Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ποιός θα απαντήσει για την ταμπακιέρα;

Με αφορμή σχόλιο για την ανάρτηση "Επιστολή διαμαρτυρίας από την Φ/Γ Θεμιστοκλής" διευκρινίζουμε ότι η παραπάνω ανάρτηση σκοπό έχει να προκαλέσει την προσοχή κάποιων υπευθύνων για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Θεωρούμε απαράδεκτο να πληρώνουν οι εξοδούχοι τα κόμιστρα και μάλιστα από την πενιχρότατη ημερήσια αποζημίωση που λαμβάνουν. Ο κυβερνήτης της Φ/Γ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ...

σαφέστατα δεν ευθύνεται για την μη προώθηση κονδυλίων από το ΓΕΝ/Γ2 χρηματικού ποσού για τις "λάντζες".... Πλην όμως κύριοι εύθικτοι, κάποιος πρέπει να αντιδράσει κάποτε και να απαντήσει σε ερωτήματα αμείλικτα. Ποιοί ευθύνονται!! Προχωράμε και απευθυνόμαστε σε ένα εξαίρετο όπως μάθαμε άνθρωπο και αξιωματικό τον Διοικητή Φρεγατών Αρχιπλοίαρχο Χρηστίδη Κ. και περιμένουμε απάντηση. Η σιωπή είναι κουκούλωμα και δείχνει συνενοχή, γεγονός που δεν ισχύει για κανέναν αξιωματικό οποίος είναι υποχρεωμένος να εκτελεί διαταγές. Δεν θα πρέπει όμως ο πολίτης να γνωρίζει ότι οι κύριοι που παίρνουν τόσα χρήματα από τις εξεταστικές επιτροπές της Βουλής έχουν περικόψει κονδύλια και πληρώνουν τα στελέχη που περιπολούν στο Αιγαίο από την τσέπη τους;; 

Μην κοιτάτε το δέντρο και χάνεται το δάσος..!
Το σχόλιο αναγνώστη:
..., "κοτσάρατε μία φωτογραφία ενός Αξιωματικού (κυβερνήτη πολεμικού πλοίου) στην θέση του πλοίου που είχε αυτός και τον διαπομπεύεται για θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν και το πλοίο που του εμπιστεύτηκε η πατρίδα να Κυβερνήσει. Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα πρέπει να ξέρετε ότι εδώ και πολλά χρόνια τα πλοία που εκτελούν φυλακή σκοπούντος διευκολύνονται από μία λάντζα για να βγάζουν το προσωπικό εξόδου. Δύο δρομολόγια πήγαινε - έλα είναι δωρεάν για όλους και τα χρήματα τα επιβαρύνεται το πλοίο. Όταν κάποιος θέλει να πηγαινοέρχεται συνεχώς πέραν των παραπάνω δρομολογίων επιβαρύνεται με το ποσό των 5 ευρώ εφάπαξ. Αυτό σας ξαναλέω ότι γίνεται χρόνια και τους εξυπηρετεί όλους, όταν πιο παλιά τα δρομολόγια τα έκανε η πετρελαιάκατος του πλοίου και ήταν ελάχιστα."

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την παρανομία την κάνουμε καλωσύνη. Και σίγουρα έχει ευθύνη ο Κυβερνήτης είτε γνωρίζοντας γιατί ανέχεται παράμονη πράξη και δεν την σταματά σιωπόντας είτε μη γνωρίζοντας οπότε δεν έχει έλεγχο του πλοίου του. Γνωρίζω Κυβερνήτες που έδιναν λεφτά από την τσέπη τους σε φτωχά παιδιά και αγόραζαν ρούχα σε ναυτές και όχι να κλείνουν τα μάτια όταν πληρώνουν 5 ευρώ παράνομα. Δεν υπάρχει καμία διαταγή τέτοια. Το Πολεμικό Πλοίο δεν είναι ποστάλι ούτε φερυ μπώτ με φιλιπινέζους άντε γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Kατ'αρχήν , η εξόδου από το πλοίο , κατά τη διάρκεια αποστολής ή επιχείρησης , παραχωρείται από τον Κυβερνήτη , δεν είναι υποχρέωσή του.Άρα η υπηρεσία δεν είναι υποχρεωμένη ούτε να πληρώνει τις λάντζες , ούτε να ψάχνει να βρεί τρόπο να βγεί εξόδου το προσωπικό της.Παρόλα αυτά 18 χρόνια που υπηρετώ στο ΠΝ , κανείς δεν πλήρωσε λάντζα από την τσέπη του.Αν τώρα το ΓΕΝ δεν διαθέτει χρήματα για τέτοια έξοδα , δεν υποχρεώνεται ο κυβερνήτης ούτε να απολογηθεί , αλλά και απαγορεύεται να το δημοσιεύσει.Δεν είμαστε ούτε ΕΛΤΑ ούτε ΔΟΥ.Πολεμικό Ναυτικό είμαστε , σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΕΡΣΗΗΗΗΗ..
Τι λέτε ωρέ Σουλιώτες..
Έτσι όπως το πάτε εσείς με τις παπαριές που λέτε εδώ μέσα δεν πρόκειται να ξαναβγεί κανένας εξόδου σε σκοπούν.
Όσοι γνωρίζουν τι σημαίνει σκοπούν θα καταλάβουν.
Έχει την εντύπωση κανένας ότι χρωστάει ή έχει καμία υποχρέωση κανένας Κυβερνήτης να πληρώνει από την τσέπη του την όρεξη του καθενός να χρησιμοποιεί την δημόσια λάντζα σαν προσωπικό του μέσο μεταφοράς?
Δεν φτάνει που βγαίνει εξόδου ο κόσμος, είναι πληρωμένα δύο δρομολόγια πήγαινε-έλα, μιλάμε κι από πάνω όταν η ετοιμότητα στο σκοπούν είναι ημίωρη??
Γνωρίζουν όλοι αυτοί οι ανίδεοι που πατάνε την κοiλιά τους και στέλνουν δήθεν καταγγελίες ή αυτοί που τις αναπαράγουν, ότι η εξόδου στο σκοπούν είναι προαιρετική και κατά κρίση Κυβερνήτου??
Ξυπνάτε, αφήστε τον εργατοπατερισμό σε θέματα ηλίθια που δεν αγγίζουν τον κόσμο και ασχοληθήτε με τα πραγματικά του προβλήματα, που είναι οι βάρδειες στο εν όρμω και γενικά η υπεραπασχόληση του προσωπικού όταν δεν υπάρχει ανάγκη.
Κύριοι του armyalert ειλικρινά δεν προσφέρετε υπηρεσία όταν προσβάλλετε προσωπικότητες αναρτώντας φωτογραφίες και ζητώντας "ρέστα" για πράγματα που έχουν κατακτηθεί με αγώνες.
Τα παλιά πληρώματα των πολεμικών πλοίων εκλιπαρούσαν τους κυβερνήτες να έρθει μία λάντζα η ένα θαλλάσιο ταξί να βγούνε εξόδου και δεν υπολογίζαμε τα έξοδα γιατί γνωρίζαμε ότι ζητάμε κάτι που δεν προβλέπεται. Έχουν γίνει πολλά ατυχήματα με τα θαλάσσια ταξί στις Σπέτσες και την όλη ευθύνη την έχει ο Κυβερνήτης. Συνεπώς γιατί να τρέχει με ΕΔΕ και να κινδυνεύει να χαντακωθεί αν συμβεί κάτι? Το πιο απλό ήταν (και είναι και νομιμότατος) καμμία εξόδου στο προσωπικό και ειδικά στο χαμηλόβαθμο. Μην πάτε να δημιουργήσετε πρόβλημα με τις Ηλιθιότητες του κάθε καραγκιόζη που έστειλε΄ένα e-mail έτσι για να κάνει πλάκα και ο "Ασυμπίεστος" τρομάρα του, έμπλεξε ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ και τα έκανε αχταρμά.
Όσον αφορά τα δέντρα και τα δάση πρέπει να καταλάβατε ποιος κοιτάει το δέντρο και χάνει το δάσος...

@rmy @lert είπε...

Συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σου. Μήπως λέμε τα ίδια; Θα χαιρόμουν αν έβγαινε ένας αξιωματικός και έλεγε "γιατί μας βαράτε; εμείς φταίμε;..". Τα γνωρίζω όλα αυτά , παντού Γόρδιοι Δεσμοί, ποιός θα τους κόψει είναι το ζητούμενο. Καλή σου ημέρα

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και σε σας και καλή δύναμη την δύσκολη αυτή περίοδο που κάνουν όλοι μπάνια (και καλά κάνουν, τι άλλο απέμεινε στον κοσμάκη) και σχολιάζουμε την επικαιρότητα.

Είμαστε σίγουροι ότι συμφωνούμε στα περισσότερα και θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε όλα αν αλλάξει λίγο η τακτική σας όσον αφορά την άκριτη προβολή φωτογραφιών και μη τεκμηριωμένων "καταγγελιών".
Θα μπορούσατε να βγάζετε την καταγγελία επιφυλακτικά και αν προκύψει ότι είναι βάσιμη όλοι μαζί "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ".
Βασική δε προϋόθεση να μην μπερδεύουμε τα θέματα μεταξύ τους.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι αφήστε τα περί Σουλιωτών και τα λοιπά.
Για αυτό υπάρχει το armyalert!
Για να βγαίνει η αλήθεια από εσάς,από εμάς,από όλους μας.
Αυτό είναι η ψηφιακή δημοκρατία.
Για αυτό υπάρχουν τα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Η ανάρτηση φωτογραφιών συνοδευόμενη με περίεργα σχόλια αξιωματικών, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει είναι επικίνδυνη και μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρει.
Η έξοδος προσωπικού παρέχεται, με όποιους κινδύνους και αν έχει από τους κυβερνήτες για όλο το προσωπικό και μάλιστα διατίθενται και συγκεκριμένα κονδύλια για δυο δρομολόγια την ημέρα.
Όταν ο κόσμος επιθυμεί να βγεί και ενδιάμεσα να επιστρέψει και να ξαναβγεί δεν είναι δυνατόν να καλύπτονται τα έξοδα και τότε και μόνο τότε πληρώνουν οι ενδιαφερόμενοι. Νομίζω τα σχόλια για έναν απότους καλύτερους κυβερνήτες κατά ομολογία του συνόλου του πληρώματος ήταν απαράδεκτα...Ρωτήστε για να μάθετε

Μέλος πηρώματος ΦΓ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΎΡΙΕ 10:08 Ακριβώς επειδή υπάρχουν εγκέφαλοι σαν τον δικό σου υπάρχουν αυτά τα site.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ...
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝ ΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ .....ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΟΥ...
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΓΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΥΠΟΥΗΡΓΟ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ,ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ,ΣΥΡΙΑ,ΑΛ ΣΑΛΕΧ???ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ....ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ......

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ...ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΑΤΕ.
ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ...ΘΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ....ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ,ΠΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ....

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ