καταβληθεί όχι στις 23 του μήνα αλλά στις 3 Σεπτέμβρη,δηλαδή με καθυστέρηση 10 ημερών.
Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και το μήνα Οκτώβριο όπου θα πληρωθούμε στις 13 και το Νοέμβρη στις 23. (3x10=30)
Με αυτό τον τρόπο θα πάψουν να μας πληρώνουν προκαταβολικά και πλέον θα πληρωνόμαστε για το μήνα που εργαστήκαμε.
Εδώ τίθενται τα εξής ερωτήματα:
1. Ο κόσμος που ανταποκρίνεται οριακά κάθε μήνα στις οικονομικές του υποχρεώσεις πώς θα είναι συνεπείς το εν λόγο διάστημα;
2. Οι λογιστικές αλχημείες θα σώσουν την οικονομία;Γιατί ενώ τα χρήματα θα είναι τα ίδια ,η κυβέρνηση θα εμφανίσει στο τέλος του έτους μικρότερη δαπάνη καθώς στις 31 Δεκέμβρη του έτους δε θα καταβάλει τη μισθοδοσία του Ιανουαρίου του επόμενου χρόνου.

Οι αλλαγές στη μισθοδοσία έχουν σχέση με την οργάνωση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής στο δημόσιο που πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το Νοέμβριο.Η συνέχεια της απογραφής είναι η οργάνωση καταβολής των μισθοδοσιών του δημοσίου άρα και των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας από μία Αρχή και όχι από το εκάστοτε Υπουργείο με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς σαν επακόλουθο (ενιαίο μισθολόγιο, κατάργηση επιδομάτων, εξίσωση με όλους τους ΔΥ, κτλ).»
αναγνώστης

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ........

Ανώνυμος είπε...

Που είναι αυτά τα παπαγαλάκια που οσο ηταν πανω οι αλλοι, μας τα ειχαν κανει τούμπανο.....και φυσικα μιλώ για τους "anthipaspistes@gmail.com"
που μάλλον ανθυπασπιστές της ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ είναι........

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ- ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ- ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το μόνο που ξέρω ότι αν δεν πληρώσω τις τράπεζες την 23-08-10 μπαίνω στον Τειρεσία.
ΔΟΝΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΥΠΟΧΟΙΡΙΟΙ ΤΓΟΥ ΚΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΕΝΗΖΕΛΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΕΛΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΟΛΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΣΦΙΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΟΥΝΟΧΤΥΠΑΚΗΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Που είναι αυτά τα παπαγαλάκια που οσο ηταν πανω οι αλλοι, μας τα ειχαν κανει τούμπανο.....και φυσικα μιλώ για τους "anthipaspistes@gmail.com"
που μάλλον ανθυπασπιστές της ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ είναι........

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ είπε...

ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΥΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΞΕ ΑΛΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ολα τα παραπανω ειναι σωστα
το μεθοδευουν για να χαθει 1 μισθός.
οι απαντησεις μας στο ΠΑΣΟΚ στον Βενιζέλο και στον Μπεγλίτη, είναι οι παραιτήσεις μας και το μαύρισμα στις εκλογες. Δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ, καταδικάζω αυτούς που κλέβουν τον ιδρώτα μου και το γάλα του παιδιού μου
Με την παραίτηση μου καταδικάζω τους οσφυοκάμπτες Αρχηγούς.

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΥΕΘΑ.....
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ,ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ "ΚΗΔΕΙΑ" ΣΟΥ ΣΤΗΝ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ είπε...

ΕΣΥ 9,19 ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΕΙΧΑ ΤΑ @ΡΧ@Δ@@ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.
ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ 2 ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ?

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο ''κολοτούμπας ''ο Μπεγλίτης και άλλοι 15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που όταν ήταν αντιπολίτευση έκαναν ερώτηση στη βουλή στον Μείμαράκη αν προτίθεται να κάνει αυτά, που ΤΕΛΙΚΑ κάναν αυτοί ;;;;; Μπεγλίτη θα το μετανιώσεις πικρά και συ και όλο τα συντρόφια σου. Θα ψάχνετε να βρείτε τις δικές σας ψήφους στις κάλπες και ΔΕΝ θα τις βρίσκετε.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ
ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για όσο καιρό ακόμη θα ξυπνάω το χάραμα κ΄θα βλέπω το Αιγαίο κ΄τις απέναντι πατρογονικές ακτές της Ιωνίας θα ΕΛΠΙΖΩ ότι θα φυσήξει ένα ελαφρύ βοριαδάκι που θα γίνει μελτέμι δυνατό, μπογαζίτικο, κ΄θα καθαρίσει τον κόπρο των βιαστών του Έθνους, μας δίδοντας πνοή, κουράγιο, στον Έλληνα να δημιουργήσει να πάψει να αισθάνεται καταπιεσμένος!
Αφήστε την φάρα μας να δημιουργήσει , δώστε εσείς πρώτοι το παράδειγμα ... χαμουτζήδες καρεκλοκένταυροι κ΄θα ακολουθήσουμε εμείς!

Πως μας καταντήσατε έτσι?
...επαίτες των Φράγκων!

Καλό Δεκαπενταύγουστο πατριώτες!

akrotiriogatos-samos

Ανώνυμος είπε...

Αφου ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ τα ελεγες επωνυμα οταν ήσουν μεσα , γιατι τωρα τα λες ανωνυμα ?

Ανώνυμος είπε...

Να σταλεί υπόμνημα στους αρχηγούς των επιτελείων και να ζητηθεί η παραίτηση τους, αν το αφήσουν και περάσει αυτό το μέτρο στις Ε.Δ της χώρας.

Ρε ένας Λοχίας ρεεε, δεν υπάρχει???

ΠΕΡΣΕΑΣ

ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ είπε...

Από σοβαρή πηγή οι τελευταίες πληροφορίες για το θέμα είναι πως η μισθοδοσία θα γίνει κανονικά στις 23 Αυγ για Αυγ 10 και οι επόμενες μισθοδοσίες θα γίνουν 4 Οκτ για Οκτ 10, 15 Νοε για Νοε 10, 24 Δεκ για Δεκ 10, 31 Ιαν για Ιαν 11, 28 Φεβ για Φεβ 11, 31 Μαρ για Μαρ 11, κτλ.

Είναι ένα τέχνασμα έτσι ώστε να μην προπληρωνόμαστε. Εφόσον εργαστείς θα πληρώνεσαι. Το προβλέπει το μνημόνιο δηλαδή τον εναρμονισμό όλων των πληρωμών στην πορεία προς το νέο ενιαίο μισθολόγιο για το 2011. Ενδέχεται η μισθοδοσία να γίνεται από το 2011 κάθε 15 ημέρες την 1 και 15 ή 15 και 31. Λογιστικά το κράτος αποφεύγει μία μισθοδοσία εντός του 10 έχοντας καταβάλλει όμως τα δεδουλευμένα.

Τις τράπεζες που χρωστάμε όλοι όμως ποιός θα τις ενημερώσει για τον νέο διακανονισμό πληρωμών που πρέπει να γίνει;

Όπως βλέπετε όλα γίνονται χωρίς την γνώμη σας αφού δεν σας ρωτάει κανείς για τίποτα. Τόσο πολύ ενδιαφέρονται για μας.

Τα παραπάνω θα ισχύσουν και για το πολιτικό προσωπικό των ΕΔ, που έχουν συλλογικά όργανα.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΑ?ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ GOOGLE ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΛΛΟΥ. ΟΙ ΕΔ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΥΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

τελος οι πρασινοι , οι μπλε και οι κοκκινοι...να ξυπνησουμε ολοι μας ΜΟΝΟ εμεις μπορουμε να κανουμε κατι ..γιατι εχουμε και ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ να δειξουμε στους ξεφτιλισμενους πολιτικους τι αξιζουμε ..... ηρθε το τελος σας κουφαλες πολιτικοι τελος το κλεψιμο , η ξεφτιλα, η προδοσια της πατριδας, αναρωτιεμαι τι μανα σας γεννησε , τι οχιες μεγαλωσε, γιατι δεν σας επνιξε στην κουνια και αφησε να προδοσετε και να ξεφτιλισετε ετσι την ΕΛΛΑΔΑ....αλλα ολα θα τα πληρωσετε κανεις δεν ξεφευγει ουτε απο τον ανθρωπινο νομο, ουτε απο τον θεικο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ.ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...