Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ


Εάν το συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας, είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τον ΥΠΕΘΑ της Ελλάδος, πραγματικά δεν θα μπορούσε να βρει «βολικότερο» πρόσωπο, από το κ. Βενιζέλο.
Ο κ Βενιζέλος εισέβαλε στο ΥΠΕΘΑ ως ταύρος εν υαλοπωλείω!
Με αλαζονεία ανάλογη του όγκου του και προτού γνωρίσει το χώρο, την αποστολή του σε βάθος, το προσωπικό, τα μέσα, τις εχθρικές απειλές, τα προβλήματα, με την αυτοπεποίθηση της αυθεντίας, εγκαινίασε τον δικό του τρόπο διοίκησης.
Τον εύκολο…
Απαξιωτικά σχόλια, ειρωνείες, ύβρεις, απειλές…

Είναι βλέπετε γνωστό στους πολιτικούς μας, ότι το Άμυνας είναι το «ευκολότερο» υπουργείο.
Εφαλτήριο πολιτικής ανέλιξης. Τσιφλίκι. Εκεί δε σειέται φύλλο.
Σιγά μη φέρουν αντίρρηση οι … αυτιστικοί.

Ο ΥΠΕΘΑ; Παντοδύναμος! Αφέντης με τα όλα του. Παίρνει κεφάλια… Ιδιαίτερα τα «ενοχλητικά», τα «αγύριστα». Αυτά που έχουν αξιοπρέπεια.
Η τυπική και συνειδητή στρατιωτική πειθαρχία, απαραίτητη για τη λειτουργία του στρατού, μπαίνει εύκολα στην υπηρεσία της μικροπολιτικής, της συγκάλυψης των προβλημάτων, της ευνοιοκρατίας, της εγωπάθειας…
Έτσι αντί να συνεισφέρει στην αναβάθμιση της ισχύος των ΕΔ, αντίθετα, συμβάλλει στην υποβάθμιση τους.

Και φυσικά ο ΥΠΕΘΑ δεν ασχολήθηκε με τη ουσία, την αποστολή των ΕΔ, την άμυνα της χώρας. Για την ακρίβεια, ασχολήθηκε με οτιδήποτε άλλο, πλην τούτου:
Την απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου και περικοπές απαραίτητων λειτουργικών δαπανών των ΕΔ.
Με την επαναφορά «χρήσιμων» αποστράτων και πρόσληψη αρεστών συμβούλων.
Με απαξίωση της ιεραρχίας των ΕΔ.
Με αμφισβήτηση του (άκουσον – άκουσον) εθνικού φρονήματος των … πιλότων. (Από ποιον; Μα από τον κ. Καθηγητή συνταγματικού δικαίου! Που για λόγους ενδοκομματικών ισορροπιών κάνει σύντομη τουριστική περιήγηση στο ΥΠΕΘΑ)
Με το νομοσχέδιο περί ιεραρχίας και προαγωγών και το μισθολογικό νομοσχέδιο, τα οποία βρίσκουν αντίθετους, στο σύνολό τους, τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία, στρατιωτικούς.
Με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις για ασφαλιστικά ταμεία, επιδόματα, περίθαλψη, συνταξιοδοτικά, καταβαράθρωσε, το ήδη χαμηλό, βιοτικό επίπεδο των ένστολων.

Επί των ημερών του λοιπόν και με την γενικότερη βοήθεια της υπερήφανης εξωτερικής πολιτικής του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, έχουμε:
Τσουνάμι παραιτήσεων και πτώση του ηθικού των στελεχών.
Την μετατροπή του εθνικού εναέριου χώρου σε σουρωτήρι.
Διαχωρισμό του Αιγαίου, στον 25ο μεσημβρινό.
Την καθιέρωση αναχαιτίσεων εκ του μακρόθεν.
Συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο.
Συμβολικό(;) ναυτικό αποκλεισμό της χώρας και ασκήσεις του Τουρκικού ναυτικού στην … Κεφαλλονιά.
Αναβάθμιση της τουρκικής απειλής στον Έβρο σε άρματα, πυροβολικό, γεφυροσκευή.
Μεσοπρόθεσμη δραματική ανατροπή της ισορροπίας ισχύος Ελλάδας - Τουρκίας.
Έλλειψη απαραίτητου, ειδικευμένου στρατιωτικού προσωπικού, από τις Μονάδες.
Υποβάθμιση της εκπαίδευσης και συντήρησης οπλικών συστημάτων, στους τρεις κλάδους των ΕΔ.
Έξαρση «ατυχημάτων», συντριβή αεροσκαφών και ελικοπτέρων, με απώλειες αναντικατάστατου προσωπικού εν καιρώ ειρήνης.
Διαφαινόμενη απαγόρευση υπερπτήσεων φίλιων αεροπλάνων και αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου.
Φοβική, κατευναστική συμπεριφορά έναντι μιας ραγδαία αποθρασυνόμενης Τουρκίας.

Παρακολουθούμε έκπληκτοι το χρονικό μιας προγραμματισμένης διάλυσης των ΕΔ.
Γιατί άραγε; Ο ΑΝΥΕΘΑ και συνεργός στο αποδομητικό αυτό έργο, ρεαλιστής πολιτικός κ. Μπεγλιτης, έλυσε το μυστήριο: Η ελληνική κοινωνία πρέπει να συμφιλιωθεί είπε, με την αντικειμενική πραγματικότητα, ότι η Τουρκία είναι μια σημαντική υπερδύναμη και η ελληνική πολιτική έχει ευθύνη, να αναθεωρήσει την εθνική μας στρατηγική, απέναντι της.
Είναι η στρατηγική που βλέπουμε να επιβάλει ο κ ΥΠΕΘΑ και μάλιστα από καθέδρας.
Χωρίς τη γνώμη των επιτελείων.
Θύματα της στρατηγικής αυτής είναι τα στελέχη των ΕΔ, που προσπαθούν απαξιωμένοι ηθικά από τη φυσική ηγεσία τους, με χωλαίνουσα εκπαίδευση, κατώτερο ποσοτικά και ποιοτικά υλικό, αλλά με συγκριτικό πλεονέκτημα το ελληνικό πείσμα και το πνεύμα αυτοθυσίας του λαού μας, που επιμένει κόντρα στην real politic του Μπεγλίτη και της παρέας του.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κε ΥΕΘΑ κοντός ψαλμός αλληλούια………….η Α’ Θεσσαλονίκης είναι εδώ , και πίστεψε με μόνο με το επικρατείας θα σωθείς για να βγεις. Όσο για τον αγαπητό ΥΦΕΘΑ μπορεί να είναι το τσιράκι του GAP αλλά και η Κόρινθος εδώ είναι. Μπορεί αυτά να είναι απλά λόγια…..τώρα αλλά στις εκλογές θα γίνουν πράξεις !!! Μέχρι τότε γλεντήστε, φατε,φατε,φατε,φατε,φατε,φατε,φατε,φατε,φατε,φατε

Ανώνυμος είπε...

@ 30 Αυγούστου 2010 10:30 π.μ.

Αν ειναι να περιμενουμε μεχρι τις εκλογες η Ελλαδα θα εχει μεινει μιση!!Μεχρι τοτε θα τα εχουν πουλησει ολα και θα εχουν φυγει ολοι στο εξωτερικο.
ΕΚΤΟΣ και αν εισαι κομματοσκυλο και προσπαθεις να αποβλακωσεις τους αναγνωστες αυτου του blog πιο βαθια στον καναπε τους.
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

aiolos είπε...

Aξιωματικοί που έχουν επίγνωση της αποστολής τους, που δεν είναι άλλη από την προάσπιση της πατρίδας και των Ελλήνων δεν υπάρχουν;

ΛΑΟΣ και ΣΤΡΑΤΟΣ να αντιμετωπίσουν τους αλη μπαμπάδες τους ρωχάμηδες ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΟΛΗΣ ‘’ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ’’ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΑΥΤΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ
ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
‘’ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ’’ ΚΑΙ ‘’ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ’’ ΜΠΕΓΛΙΤΗΔΕΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΡΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΤΡΑ;;;;;
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μην μπλέκεις την τοπικη αυτοδιοικηση με τα κομματα.Με αυτο τον τροπο ισοπεδωνουμε τα παντα.Ψηφίζουμε προσωπα και εργο, οχι κομματα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ -ΣΧΕΣΗ-
ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΘΑΘΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ''ΚΛΕΨΑΝ'' ΑΠΟ 4000 ΕΩΣ 7000 ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ .....ΠΩΣ ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ....
ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΕΜΑΣ ΟΧΙ
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον κυριο Υπουργο!!Καιρος ειναι να βαλει μια ταξη,και να βαλεις καποιους αυτιστικους και ανικανους στη θεση που τους αρμοζει!!Βενιζελο προχωρα!!Οι κατωτεροι αξιωματικοι και υπαξιωματικοι που αποτελουν τον μεγαλυτερο αριθμο στο στρατευμα και την ραχοκοκαλια των ΕΔ σε στηριζουν!!

Ανώνυμος είπε...

P@p@rologe του ΠΑΣΟΚ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΕΔ ΘΑ ΕΙΣΑΙ! ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ,ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ... ΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ(ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ) ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ.

ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ? Η ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ??
ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ:

-ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΙΝΟΥΚ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
-ΠΟΡΙΣΜΑ ΗΛΙΑΚΗ.
-ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Ο.Α.
-ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ Α/Δ ΛΗΜΝΟΥ.
-Π.Β.ΑΝΔΡΟΥ.
-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 07 ΣΜΗΝΑΓΟΣ Α.ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ.
-ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ INTERNET ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ(ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕ)ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ GB ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ.
- ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ.

KΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.ΟΙ Ε.Δ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΕΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ "ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ" ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ!.

ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

'Ε όχι και μαθήματα από αυτούς χωνέψαν το πόρισμα για την πτώση του Ε/Π το 1996..!

Κι εγω φορολογούμαι, για να τυπώνει με τα χρήματα μου το κράτος βιβλία με την ιστορία γραμμένη μονο για κρετίνους, δεν είσαι ο μόνος..

'Ενας φορολογούμενος
που το κρατος του χρωστάει 9 μηνιάτικα...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 30 Αυγούστου 2010 3:57 μ.μ.
ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ.. ...ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΓΙΑΛΙΑ, ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΔΙΚΕΙΣ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ . ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΟΜΩΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ, ΠΩΣ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΜΥΤΗ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΝΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΙΣ Ε.Δ.
ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ
ΑΞΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΞΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ,ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΣΤΡΙΠΤΙΖΕΖ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΝΥ
ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ
ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΚΑΤΟΞΙΦΙΕΣ????


ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε όλοι ΖΩΑ..

Σας το λέει ο Πρωθυπουργός ΚΑΘΑΡΑ (we need global government)και εσείς τσακώνεστε για το ποιος ΥΕΘΑ ή μη , φταίει ποιο πολύ και γιατί τα κομματόσκυλα τρώνε τις θέσεις των άξιων..

Όταν ξυπνήσετε ΖΩΑ , τότε θα δείτε τι σημαίνει GLOBAL GOVERNMET..

Δεν θα υπάρχουν σύνορα (άρα οι αυτιστικοί θα είναι άχρηστοι και θα πρέπει να τους κάνουμε να παραιτηθούν , για να μην τους πληρώνουμε τσάμπα..)

Τελικά ίσως ο Μπένι , είχε δίκιο που σας αποκάλεσε αυτιστικούς.. Διότι μόνον αυτιστικοί πρέπει να είσαστε για να μην καταλαβαίνετε που πάει το πράγμα..


Ένας Λειτουργός..