Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Συμβολή της ΠΑ στον καθαρισμό των ακτών



Για τέταρτο συνεχόμενο έτος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η ΠΑ, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, διέθεσε έμψυχο δυναμικό και μέσα για τον καθαριμό ακτών σε συνεργασία με όμορους Δήμους.

Ειδικότερα, στην υπόψη δράση συμμετείχε προσωπικό δεκαπέντε (15) Μονάδων, με 170 άτομα και 21 οχήματα, το οποίο προέβη σε καθαρισμό των παρακάτω ακτών :

* Μικρό Καβούρι Βουλιαγμένης Ν. Αττικής (128 ΣΕΤΗ)
* Καλογριά Ν. Αχαίας (116 ΠΜ)
* Κυλλήνης και Μιμόζας Ν. Ηλείας (117 ΠΜ)
* Lido Ν. Ηρακλείου νήσου Κρήτης (126 ΣΜ)
* Νέων Επιβατών Ν. Θεσσαλονίκης (από κοινού 113 ΠΜ και350 ΠΚΒ)
* Κότσινα νήσου Λήμνου (από κοινού 130 ΣΜ και 8η ΜΣΕΠ)
* Νέας Αγχιάλου Ν. Μαγνησίας (111 ΠΜ)
* Κορδία Ν. Μεσσηνίας (120 ΠΕΑ)
* Παναγιά και Μυρτάρι Βόνιτσας Ν. Πρεβέζης (131 ΣΜ)
* Άγιος Πέτρος και Καρεφλού νήσου Σκύρου (135 ΣΜ και 7η ΜΣΕΠ αντίστοιχα)
* Καλαθάς Ακρωτηρίου και Κριός Παλαιοχώρας Ν. Χανίων νήσου Κρήτης (115 ΠΜ και 5η ΜΣΕΠ αντίστοιχα)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού το ΓΕΑ ξέμεινε από αεροσκάφη λόγω κακοδιαχείρισης έβαλε τους στρατεύσιμους να καθαρίζουν τις παραλίες. Ο Α/ΓΕΑ και η παρέα του να κοιτάξουν να λύσουν τα προβλήματα του προσωπικού που διογκώνοντα και να αφήσουν τα τσίπουρα με τον Σάκη, εκείνος τα κονόμησε χοντρά από τον κ. ΥΕΘΑ με την επαναφορά του, μόνο γι αυτόν ήταν ότι τα λεφτά υπάρχουν παίρνοντας πτητικά επιδόματα κατακλέβοντας το Ελληνικό δημόσιο αφού έχει να μπει σε αεροσκάφος 20 χρόνια τα πήρε ο Σάκη σου κ. ΥΕΘΑ; Μπορεί και εδώ να γνωματεύσει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θετικά όπως και στην περίπτωση επαναφορά του. Ποιόν κοροϊδεύει το ΑΑΣ του οποίου προεδρεύει ο κ. Α/ΓΕΑ, και ο πολιτικός του προιστάμενος; Εκείνο το όραμα για την Π.Α ποιος και γιατί το έκανε γαργάρα; Ο Α/ΓΕΕΘΑ τι λέει για τα συμβάντα στην Π.Α ίσως και αυτός να μη προλαβαίνει λόγω των ελεγχόμενων διαρροών για να μαθαίνουν οι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι Συνάδελφοι απορώ με την άγνοια σας!!! Δεν γνωρίζεται ότι ο καθαρισμός των παραλιών είναι στα βασικά καθήκοντα των "δημοσίων υπαλλήλων"; Οταν και οι εφοριακοί, οι ελεγκτές, οι ιατροί του ΕΣΥ και οι υπόλοιποι "συνάδελφοι" θα καθαρίσουν και αυτοί με τη σειρά τους παραλίες ή θα δεντροφυτεύσουν την καμένη (ή καημένη) Αττική, τι θα πείτε τότε; - ΥΓ

Ανώνυμος είπε...

Η γελοιοποίησις! ως στρατευμένος(έχοντας απωλέσει την ιδιότητα του στρατευσίμου, προ τινών μηνών), αισθανόμουν αφόρητα άβολα για την κατάντια μας.

Ανώνυμος είπε...

Από που και και εως που θα φθασουν την κατάντια των ΕΔ; Ποιος μακακοπιτουρας διέταξε να κάνουν κάτι τέτοιο οι ένστολοι αεροπόροι ξεφτυλίζοντας τα νέα παιδιά; Αλλή μια φορά κάτι πρασινοφρουροί τη 10ετία του 80 έβαλαν την Μοίρα ΓΕΑ να μαζεύει τα σκουπίδια των Δήμων στην Αθήνα όταν είχαν απεργία οι οδοκαθαριστές. Ό Δκτής τότε του Τ/ΓΕΣ και ο αντίστοιχος του Ναυτικού ΔΕΝ υπάκουσαν στην εντολή και δεν τους έκαναν τίποτα. Οι αεροπόροι κατάντησαν σκουπιδιάρηδες και δεν νομίζω ότι αυτό είναι κοινωνικό έργο προς το κοινωνικό σύνολο. Αν δεν έχουν λεφτά οι υπεύθυνοι δήμοι να καθαρίσουν τις παραλίες τους , να καθιερώσουν την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ στους δημότες τους, όπως έκαναν παληά .

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπας και μας κάνουν πλάκα; Άντε και μπάρμεν στα κλαμπάκια της παραλιακής...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στα ξεφτίλια τους διοικητές των μονάδων τους. Οι στρατεύσιμοι είναι για να πολεμάνε και να συντηρούν το αψυχο υλικό που τους εμπιστεύεται η πατρίδα και όχι να κάνουν αυτό που αρνούνται να κάνουν οι πατριδοκάπηλοι πολιτικοί. Αλλά βέβαια ο στρατός είναι τσάμπα ενώ οι σκουπιδιάριδες κοστίζουν.