Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ή ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΦΙΛΙΟΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΛΠ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ.
ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ "ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ- ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΞΙ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.
ΕΔΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ "ΦΟΡΟΥ ΥΠΟΤΕΛΗ" ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΤΡΑΣΤ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ.
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ; Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ.
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ.
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΜΗΜΑΤΑ:
Α. ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΚΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Β. ΤΜΗΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Γ. ΤΜΗΜΑ ΚΡΟΥΣΕΩΣ (ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ)

ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑ. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΓΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

.
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΡΑΣΗ; ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ; ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΑΡΘΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΗ ΣΤΑ ΚΑΑΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ.

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ή ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΑ ΙΜΙΑ.
ΑΣ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ.


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αρθρογράφε, όταν πέρναγες ΕΥΕ, παρέκαμψες τον ψυχίατρο;

Ανώνυμος είπε...

Επίθεση κατά του ιρανικού επιβατικό αεροπλάνου το 1988 ήταν «Πόλεμος κατά της Ανθρωπότητας»
Share
Κυριακή 4 του Ιούλη του 2010 - 08:23

Ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ τόνισε το Σάββατο ότι η επίθεση του πολεμικό πλοίου των ΗΠΑ σχετικά με ένα ιρανικό επιβατηγό αεροπλάνο στον Περσικό Κόλπο το 1988 ήταν μια κήρυξη πολέμου κατά της ανθρωπότητας και αποτελεί πηγή ντροπής για τους υποστηρικτές της λεγόμενης ανθρωπίνων δικαιωμάτων ».

"Η τραγική ανθρώπινη καταστροφή δεν είναι ένα κατανοητό περιστατικό αλλά....
ήταν κήρυξη πολέμου κατά της ανθρωπότητας και την αιώνια ντροπή για τη διεκδίκηση των οργανώσεων που υποστηρίζουν τα δικαιώματα του ανθρώπου", δήλωσε ο Dr.Ahmadinejad σε μια τελετή για τον εορτασμό της 22ης επετείου του μαρτυρίου αυτών που σκοτώθηκαν στο περιστατικό .

Σημειώνοντας ότι η επίθεση ήταν ένα άλλο σκοτεινό σημείο στο επαίσχυντο ρεκόρ της Ουάσινγκτον της φιλελεύθερης δημοκρατίας, που επανέλαβε ότι η καταστροφή ήταν άμεσα δόρυ με επικεφαλής τον Λευκό Οίκο.

Στο ύψος του ιρακινού επέβαλε τον πόλεμο στο Ιράν, το USS Vincennes στον Περσικό Κόλπο ανατίναξε ιρανικό επιβατηγό αεροσκάφος 655, σκοτώνοντας όλους τους 290 πολίτες στο πλοίο, συμπεριλαμβανομένων περίπου 70 παιδιά.

Οι αμερικανοί υπάλληλοι αργότερα ισχυρίστηκαν ότι το USS Vincennes αγνόησε το ιρανικό επιβατηγό αεροπλάνο για ένα F-14 μαχητικών αεροσκαφών. Το αίτημα έγινε αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν αβάσιμες με περισσότερα στοιχεία.

Ιρανοί σήμα Ιουλίου, το 3ο κάθε χρόνο από το ντους το χώρο της καταστροφής με λουλούδια.
στις 4:15 μ.μ.
2 σχόλια:

MARY είπε...

όχι πάντα...
04 Ιουλίου 2010 4:23 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Καὶ ἡ ἐπίθεση τῆς "Οὐάσιγκτον" κατὰ τῶν δίδυμων πύργων τὶ ἦταν;
Ἡ "ἀνθρωπότητα" γιὰ τοὺς ἐξουσιαστές μας εἶναι ὅ,τι τὰ μυρμήγια γιὰ τοὺς βατράχους: Τροφή.
Ἀλλὰ καὶ παιχνίδι ἐπίσης.
Κυναίγειρος
04 Ιουλίου 2010 4:25 μ.μ.




Αφιερωμένο σε εσένα μαλάκα στρατηγούλη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΚΡΙΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
1. ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΦ (Ταγματων Εφόδου) ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ.
2. ΣΔ (Σταθ. Διοικ) ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΨΥΧΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΑΦΝΙ.
3. ΠΔΜ (Περ Διοικ Μερ) ΣΤΟ ΣΙΝΟΥΡΙ
4. ΣΑΑ (Αναπλ απωλειων) ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ 051222ΙΟΥΛ10:

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ. ΕΤΣΙ ΣΥΝΑΓΩ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΣΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ-ΥΠΟΘΕΤΩ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ- Ή ΕΙΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Ή ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ (ΝΟΣΗΛΕΥΘΕΙΣ Ή ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ).

ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ:
Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:
Α. Ή ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ
Β. Ή ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ "ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ" ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ.

ΕΞ' ΑΛΛΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΑΡΟΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΥΠΑΣΠΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΛΟΧΑΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΛΟΧΟΣ ΣΟΥ;" Ή "ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΥΡΕΥΤΟΣ;" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ "ΕΛΑ ΒΡΕ ΜΑΙΡΟΥΛΑ, ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΕΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΝΤΗΣ".

ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ πως η πρόταση του αρχικού post είναι τουλάχιστον επικίνδυνη και "δικαιώνει" αρκετούς από τους πολίτες που περιφρονούν τις ένοπλες δυνάμεις, συνδέοντάς τες ακόμα και σήμερα με ντροπιαστικές πράξεις του παρελθόντος.

Ελπίζω πως στο στράτευμα υπηρετούν σήμερα πολύ λίγοι με παρόμοιες ιδέες.

Φυσικά αυτό αποτελεί την ταπεινή μου γνώμη, αλλά εύχομαι να είναι και των περισσοτέρων συναδέρφων μου...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε αρθογράφε ψυχραιμία!!!
Επειδή η κατάσταση είναι τραγική ας κάνουμε και λίγη πλάκα.
Όλα έχουν και την άλλη πλευρά τους.
Άλλωστε δεν είμαστε και στην «αίθουσα επιχειρήσεων».
Χρειάζεται και για «ξεκάρφωμα».
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ:
1. Αντιπαρέρχομαι τα απαξιωτικά σχόλια για Μαιρούλες (που τέτοια τύχη), εξαρτύσεις, οσφυοκάμπτες κλπ.
2. Επίσης για θήτευση μου σε ΔΑΦΝΙ.
3. ΠΙΣΤΕΥΩ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΆΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
4. Επιμένω στην τοποθέτηση μου για ΑΝΣΚ, ΣΔ, ΣΑΑΠ, ΣΑΠΤ, ΠΔΜ, ΣΤΕΠ, ΣΤΕΦ κλπ είναι απαραίτητα. Η οργάνωση είναι το παν.
5. Διορθώνω τα αρχικά Τ.ΕΦ (Τάγματα Εφόδου) σε Τ.ΕΦ.Α (Τάγματα Εφόδου Αποστράτων) για αποφυγή παρεξηγήσεων, από εν ενεργεία συναδέλφους.
6. Χρειάζεται επίσης οργανόγραμμα και κανονισμός λειτουργίας
7. Περιμένω προειδοποιητική διαταγή, με αρχική συγκρότηση, ρύθμιση λεπτομερειών (αξιοποίηση αποστράτων αναλόγως προέλευσης, ηλικίας πχ κομάντος, ΟΥΚ κλπ)