Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΛΕΥΚΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Χειρότερα δεν μπορούσε να τα κάνει..
Θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει..!


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας.Δεν καταλαβαίνω το νόημα του άρθρου.Αφού αν ΄εχεις 26 η 32 χρόνια δεν σε πιάνει τίποτα απο τις νέες ρυθμίσεις.Γιατί να βιαστεί κάποιος με 26+5 πλασματικα να φύγει,ειδικά αν είναι σε καλή θέση και να μην περιμένει 2 η 4 χρόνια.Ούτως η άλλως τα χρήματα του εν ενεργεία ειναι περρισότερα.(Μιλώ τεκμηριωμένα και απο προσωπικο μου παράδειγμα)

@rmy @lert είπε...

Εδώ σε θέλω! Γιατί άραγε;;;
Μήπως γιατί δεν εμπιστεύονται κανέναν; Μήπως γιατί αργότερα μπορεί να αλλάξει κάτι;Μήπως γιατί φοβούνται ότι δεν θα υπάρχουν χρήματα;Ερωτήματα τα οποία έχουν φθάσει σε εμάς και δεν μπορούμε να τα απαντήσουμε.Αν μπορείς εσύ να τα εγγυηθείς αυτά καλοδεχούμενα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ 29 + 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ ΓΙΑ 70 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΛΑΗ ΘΕΣΗ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΛΟ 18 ΚΑΙ 4 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, Η ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΣΙΩΠΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ.
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

επι του θεματος..............
απεργια ...εγινε το τελος του 77 ή αρχες του 78 (δεν θυμαμαι καλα.μεγαλος πια.....) σε αεροπορικη μοναδα της πελλοποννησου.οποιος ηταν τοτε ,γνωριζει που......και ηταν επιτυχεστατη.κινηθηκε το συμπαν.ειχαν ανεβει οι τεχνικοι στα δεντρα της διασπορας,και δεν κατεβαιναν με τιποτα.
μονο ετσι καταλαβαινουν ,οι ""ακαπνες"" ηγεσιες..

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ(ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ),ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ(ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ) ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ(ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ).ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ".ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ(ΒΛΕΠΕ ΔΝΤ).ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΜΕΤΑ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.
Υ.Γ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΩ(27 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ,ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΩ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ(ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ),ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ."Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ"

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ army alert και συνάδελφοι,οι προβληματισμοι για το μέλλον μας και το μέλλον της χώρας υπάρχει και όλοι σκεφτόμαστε (οσοι μπορουμε)μήπως μας συμφέρει να φύγουμε ,για να μην εγκλωβιστούμε.Με το σχόλιο μου στις 8:57 λέω οτι απο την στιγμή που δεν εγκλωβίζομαι(και αυτο φαίνεται)γιατι να φύγω ετσι κυνηγημένος και να πάρω μια μειωμένη σύνταξη πχ 1800 ΜΙΚΤΑ την στιγμη που η μηνιαία μισθοδοσια ειναι τουλαχιστον 200 ευρω περισσότερα ΚΑΘΑΡΑ αρα τουλάχιστον 500-600 διαφορά στην τσέπη...Ο καθενας ας αποφασίσει...

@rmy @lert είπε...

TA 200 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΟΣΟ (ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ),ΑΛΛΑ ΑΠΟ 200 ΠΩΣ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΑ 600 ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ; Α! ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ;;Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΞ' ΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Οπως ξέρετε απο το ποσό της σύνταξης αφαιρείται η εφορία ,η υγειονομικη περίθαλψη,πλέον το ΛΑΦΚΑ αρα στο παράδειγμα δεν μένουν παρα 1400 στην τσέπη.Νομίζω δεν κάνω λάθος.Τα άλλα είναι ΚΑΘΑΡΑ και μετα το μείον 20 % των επιδομάτων.Εχετε δίκιο οτι ο καθένας ειναι διαφορετικη περίπτωση.Εγω χωρις μεταθέσεις μαλλον θα περιμένω.Σας ευχαριστω και για την ωραία ενημέρωση ,ειναι πολύ ωραίο το blog σας..

Ανώνυμος είπε...

Προς 0857

Μήπως γιατί όταν θα φυγεις δεν θα χει εφάπαξ ;

Μήπως γιατι οι διαφορές δεν είναι αυτές που υπολογίζεις ;

Μήπως γιατί το δικαίωμα το κρατάς αλλά τις οικονομικές απολαβές όχι ;

Μήπως γιατί τραβάς ταλαιπωρία χωρίς κανένα σκοπό και νόημα ;

Μήπως ...