Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο

Ερωτήματα για την συνέντευξη τύπου της Δευτέρας 5 / 7 / 2010
Κοινοποίηση: 
1. κ.κ. Αρχηγούς Κοινοβουλευτικών Κομμάτων Βουλής
2. Διαδικτυακό τόπο : www.armyalert.gr


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

κ. Υπουργέ

Με αφορμή των αλλαγών που στείλατε (ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 / 7 / 10 ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ) που δεν σας τιμά, παρά τις διαβεβαιώσεις σας, για το ασφαλιστικό των στρατιωτικών στη Βουλή, σας ενημερώνουμε για την ζωή, την πραγματικότητα, και το μαύρο μέλλον που ετοιμάζετε για τους ένστολους, γιατί απ΄ ότι φαίνεται οι κ.κ. Αρχηγοί δεν σας ενημερώνουν.

1. Κάθε Αξιωματικός –Υπαξιωματικός παραγωγικής σχολής έως του βαθμού του Συνταγματάρχη σε όλο το στράτευμα εκτελεί 3 έως 5 υπηρεσίες το μήνα.
Κάθε Υπαξιωματικός μη παραγωγικής σχολής κατηγοριών ΕΜΘ-ΕΠΥ-ΕΠ.ΟΠ-ΟΒΑ κ.λπ. εκτελεί 4 έως 8 υπηρεσίες το μήνα. (σ΄ αυτές τις κατηγορίες προσωπικού έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα μέχρι και 10 υπηρεσίες το μήνα, καθώς επίσης και στους χειριστές αξκούς και τεχνικούς υπξκούς των πληρωμάτων επιφυλακής αεροσκαφών ).
Μέσος όρος υπηρεσιών για κάθε στέλεχος ανά μήνα :
πέντε (5) υπηρεσίες.
Ζητήστε τις μηνιαίες υπηρεσίες Μονάδων, να σας δείξουν την ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ που προσφέρουμε. Μήπως δεν τα γνωρίζετε ;

2. Κάθε χρόνο όλες οι Μονάδες – Διοικήσεις - Αρχηγεία εξασκούνται σε διάφορες ασκήσεις – αξιολογήσεις περίπου πέντε (5) τον αριθμό σε 24ωρη βάση των πέντε (5) ημερών.
Μέσος όρος εντός μονάδων για κάθε στέλεχος ανά έτος :
είκοσι πέντε (25) ημέρες από τις ασκήσεις – αξιολογήσεις .

Ρωτήστε τους τέσσερις (4) Αρχηγούς να σας ενημερώσουν. Τα γνωρίζει όλα αυτά πολύ καλά ο Αρχηγός κ. Γιάγκος, γιατί δεν μιλά ;; Του τάξατε κάτι;

Όταν στο στρατό ξηράς είσαι Διοικητής ξεχνάς το σπίτι σου τελείως, κάθε μέρα φεύγεις από την Μονάδα αργά το βράδυ. Τα γνωρίζει ο αρχηγός Στρατού, γιατί δεν μιλά;;; Του τάξατε κάτι;;
Για δε τους Διοικητές των αεροδρομίων επειδή έχεις σπίτι μέσα στην Μονάδα, την διπλανή σου πόλη την βλέπεις μία (1) φορά το μήνα και ας απέχει ένα (1) χιλιόμετρο.
Μπορείς να φύγεις να πας οπουδήποτε;;;;; όταν τα αεροπλάνα σου και τα παιδιά σου πετούν νυκτερινές μέχρι τις 11:00 το βράδυ ;;;;
είσαι ΠΑΡΩΝ στο πύργο ελέγχου για πάν ενδεχόμενο (ΘΕΟΣ φυλάξει). Τα γνωρίζει ο αρχηγός Αεροπορίας γιατί δεν μιλά;;;
Επίσης όταν είσαι Διοικητής καραβιού, δεν θα είσαι στη γέφυρα νύχτα – μέρα στο << ταξίδι;;;;;. τα γνωρίζει πολύ καλά ο Αρχηγός του Ναυτικού. Γιατί δεν μιλά κι αυτός;;;


Ο Διοικητής είναι πάντα, νύχτα – μέρα 24 ώρες το 24ωρο στη Μονάδα του.

Όσο για τους ανωτάτους Αξιωματικούς των Επιτελείων δεν χρειάζεται να σας τα πούμε εμείς κ. Βενιζέλο τα βλέπετε και μόνος σας, κάθε ημέρα και νύκτα πώς δουλεύουν αγόγγυστα, ώστε και 10:00 η ώρα το βράδυ, όποιον ανώτατο καλέσετε στο γραφείο σας για κάποιο θέμα, σε 5΄λεπτά είναι δίπλα σας. Για να έρθει σε 5΄λεπτά σημαίνει ότι είναι ακόμη στο γραφείο του . Κοινό μυστικό είναι ότι στο Πεντάγωνο όλοι οι ανώτατοι αξιωματικοί φεύγουν μετά από σας και ας είναι και 10 το βράδυ. Από ανέκαθεν ήταν αυτό και μην νομίσετε ότι γίνεται για ‘’χάρη σας’’. Δεν είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι να κλειδώσουμε το γραφείο στις 2 το μεσημέρι και να φύγουμε για τα σπίτια μας. Με αυτά που προωθείται εσείς και η κυβέρνησή του ΠΑΣΟΚ μάλλον Δημοσίους Υπαλλήλους θέλετε να μας κάνετε.
Ο Αξιωματικός όμως είναι αξίωμα και οι Αξιωματικοί ορκίστηκαν να φυλάνε την Πατρίδα από κάθε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ μέρα – νύχτα <<25ώρες>> το 24ωρο.

Εσείς και η Κυβέρνησή του ΠΑΣΟΚ σήμερα μας ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ.

Όσο για τον Υφυπουργό σας κ. Βενιζέλο θα φάει <<μαύρο >> στις εκλογές που θα ψάχνει να βρίσκει τον δικό του σταυρό και δεν θα τον βρίσκει :

Μπεγλίτη ………… όλα αυτά για το ασφαλιστικό των Αξκών τα θυμάσαι εσύ, έτσι ;;; τα είχες κάνει πριν περίπου 1 χρόνο ενυπόγραφη ερώτηση στην Βουλή με άλλους 15 βουλευτές του κόμματος σου στον κ. ΜεΪμαράκη .
Τον εγκαλούσες τότε να σου απαντήσει άκουσον - άκουσον αν προτίθεται να κατεβάσει τέτοιο αποτρόπαιο νομοσχέδιο, που ποτέ βέβαια δεν έκανε.
Ακριβώς αυτά που προωθείς σήμερα εσύ.
Τώρα όλοι σας, έχετε καταπιεί το σάλιο σας έτσι;;;;;
Τώρα ξεσκεπάστηκες και σι και όλοι στο ΠΑΣΟΚ. Φάνηκε πλέον όλο το μεγαλείο της υφαρπαγής (κλεψιάς) της ψήφου του ΛΑΟΥ.
Απλά όμως θέλουμε προσωπικά να σου πούμε και κάτι άλλο που
<<ακούγεται>>

Ότι σε βαλαν δίπλα στον Βαγγέλη να τον προσέχεις και να πας να τα λες.

Οφείλεις μία απάντηση σ΄ όλους τους ένστολους ‘’πως άλλαξες γνώμη τόσο γρήγορα’’ και πήγες στην αντίθετη άποψη. Τότε μας <<αγαπούσες>>; Και τώρα μας πετάς σαν λεμονόκουπες; Θα πάρεις και εσύ την απάντησή σου στις επικείμενες εκλογές. Εσείς που ανακαλύψατε

‘’το χρονοντούλαπο της ιστορίας θα πέσετε μέσα οι ίδιοι’’.

Ας κάνουμε τώρα κ. Υπουργέ την πρόσθεση πόσες ημέρες εργασίας προσφέρονται στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ χωρίς καμία απολύτως ανταμοιβή, χωρίς κανένα επιπλέον ευρώ για αργίες – νυκτερινά –Πάσχα –Χριστούγεννα κ.λ.π. από όλα τα στελέχη του στρατεύματος .

5 ημέρες/μήνα χ 12 μήνες = 60 ημέρες σε υπηρεσία το έτος
5 ασκήσεις/έτος χ 5 ημέρες = 25 ημέρες σε ασκήσεις το έτος.
85 ημ./έτος χ 30 χρόνια υπηρεσίας = 2.550 ημέρες

Τα τελευταία 5-6 χρόνια μετά από 24ωρη υπηρεσία το στέλεχος δικαιούται ένα(1) OFF – απαλλαγή δηλαδή 8 ώρες ανάπαυσης, δηλαδή μία (1) εργάσιμη ημέρα. (σε πολλές όμως Μονάδες καταστρατηγείτε ).

Επειδή όμως η 24ωρη υπηρεσία αποτελείται από τρία (3) 8ωρα, μας χρωστάτε κ. Υπουργέ τα δύο (2) 8ωρα, δηλαδή δύο (2) εργάσιμες ημέρες.

2.550 ημέρες χ 2 εργάσιμες ημέρες = 5.100 εργάσιμες ημέρες.

Δηλαδή κάθε Αξιωματικός ή Υπαξιωματικός με 30 χρόνια υπηρεσίας έχει παραμείνει – δουλέψει σε υπηρεσία εντός της Μονάδας του
για το κοινό καλό
και μακριά από την οικογένειά του :

ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ (14) ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ

εντός των συρμάτων των στρατοπέδων δηλαδή – εργάσθηκε – έκανε εφόδους-φύλαξε σκοπιά- πέταξε για να σβήσει τις φωτιές της αγαπημένης του πατρίδας μέχρι το τελευταίο φώς της ημέρας , αποκατέστησε τις βλάβες των πυροσβεστικών όλη την νύκτα για να πετάξουν με το πρώτο φώς και πάλι τα αεροπλάνα , αναχαίτισε τον εισβολέα και το απόγευμα, ξενύχτησε μπροστά στην οθόνη του ραντάρ, έφαγε την αρμύρα της θάλασσας και την νύκτα, και ότι τέλος πάντων διατασσόταν,
για άλλη σχεδόν μισή υπηρεσιακή σταδιοδρομία σε χρόνους απογευμάτων και νυκτερινών,
καθημερινών και αργιών

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΑ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ) ;
μόνο ο στρατός γιατί υπάρχει ενσυνείδητη πειθαρχία και υψηλό φρόνημα.
Από μία άποψη είστε ‘’τυχερός’’ Υπουργός που έχετε τόσο ‘’πειθαρχημένους υπαλλήλους’’ . Φανταστείτε τι πονοκέφαλο θα είχατε αν ήσασταν σε άλλο Υπουργείο.

Σε OFF – απαλλαγές δεν έχουν υπολογισθεί οι Μεγάλες αργίες του έτους Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά - Μ. Παρασκευή – Μ. Σάββατο - Πάσχα κ.λ.π. για αυτές τις 6-7 αργίες μόνο ένα 8ωρο εργάσιμο δικαιούμαστε να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας και στις οικογένειες μας;;;;;

Και σας ερωτούμε ευθέως κ. Βενιζέλο γιατί μας πάτε στα 35 πραγματικά χρόνια ; Δηλαδή 35 + 14 = 49- 50 χρόνια δουλειάς για τους ένστολους;;;;

Τι στρατό θέλει η πατρίδα μας σήμερα ; ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ;;;
Βιολογικά πως θα μπορούμε να είμαστε μάχιμοι σ΄ αυτή την ηλικία;;;

Πως θα είμαστε Διοικητές Μονάδας, σε νέους των 20-25 χρόνων όταν εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούμε να τους ακολουθούμε σωματικά στα βουνά;

Πως θα μπορεί η Ανωτάτη Υγειονομική Υπηρεσία και το σώμα μας φυσικά , σ ΄ αυτή την ηλικία να μας αποδίδει τον χαρακτηρισμό  Ι1  που απαιτείται για Μόνιμο Στέλεχος;
Δηλαδή πολεμιστής - υπερασπιστής της πατρίδος.


Τα επιπλέον χρόνια από τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ θα μας τα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ;;;;;
Οι Αρχηγοί γιατί να μιλήσουν; Αυτοί έγιναν Αρχηγοί. Γιατί να μιλήσουν για μας ;;;;;; Που μας ξέρουν;;; Απλά κάθονται στις καρέκλες τους ……….όμως εμείς οι ανώνυμο με την δουλειά μας τους δώσαμε αυτές τις καρέκλες …….τα προσόντα τους από μας τα πήραν.
Δεν καταλαβαίνετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ ότι αυτό οδηγεί το στράτευμα σε Υπαλληλική νοοτροπία.

Οι προηγούμενοι από σας Νομοθέτες κ. Βενιζέλο που θέσπισαν την

25ετία στο στρατό και τον ισχύοντα νόμο είχαν στο μυαλό τους όλα τα

παραπάνω γραφόμενά μας, γιατί ήθελαν το ΑΞΙΟΜΑΧΟ του στρατού

ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ και επίσης ‘’ΓΝΩΡΙΖΑΝ’’ ότι το κράτος ΔΕΝ μπορεί

να αποζημιώσει την παραπάνω – πρόσθετη εργασία, και έτσι

θεσμοθέτησαν τα πλασματικά χρόνια, ξεπληρώνοντας τα στελέχη για

την προσφορά τους προς την ΠΑΤΡΙΔΑ μ΄ αυτό τον τρόπο.


Πάρτε πίσω την επαίσχυντη τροπολογία που καταθέσατε νύχτα!!!!!! ΔΕΝ δεχόμαστε τέτοιον εξευτελισμό.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα και την πήραν πίσω...δεν έχετε καταλάβει ότι αυτά που γράφετε δεν τους ενδιαφέρουν!!, ακολουθούν τις διαταγές των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ για την αποδόμηση τους έθνους μας.
Και δυστυχώς για όλους μας δεν υπάρχει τρόπος αντίδρασης στην "Δημοκρατία" τους. Και μην περιμένετε απο ομάδες - ομαδούλες να λύσει το πρόβλημα. Και αυτές καθοδηγούμενες είναι και έχουν τον ρόλο τους. Εκτονώνουν την αντίδραση των στελεχών ελεγχόμενα.

Ανώνυμος είπε...

'Αστοχη η αναφορά για την εργασία των ανωτάτων. Πάρτους έναν έναν(υπάρχουν και εξαιρέσεις).Κοίτα τις φάτσες στα ανώτατα συμβούλια , δεν πείθουν κανέναν άλλωστε κάποιοι μένουν ως αργά το βράδυ για το θεαθήναι όπως ο υποπτέραρχος που πήγε πρόσφατα Βρυξέλες ενώ έθαψε την Ελλάδα στα Νατοϊκά. Γιατί δεν μιλάει η στρατιωτική ηγεσία; γιατί δεν μιλούν οι ενώσεις αποστράτων; Τι έγιναν τα αποθεματικά των ταμείων ΜΤΣ,ΜΤΝ,ΜΤΑ και ποίοι ευθύνονται. Αρχηγοί ακόμα το προλαβαίνετε διότι μετά την αποστρατεία σας δεν θα υπάρχει χώρος για να κρυφτείτε, συνδέσατε το όνομά σας με τη διάλυση όλων όσων άλλοι ικανότεροί σας επέτυχαν.

@rmy @lert είπε...

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ.
ΟΧΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ,ΑΥΤΟΙ ΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΕΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Army alert τα πράγματα είναι διαφορετικά..δεν έχουμε δεί κανένα απο τους ανωτάτους του Στρατού να κάνει κάτι, οι μόνοι που αντιδρούν είναι οι του Ναυτικού αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Όμως το αστείο της ιστορίας πάντοτε είναι ότι οι έκάστοτε αρχηγοί μόλις αποστρατεύονται τότε ασχολούνται με τα θέματα μας!!! Αυτό γίνεται με όλους τους ανωτάτους και τους έχετε και στους υπο ίδρυση συνδέσμους!!.
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να αντιδράσει κανείς (απο τους αρχηγούς και λοιπούς ανωτάτους εννοώ)και όλοι
οι υπόλοιποι ε.ε. και ε.α εμείς δηλαδή,σαν λειράτες κοτούλες θα τα δεχθούμε όλα.Μόνο το πεζοδρόμιο θα μας λύσει τα προβλήματα και θα μας ακούσουν. Οι σύνδεσμοι και οργανώσεις είναι για την εκτόνωση της αγανάκτησης και τον έλεγχο των ε.α και ε.ε στελεχών. Μόνο ο "ΔΡΟΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο πεζοδρόμιο θα λύσει προβλήματα.

@rmy @lert είπε...

Είμαι μαζί σου για το πεζοδρόμιο,κάνουμε και δημοσκόπηση εξ'άλλου και αυτό δείχνει.
Επειδή αρκετά δημοσιεύματα είναι ανωτάτων!! μη τους βάζεις όλους σε ενα τσουβάλι.Αν παραιτηθεί ενας ταξίαρχος ή υποστράτηγος δεν έγινε τίποτα.ΑΡΧΗΓΟΣ όμως;;
Νάσαι καλά,διέδωσε την ψηφοφορία να ακουστεί η διαμαρτυρία μας.

Unknown είπε...

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ(ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2004)ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΙΑ ΑΥΤΑ(ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ.Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΙΑ;ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ"ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ".400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ.ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ."ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΟΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ" Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ,ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.