Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ες αύριον τα σπουδαία! (Συνέντευξη ΥΕΘΑ κ. Ευ Βενιζέλου με θέμα την «Παρουσίαση νομοσχεδίου των Ενόπλων Δυνάμεων».)

Κατακαλόκαιρο και ενώ όλα τα στελέχη βρίσκονται στους δρόμους λόγω μεταθέσεων κατεβάζουν και το νέο νόμο περί ιεραρχίας και προαγωγών..

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευ. Βενιζέλος σας καλεί σε συνέντευξη τύπου που θα γίνει στην αίθουσα συσκέψεων στο ισόγειο του κτηρίου του ΓΕΕΘΑ, την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010 και ώρα 12:00 μ.μ με θέμα «Παρουσίαση του νομοσχεδίου για την υπηρεσιακή εξέλιξη και ιεραρχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και της νέας δομής και διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων».

11 σχόλια:

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

Αρχίας ο ολιγαρχικός άρχοντας της αρχαίας Θήβας, (4ος αι. π.Χ.) γλεντούσε στο σπίτι του έμπιστου φίλου του Φυλλίδα, όταν ένας αγγελιοφόρος που έστειλε κάποιος άλλος φίλος του, έφθασε φέρνοντας ένα πολύ επείγον μήνυμα.
« Το πρόσωπο που σας γράφει, του λέει ο αγγελιοφόρος, σας παρακαλεί να διαβάσετε αυτό το γράμμα, χωρίς καθυστέρηση. Αναφέρεται σε μια πολύ σπουδαία και επείγουσα υπόθεση ».
« Ες αύριον τα σπουδαία » απάντησε ο Αρχίας γελώντας και παραμέρισε το γράμμα.

Όμως η επόμενη μέρα δεν ήλθε ποτέ για τον Αρχία. Συνωμότες, υποστηριχτές του Πελοπίδα, πολιτικού αντιπάλου του Αρχία, τις προθέσεις των οποίων αποκάλυπτε το μήνυμα εκείνο, τον δολοφόνησαν ενώ ακόμη διασκέδαζε.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
Καλά είμαστε σήμερα στην άδεια μας και τα μπάνια μας. Αύριο τέτοια ώρα θα κλαίμε ή θα κλαιγόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Οι καλύτερες 'δουλειές' γίνονται νύχτα και κατακαλόκαιρο.
Να ζήσουν οι πράσινοι ξιφίες οεοεοε.

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζουμε επιτελους στο νεο νομοσχεδιο,να διδεται λυση στο χρονιο δικαιο αιτημα των ΕΜΘ για βαθμολογικη εξελιξη,ομοια με των υπολοιπων εθελοντων και εθελοντριων.

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζουμε με το νεο ΝΣ να δοθει επιτελους λυση στο δικαιο αιτημα των ΕΜΘ για βαθμολογικη εξελιξη ομοια με των υπολοιπων εθελοντων και εθελοντριων!!

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

το καλυτερο θα ηταν να μπορουσε να επαναληφθει η διαδικασια να προαγονται η αξιοι ανεξαρτητως προελευσεις παραγωγικης σχολης ή οχι, αντι να ζητιανευουμε ενα γαλονι με το ζορι, που θα το παρουν ολοι ανεξαιρετα. δειτε το παρακατω link. Από στρατιωτης στρατηγος.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A3%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%AC%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αγαπητοί συνάδελφοι, μήπως αστειεύεστε? Εδώ έχουν γίνει και γίνονται, φοβέρα πράγνατα σε βάρος μας, κ εσείς ανησυχείτε για το αν θα γίνεται Αξκοι ή όχι? Και αλήθεια, με ποια κριτήρια θα κρίνεται κάποιος ότι είναι άξιος? Αλήθεια πόσοι από εμάς μπορούμε να γίνουμε Αξκοι και να αναλάβουμε τέτοιες ευθύνες? Δεν είναι τόσο απλό....Εγώ, προσωπικά είμαι πολυ επιφυλακτικός για το αύριο ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ανεξαρτήτως προελεύσεως.

Ανώνυμος είπε...

Το ΝΣΚ έλαβε γνώση του νέου νομοσχεδίου περί ιεραρχίας και προαγωγών. Κ. ΥΕΘΑ; ελπίζουμε το νέο νομοσχέδιο να μη φωτογραφίζει τον διευθυντή σας τον Παπανικολάου διότι μέχρι σήμερα αποδείξατε ότι είστε ανεπαρκής για το υπουργείο, ίσως σας έμειναν κάποια ελαττώματα από το ESPERIA που μένατε παλιά γι αυτό τρέξατε στο Ζάππειο το 2004.
Εν αναμονή.

Ανώνυμος είπε...

Αξιωματικοί μόνον οι προερχόμενοι από ΑΣΕΙ ή Πτυχιούχοι ΑΕΙ (όσοι εκ των Υπξκών λαμβάνουν ΣΥΝΑΦΕΣ Πτυχίο ΑΕΙ). Είναι δίκαιο και εύλογο, για όλο τον πολιτισμένο Κόσμο, κάτι το οποίο θα πρέπει να εφαρμοσθεί και στην Ελλάδα επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε και αυτούς με τα πτυχία που μας καταντήσανε

Ανώνυμος είπε...

Μα για τα χαλια του στρατευματος ,φταινε σε μεγαλο ποσοστο οι "πτυχιουχοι"αξιωματικοι φιλαρακο μου!!Το υειδαμε τοσα χροναι τους κοπριτες των ΣΣΣΕ κ.λ.π τι παντελονια φορανε!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ: ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ "ΜΕΣΟΣΠΑΣΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ"