Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Κατέληξε και ο σμηναγός του μοιραίου F-16


Κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής ο σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση των δύο F-16 στον αέρα. Νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ήταν οι εγκεφαλικές βλάβες που έχει υποστεί ο 35χρονος πιλότος.

Χθες στις 17:30, έγινε η κηδεία του αδικοχαμένου σμηναγού Αναστάσιου Μπαλατσούκα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Άρτα. Ενώ, στο 251 ΓΝΑ στην Αθήνα νοσηλεύεται ο 25χρονος ανθυποσμηναγός Παύλος Βοτζάκης, που διασώθηκε.
NEA

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι ΕΔ ΘΡΗΝΟΥΝ! Θρηνούν για τον χαμό των δύο αητών που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα. Που έπεσαν στο καθήκον προασπιζόμενοι το δικό μας προνόμιο να είμαστε ζωντανοί και ελεύθεροι! Συλληπητήρια στις οικογένειες τους και στους γονείς τους που ανάθρεψαν και αντρίωσαν τέτοιους λεβέντες. Να ξέρουν ότι στο σύνολο μας θα αντιμετωπίζουμε τις οικογένειες τους ως εν ενεργεία ένστολους και θα τους αποδίδουμε την τιμή που τους πρέπει. Θα είμαστε στο πλευρό τους για ότι χρειαστούν, αλλά δυστυχώς ο πόνος είναι προσωπική υπόθεση... και ο χρόνος ο μόνος που μπορεί να απαλύνει την οδύνη για το αναπάντεχο. Εκείνοι θα συνεχίσουν να μας προσέχουν από ψηλά και ακόμη πιο ψηλά - από τον χώρο στον οποίο ένοιωθαν σαν το σπίτι τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει! - ΥΓ