Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Κάποιος να σταματήσει τον "υπερπατριώτη" κωλοτούμπα!

από geloiografies.blogspot.com

Χρησιμοποιεί την ηρωΐκή δασκάλα Χαρά Νικοπούλου για μικροκομματικά συμφέροντα.
Ουδέποτε τίμησε όμως τον Στηβ Λάλα, αν και του είχε προταθεί, γιατί άραγε;;;


Είναι πλέον γνωστή η μέθοδος του προέδρου του ΛΑΟΣ να εκμεταλεύεται οτι το πατριωτικό και να προσπαθεί να το οικοιοποιηθεί για λίγες ψήφους. Αργότερα φυσικά μπορεί να πει διαφορετικά και να ανακαλέσει, αλλά γι' αυτόν σημασία έχουν μόνο οι εντυπώσεις της στιγμής και όχι μια σταθερή και ανυποχώρητη στάση σε θέματα εθνικά , πόσο δε μάλλον σε κοινωνικά. Αυτή τη φορά όμως πιστεύουμε ότι ξεπέρασε τα εσκαμμένα!
Χρησιμοποιεί την ηρωΐκή δασκάλα Χαρά Νικοπούλου για μικροκομματικά συμφέροντα.
Διαβάζουμε στο ixnos.blogspot.com/

Ούτε ο ποιο φανατικός τούρκος δεν περίμενε το δώρο που τους έκανε ο ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣ.

Το ΛΑΟΣ επιβράβευσε τους πράκτορες της Άγκυρας και τα μίσθαρνα όργανα του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής. Δυστυχώς. Η πρόταση που κατέθεσε δια του εκπροσώπου του κυρίου Αϊβαλιώτη, μόνο ως προβοκατόρικη και εντεταλμένη από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μπορείς να την εξηγήσεις. Αν και ο αστράτευτος έχει φροντίσει να τα έχει καλά μαζί τους, διότι στεγάζει στην βίλα του στις Βρυξέλλες, ένα από αυτούς.

Πρότεινε λοιπόν ο ΚΑΦΡΟΣ :

«Έχουμε πει ότι είμαστε υπέρ των αρίστων επιλογών και όχι των κομματικών επιλογών. Ο κ. Σαμαράς, αλλού ακολουθεί την πρότασή μας και αλλού όχι. Για την περιοχή της Θράκης, προτείναμε την υποψηφιότητα της ηρωΐκής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου…»

Η συγκεκριμένη πολιτική ενέργεια του κυρίου Καρατζαφέρη και των συμβούλων του στο ΛΑΟΣ, δυστυχώς καταστρέφει τον παιδαγωγικό αγώνα που έδωσε στο Δέρειο της Θράκης η Χαρά Νικοπούλου. Δυστυχώς, ταυτόχρονα δικαιώνει τις κατηγορίες των ανθρώπων της Άγκυρας, αλλά και της κυρίας Δραγώνα, που αναφερόταν στο πρόσωπο της Χαράς Νικοπούλου ως «προπαγανδίστρια»,...

Δεν υπάρχουν σχόλια: