Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Επιστολή διαμαρτυρίας από την Φ/Γ Θεμιστοκλής.

Αντιπλοίαρχος Γ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Π.Ν.
Το διαβάσαμε και δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε.Ισχύουν τα καταγγελόμενα κε κυβερνήτα της Φ/Γ Θεμιστοκλής;

Τελικά χρήματα υπάρχουν μόνο για δεξιώσεις στο Π.Ν. και τουρκοφερμένους ισλαμιστές, για τους οποίους θα ξοδευτούν 100.000.000 ευρώ για το τζαμί στον Βοτανικό;
Υποχρεωμένοι να πληρώνουν χωρίς απόδειξη, 5 ευρώ ημερησίως, από το πενιχρό ποσό των 17.60 ευρώ που παίρνουν ως ημερήσια αποζημίωση εδώ και 13 χρόνια, είναι οι άντρες και οι γυναίκες της σκοπούν φρεγάτας.
Ιδιώτης έχει αναλάβει μεταφορά τους από και προς το πλοίο, στην νήσο εις την οποία είναι αγκυροβολημένο.
Καμιά ευαισθησία, καμιά αλληλεγγύη από τον "Μπέννυ", ο οποίος σύμφωνα με τις δηλώσεις του δεν συνδιαλέγεται με στρατιωτικούς, αλλά πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στο θέρετρο αξιωματικών στην Αγ. Μαρίνα μαζί με τους προσκυνημένους υπαλλήλους του.
Άραγε ο "Μπέννυ" σιτίστηκε με 4.60 ευρώ, ποσό το οποίο αντιστοιχεί για την ημερήσια σίτιση του κάθε ένστολου;
Αλλά σίγουρα, μετά από τις παραινέσεις της συντρόφου Χανούμ Αλσαλέχ, θα φροντίζει με ιδιαίτερη προσοχή, να μην λήψει το κρουασανάκι υποδοχής από τον στρατό των Ασιατών που μας στέλνουν κάθε μέρα από απέναντι.
Φυσικά ο κυβερνήτης της φρεγάτας, μάλλον το κάνει "τουμπεκί", διότι που ξέρει κανείς; Αν είναι καλός νεοοθωμανός, ίσως τον στείλουν και πουθενά ακόλουθο!
Έε, ρε και να ζούσε ο Κουντουριώτης μηδίσαντες, νενέκοι, άκαπνοι!
asimpiestos.blogspot.com

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΙ ΕΙΣΕ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΞΕΠΑΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ!!!!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά έλεος, τι είναι αυτά που γράφετε; Ζητάτε να απολογηθεί ο κυβερνήτης της Φρεγάτας για τις επισκέψεις του Βενιζέλου στο θέρετρο του Ναυτικού και για το κόλλημα σας με το τζαμί;
Σχετικά με αυτό που αναφέρετε ως δήθεν καταγγελία είναι ανυπόστατο.
Κρατάτε λίγο τα προσχήματα.. "Ξεφτιλίζεστε"

Ανώνυμος είπε...

Η εξόδου είναι προορατική στο σκοπούν!!! Και γιατί να βγουν εξόδου? Laptos έχουνε,τηλέφωνα έχουνε, τα πλοία έχουν ντουζ,tv, αιρκοντίσιον , τα πάντα…. Τι άλλο θέλουν… τα κινητα τηλέφωνα και τα κομπιούτερ που έχουν όλοι είναι πανάκριβα, Το πρόβλημα τους είναι τα 5ευρω…. Και το κοκτέιλ που θα πιούνε θα έχει 20 ευρώ? Τα ακούω αυτά επιδή έχω υπηρετήσει σε φλετσερ και τρελαίνομαι. Άκου εκεί, θέλουν να τους πληρώνουν και τα μεταφορικά για να βγαίνουν εξόδου στο σκοπούν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θεωρείτε σωστό να βγάζετε την φωτογραφία κυβερνήτη πολεμικού πλοίου και να του ζητάτε να σας εξηγήσει τι, ότι πρέπει να πληρώνει το πλοίο το συνεχές μέσα έξω του καθενός?
Δεν φτάνουν τα δύο δωρεάν αλερετούρ δρομολόγια εκάστου του πληρώματος?
Καλά αυτοί που στέλνουν τέτοιες ηλιθιότητες δεν τους κόβει, εσείς που τις αναμασάτε δεν καταλαβαίνετε?
Νομίζετε ότι προσφέρετε υπηρεσίες με αυτά τα δημοσιεύματα?
Κρίμα κ. Ταξίαρχε,
Πιστεύω ότι προλαβαίνετε να σώσετε την "πατάτα" και να διατάξετε το ξεκρέμασμα του απαράδεκτου post και της φωτογραφίας που δεν ήταν ανάγκη.

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν κάνεις καμία πατάτα. Εγω επειδή έχω υπηρετήσει απο το 1989 έως το 2007 σε καράβι ουδέποτε πλήρωσα σε σκοπουν για να βγώ έξοδου. Ουδέποτε κανείς μου ζήτησε να πληρώσω. Γιατί απλούστατα δεν πληρώναμε ποτέ μα ποτέ σε ιδιωτικό μέσο εμείς το πλήρωμα για όσα δρομολόγια ήταν προγραμματισμένα να γίνουν. Το πλοίο τα πλήρωνε πάντα ή σε χρήμα ή σε είδος. Τώρα για την ξεφτίλα των 5 ευρώ ασφαλώς και φταίνε πρώτα αυτοί που το δέχοντε και αφετέρου αυτοί που το επιβάλουν.

Hurin Thalion είπε...

Πόσο μα πόσο τραγελαφικός μπορεί να είναι ο δημιουργός και διαχειριστής αυτής της σελίδας αναρωτιέμαι.Πιστεύω πως αν όντως ανήκετε ή έστω κάποτε ανήκατε σε οιοδήποτε σώμα των ενόπλεων δυνάμεων θα ήσασταν από αυτούς που ήταν πάντα αραχτοί σε ένα γραφείο και δεν πήγατε ποτέ ούτε ένα ταξίδι,ούτε μία άσκηση,δεν κάνατε ούτε μία πτήση.Κάτι τέτοια υποκείμενα σαν κι εσάς ήταν που μονίμως παραπονιόντουσαν για τα πάντα και γκρινιάζανε για όλους και για όλα τη στιγμή που αυτοί ήταν μονίμως σε άδεια ή εκτός υπηρεσίας για "προσωπικούς λόγους".Ντρέπομαι για λογαριασμό σας και ντρέπομαι που έστω και κατ΄ευφημησμό λεγόμαστε συνάδελφοι.Καλά θα κάνετε να μην ξαναμιλήσετε για τον συγκεκριμένο κυβερνήτη της συγκεκριμένης φρεγάτας καθώς και για κανέναν άλλο κυβερνήτη οποιουδήποτε πλοίου.Είστε πολύ μικρός μπροστά τους για να τολμάτε να τους κρίνετε.Λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσάς.Οι ένοπλες δυνάμεις αξίζουν κάτι περισσότερο.

@rmy @lert είπε...

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΛΥΠΗ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΡΟΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΔΕ ΚΡΑΤΑ ΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΔ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΗΤΟΡΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ..,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ E-MAIL ΣΤΟ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ,ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΕΞ΄ΑΛΛΟΥ,ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ!
ΤΕΛΟΣ ΔΕ,ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ;ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ; Ή ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΕΝΤΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ;;;
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΚΟΛΑΒΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!!!
ΚΑΛΟ "ΣΚΟΠΟΥΝ" ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΝ.

Ανώνυμος είπε...

oloi sto strato apoilyntai psixoloxika apo toy anvteroys kati san kathimerino biasmo poy exei ginei syneitheia kai orismenes fvres tosa xrvnia san monomos..to theoroyn synithismeno kai logiko...
oxi re file...then tha plhrvnoyn tipota...giati ootan o aplos nyths sthn ANEK pernrnei 3000 euro kai se 25 xronia plhrh syntajh to mhna giati na mhn ta pernei kai aytos toy stratoy?giati h thesh einai ayth po an kanei lathos mporei na xathei mia anthrvpuinh zvh...

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσω ότι το πλοίο είχε προγραμματισμένα δρομολόγια εξόδου και εισόδου στο πλοίο όπως γίνεται συνήθως με έξοδα της υπηρεσίας. Αν κάποιοι επέστρεφαν μετά τα προγραμματισμένα γιατί τα έπιναν έξω, όχι 5 αλλά 55 να πληρώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον συγκεκριμένο ιδιώτη, μπορεί να μη γνωρίζω πράγματα και στοιχεία!
Τυγχάνει, όμως, να ξέρω προσωπικά τον κ. Κυβερνήτη και σας λέω ένα μόνο: Άν όλοι οι αξιωματικοί σε όλους τους κλάδους των ΕΔ
ήταν σαν αυτόν, τότε θα πέφταμε και στη φωτιά μαζί τους. Η ακεραιότητα, η πραότητα και το ήθος του είναι κάτι
που τον διέπει χρόνια. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο που αυτές του οι αρετές αναγνωρίστηκαν και στο εξωτερικό
όπου υπηρέτησε, πράγμα που σημαίνει ότι ούτε ακόλουθος προσπαθεί να γίνει (εντελώς άστοχο το επιχείρημα) ούτε τίποτα.

Κ. Κυβερνήτα, σας καλώ να απαντήσετε άμεσα σε αυτές τις κακοήθειες και να αποκαταστήσετε την αλήθεια.
Είμαι βέβαιος (χωρίς να έχω στοιχεία επαναλαμβάνω) ότι θα τους βάλετε στη θέση τους.

Να χαίρεστε την οικογένειά σας και να σας καμαρώσουμε και Αρχηγό (προς αποστόμωση όλων)!


Φιλικούς χαιρετισμούς,


Αναγνώστης