Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Γενική Διάλυση στο ΠΝ

Οι αθρόες παραιτήσεις έμπειρων στελεχών έχουν επιφέρει σωρεία προβλημάτων και δυσκολιών στον ευρύτερο τομέα των ΕΔ ιδίως στον κρίσιμο τομέα της συντήρησης του υλικού. Ο συνδυασμός δε αυτών με την προσπάθεια κομματικοποίησής των από μερικούς ανεγκέφαλους στρατιωτικούς επιδεινώνουν την ήδη άσχημη κατάσταση. Με το άρθρο αυτό θέλουμε να παροτρύνουμε την ηγεσία του ΠΝ να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την απομάκρυνση όσων βλάπτουν το ΠΝ.

Είναι άραγε αλήθεια ότι δεν δουλεύει τίποτα στον ναύσταθμο λόγω της άκριτης ασύμμετρης και ασύστολης κομματικοποίησης του όπλου;

Τους καταλαβαίνουμε γιατί με τόσες μεταθέσεις δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με κάτι άλλο. Διώξε διώξε ποιος θα μείνει;

Μετά τον διωγμό των αντιρρησιών ευσυνειδησίας οι οποίοι είτε μετατέθηκαν είτε παραιτήθηκαν διαμαρτυρόμενοι για το όργιο αναξιοκρατίας και έλευσης των άξεστων αξύριστων άσχετων, ο στόλος και το ναυτικό γενικά στερείται άξιων στελεχών για την επισκευή των πλοίων και των βλαβών.
Αποτέλεσμα αυτών των γεγονότων είναι η άλωση του ναυστάθμου από τον Ιδιωτικό Φορέα με το αζημίωτο υπό αδιαφανείς αλλά όχι πρωτοφανείς συνθήκες ανάθεσής των. Η έλλειψη λοιπόν ειδικά των τεχνικών έχει οδηγήσει στην απευθείας ανάθεση (εκτός των άλλων) του έργου των ρυμουλκών, των βοηθητικών βάσης και των πλοίων μεταφοράς προσωπικού. Δεν υφίσταται σε σταθερή βάση μεταφορικό μέσο για το προσωπικό αλλά και ρυμουλκό για τις άπειρες χρήσεις που έχει σε ένα ναύσταθμο.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το κάθε ρυμουλκό που εργάζεται για το
ναύσταθμο χρεώνει 200-250 EURO την ώρα τις καθημερινές και 300-350 EURO την ώρα τις αργίες. Φανταστείτε ότι ή οποιαδήποτε εργασία του ρυμουλκού διαρκεί πολλές ώρες και οι εργασίες είναι αρκετές.

Επίσης το μεταφορικό μέσο που εκτελεί καθημερινά τα πρωινά και μεσημβρινά
δρομολόγια μεταφοράς προσωπικού στο ναύσταθμο ακούγεται ότι εισπράττει
το ποσό των 20.000 EURO το μήνα για τις υπηρεσίες που προσφέρει.


Με ένα γρήγορο υπολογισμό βλέπουμε ότι το σύνολο σίγουρα θα μπορούσε
να διατεθεί για την αγορά ρυμουλκών και πλοίων μεταφοράς προσωπικού
και να αποφευχθεί η απευθείας ανάθεση σε ιδιώτες του έργου των ΕΔ. Ας
υποθέσουμε ότι το ρυμουλκό δουλέψει 8 ώρες επί 20 μέρες πρέπει να
πάρει 35200 EURO+20000 EURO=55200 EURO το μήνα επί 12 μήνες = 662400 EURO περίπου το χρόνο.


Νομίζω ότι φτάνουν τα λεφτά για ρυμουλκό και πλοίο μεταφοράς προσωπικού.

Δε νομίζω να κοστίζει περισσότερα. Να δουλέψει και η ιδιωτική πρωτοβουλία δεν λέμε όχι, αλλά εκεί που δεν έχουμε μέσα και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς για
να πάρει ένα μεροκάματο ένας εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα.

Ρωτούμε:
* Είναι διαφανείς όλες οι διαδικασίες ανάθεσης των εργασιών;
* Πότε σκοπεύετε να ασχοληθείτε με το θέμα;
* Που θα βρείτε άξιους τεχνικούς εντός ΠΝ έτσι ώστε να εξοικονομηθούν πόροι από τις επισκευές και τις αναθέσεις, για ανταλλακτικά που και αυτά σας τα παρέχουν οι ιδιώτες γιατί το Κέντρο Εφοδιασμού αδυνατεί;
* Τι γνώμη νομίζετε ότι έχει το προσωπικό για εσάς; Θετική ή Αρνητική;


Άρχοντες που άρχεται πότε να αποφασίσετε να αρχίσετε το νοικοκύρεμα των ΕΔ;

ΠΟΤΕ; Περιμένουμε μία ακόμη βουβή απάντηση σας.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο έχει βάση αλλά καταλήγει σε στραβά συμπεράσματα. Δεν είναι κάτι που δεν έχουν σκεφτεί όλοι που μετακινούνται πέρα δώθε στο ΝΣ. Αλλά πρέπει να σκεφτεί κανείς πόσο καιρό γίνεται( και δεν είναι τωρινό και είναι και άσχετο με τις πρόσφατες παραιτήσεις). Κάτι πάει στραβά από καιρό και απόγινε. Ίσως αν δεν αντιμετώπιζαν όλοι οι ανώτατοι την εκάστοτε μετάθεσή τους σαν ενδιάμεσο σκαλί για την επόμενη καλύτερη θέση που θέλουν, να λύνονταν πολλά προβλήματα... (και σε αυτό δε φταίει κανένα κόμμα)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΨΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Π.Ν.,Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΥΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ
TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟ ΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΘΕΜΑΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΛΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟΡΙΠΤΟΝΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑΡΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΩΔΗΓΗΑΣΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΛΟΓΩ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΣΤΟ Π.Ν.ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 100ΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ.

@rmy @lert είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΧΑΛΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΞ,ΠΝ ΚΑΙ ΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ..ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ. ΚΑΠΟΤΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΜΩΣ;ΑΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΝΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ;

@rmy @lert είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΧΑΛΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΞ,ΠΝ ΚΑΙ ΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ..ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ. ΚΑΠΟΤΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΜΩΣ;ΑΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΝΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ @rmy @lert

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΧΑΛΑΡΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

RE ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ???
Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ,ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ <>
ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ???
ΟΙ ΥΠΑΣΠΙΣΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΑΙΩΝ,ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΔΕΣ,ΠΟΥ Ο ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ,ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ,ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ???ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ???
Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ???ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΗΣ ΔΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ???
Ο ΖΩΤΟΣ ???Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ????ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΑΝ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ???
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ...ΡΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΑΠΑ ΡΕΕΕΕΕ
ΡΕ
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟ Π.Ν.

ΠΕΦΤΕΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

kapoios poy sas jerei apo mesa...

@rmy @lert είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΜΙΣΑ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΟΜΩΣ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ; ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΘΟΥΝ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΤΕΤΟΙΑ Ή ΒΡΕΘΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΚΡΙΖΑΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 19 Αυγούστου 2010 4:58 μ.μ.

ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ.!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑΥΑΓΙΟ.

ΥΓ. ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΗΘΟΥΣ.

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει η ευθύτητα του σχολίου που αρχίζει με το 'ρε καραγκιόζη'. Αν είναι έτσι (ή έστω κάπως έτσι), συγχαρητήρια που τα γράφεις γιατί είναι πιο σημαντικά από άλλα που μαλώνουν εδώ μέσα κάποιοι.

Ανώνυμος είπε...

βάλε ένα θέμα με τίτλο

πρασινοφρουροι και κομματάνθρωποι στις ενοπλές δυνάμεις

και άστο ελεύθερο να τρέξει
και θα δείς τι θά βγεί στην φόρα.
Ειδικά τώρα που πέφτουν

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ 19 Αυγούστου 2010 10:28 μ.μ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΝΑ ΜΠΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6ΕΤΙΑ ΣΤΙΣ Ε.Δ."

ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 21 Αυγούστου 2010 7:26 μ.μ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΟΥΝ ΕΡΙΦΕΙΟ.

@rmy @lert είπε...

ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ , ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΣΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ. ΤΑ "ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΩΜΑ ΕΡΙΦΕΙΑ" ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Προς @army @lert
Φίλτατε όταν αγαπάς την πατρίδα σου και σέβεσαι τις Ε.Δ. δεν τις ευτελίζεις.θέλω να πιστεύω οτι είσαι της ίδιας άποψης. Οι αποδέκτες του μυνήματος καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να μεταμορφώνονται από χθεσινοί "λύκοι" σε σημερινά "ποκιλόχρωμα ερίφεια"

Και για του λόγου το αληθές σου υπενθυμίζω και ενα παλαιότερο σωστό σχόλιό σου:

"@rmy @lert είπε...
ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔ. ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ή ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΟΙ ΕΔ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ"

@rmy @lert είπε...

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ""ΛΥΚΟΥΣ", ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ-ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ-ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ. Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ "ΛΥΚΩΝ" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΙΣ ΕΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ, ΣΩΣΕ ΤΙΣ ΕΔ!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς @rmy @lert

α."@rmy @lert είπε...
ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔ..."

β."@rmy @lert είπε...

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ""ΛΥΚΟΥΣ", ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ-ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ-ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ......."

Φίλτατε του @rmy @alert μας βραχυκύκλωσες τελείως.