Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Μυστικό ραντεβού Ντόρας - Πλεύρη!

Βετεράνος του πολιτικού ρεπορτάζ, ο οποίος τελευταία καλύπτει τις ευρω-κοινοβουλευτικές επιδόσεις του ΛΑ.Ο.Σ. διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για πολιτικό φλερτ (;) μεταξύ του ανερχόμενου Αθανάσιου Πλεύρη και της ανεξάρτητης πλέον Βουλευτού, Ντόρας Μπακογιάννη.

Η τέως Υπουργός Εξωτερικών, η οποία εκτιμά ιδιαίτερα τις κοινοβουλευτικές ικανότητες του κ. Πλεύρη, προσέγγισε τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του για το μέλλον και τις απόψεις του πάνω σε καυτά θέματα της τρέχουσας πολιτικής ατζέντας κατά τη διάρκεια στενού τετ-α-τετ, που φέρεται ότι είχαν σε ιστορικό café του Παγκρατίου.
Αυτά ισχυρίζεται η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ.
Εγω απο την πλευρά μου βάζω ένα βίντεο ντοκουμέντο του πατρός Πλεύρη,ίνδάλματος πολλών Εθνικιστών περί πολιτικών και κρεμάλας.
Προσέξτε είναι απο πολιτική εκδήλωση του ΛΑΟΣ απο το 2004 .Για να παρατηρήσετε την αλλαγή ιδεολογίας που έχει υποστεί αυτό το κόμμα απο οταν ξεκίνησε.

Εκτός και αν όλα ήταν μια καλοστημένη συνωμοσία για να μαντρώσουν τα πρόβατα και την κατάλληλη στιγμή τους τραβήξουν το χαλί κάτω απο τα πόδια.
Εγω τείνω να πιστέψω οτι όλα είναι στημένα.Αφού τα ήξερε η Μπενάκη και τα ανήγγειλε στον Παπούλια το 2005,γιατί να μην ήταν γνωστά και νωρίτερα;;
Το ξεπούλημα της Ελλάδας είχε δρομολογηθεί δεκαετίες πριν.Πρέπει όμως να προλάβουν τις εξεγέρσεις.
Τι κάνουμε;;Το ακροαριστερό φάσμα του συστήματος είναι μαντρωμένο σε κόμματα.Άρα και ακίνδυνο.
Έχουμε όμως ένα ακροδεξιό φάσμα του συστήματος έξω απο μαντριά και ακηδεμόνευτο.Άρα εν δυνάμει επικίνδυνο.
Πρέπει πάσει θυσία να τους μαντρωσουμε και να τους ευνουχίσουμε.
Το 1998[διορθώστε με αν κάνω λάθος] ιδρύεται το κόμμα ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ,του Κώστα Πλεύρη.
Είναι ο προπομπός του ΛΑΟΣ.Είναι το κόμμα που θα δημιουργήσει έτοιμη ιδεολογική πλατφόρμα στον Γιώργο Καρατζαφέρη.Προσθέστε και τους τηλεβιβλιοπώλες προπαγανδιστές και όλα ήταν έτοιμα.
Το 2001 ο Κώστας Πλεύρης παραδίδει τα κλειδιά στον Καρατζαφέρη ως απλός στρατιώτης,όπως έλεγε τότε ,συμαρατασσόμενος μαζί του μέχρι το 2004 οπότε και αποχώρησε γνωρίζοντας οτι είναι καμμένο χαρτί για το σύστημα.
Αφήνοντας όμως στο πόδι του τον απογονο του.Τον Θανασάκη τον πολιτευόμενο.
The rest is history...για να φτάσουμε στο 2010 όπου το πολιτικό σύστημα έχει ναρκοθετήσει όλα τα άκρα,απο όπου είναι πιθανόν να ξεπηδήσουν πιθανότητες ανατροπής του πολιτεύματος.
Ο Καρατζαφέρης ονομάζει πράκτορες και φυντάνια όσους αρθρώνουν πατριωτικό λόγο και διαμαρτύρονται.Η Αλέκα ,το ΚΚΕ και οι εργατοπατέρες κατέστρεψαν τις κινητοποιήσεις κατά του ΔΝΤ.
σε συνεργασία με το παρακράτος.
Έτσι ο ΓΑΠ και η κυβέρνηση των δοσιλόγων κάνουν περίπατο.
ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ....ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ ΕΞΗΣ.
ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: