Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΗΡΑΝ 12 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

Να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να υποστούν τα προβλεπόμενα εκ του νόμου.
Όχι όμως να διασύρονται όλοι οι στρατιωτικοί εξ' αιτίας κάποιων ασυνείδητων!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΎΡΙΟ ΥΕΘΑ
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΎΡΙΟ ΑΝΥΕΘΑ
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΎΡΙΟ ΑΓΕΕΘΑ
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΎΡΙΟ ΑΓΕΣ
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΎΡΙΟ ΑΓΕΝ
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΎΡΙΟ ΑΓΕΑ

Οι αξιωματικοί ανθυπασπιστές και υπαξιωματικοί που τοποθετήθηκαν το 2010 στο εξωτερικό χωρίς να έχουν τίτλο γλωσσομάθειας στην αγγλική (για την τοπική γλώσσα το αφήνω προς στιγμή γιατί ξέρω ότι ζητάω πολλά), με ποιόν τρόπο προάγουν τις εθνικές μας θέσεις στο εξωτερικό όπως ρητά προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις?

Με ποια αξιοκρατικά κριτήρια τοποθετήθηκαν στο εξωτερικό? Μπορείτε να το αποδείξετε?

ΠαΔ 4-30/2008 σας λέει κάτι ή οι ρουσφεταδόροι του ΠΑΣΟΚ δεν σας επιτρέπουν να την εφαρμόσετε?

Κατά αυτόν τον τρόπο αντιλαμβάνεστε την διαφάνεια εσείς και η νέα διακυβέρνηση?

Αν μία ωραία μέρα δημοσιεύονταν τα ονόματα όσων δεν έχουν τίτλο γλωσσομάθειας στην αγγλική και παρόλα αυτά υπηρετούν στο εξωτερικό, τι θα μας λέγατε πάλι για απάντηση? «Υπηρεσιακές Ανάγκες»? Ε δεν το νομίζω. Να δούμε τότε τι έχει να γίνει.

Έχουμε φτάσει στον πάτο του βαρελιού ηθικά και οικονομικά και θέλουμε παρέα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο "καλός" δημοσιογράφος "ξέχασε" να αναφέρει οτι τα ίδια γίνονταν και πριν το 2004 και μετά το 2009 (μέχρι πρόσφατα) στις συγκεκριμένες θέσεις (δηλαδή διπλά φπ); Όποιος έχει την "κουτάλα" (και σε αυτές τις θέσεις την έχουν σίγουρα!!) μοιράζει οτι θέλει, όπου θέλει!!!
Το συγκεκριμένο αρθρο την συγκεκριμένη στιγμή ας μας προβληματίσει λίγο, εκτός εάν ο δημοσιογράφος είναι "σαίνι" και "ανακάλυψε την Αμερική" εν έτει 2010!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΜΕΣ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ??.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΤΣΕΛΙΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ Η ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ??

Ανώνυμος είπε...

Ο δημοσιογράφος λέει ΨΕΜΑΤΑ ή απλά είναι ανεπαρκής και γράφει ανακρίβειες. Τα εκτός έδρας που πέρναμε όσοι υπηρετούσαμε στις Γενικές Διευθύνσεις του ΥΠΕΘΑ(όχι στα Γραφεία ΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ) ήταν 20 ευρώ παραπάνω από αυτά που έπερναν οι συνάδελφοι στο ΓΕΣ (μηνιαία και τρίμηνο μαζί). Αλλά σιγά μην αφήσουμε την πραγματικότητα να χαλάσει την είδηση!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα γράφεις αλλά να προσθέσω και εγώ το βίωμά μου.
Πριν από αρκετά χρόνια, γύρω στη δεκαετία του 1990, είχα δηλώσει να συμμετάσχω σε εξετάσεις γλώσσας για το εξωτερικό (όχι Αγγλικά).
Στο μέσο της διαδικασίας των γραπτών εξετάσεων που γινόταν τότε στο Στρατόπεδο της ΣΔΑ, μας μοίρασαν ένα σημείωμα που έγραφε τα εξής: "Η γνώση της γλώσσας, δεν αποτελεί το μοναδικό κριτήριο για την τοποθέτησή σας στο εξωτερικό, αλλά αποτελεί μια από τις συνιστώσες της τελικής επιλογής" (Κάπως έτσι το έγραφε, απ' όσο το θυμάμαι).
Εδώ έχουν τοποθετηθεί στελέχη στο εξωτερικό και επειδή δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν τους γύρισαν πίσω !!
Όσο για την τοπική γλώσσα της χώρας, εκεί γίνεται να μην πω τι.
Πήγαν άτομα σε χώρες γειτονικές που δεν ήξεραν να πουν ούτε καλημέρα...
Ελλάς στο μεγαλείο σου...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΧΗΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ Φ.Π ΚΑΙ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ; ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ . ΔΙΟΤΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΚΟΒΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ. Κ. ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ . 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ 100Ε.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ . ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ESPERIA ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΞ........... , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν γράφεις πως πήγε ένας Αξκός από ΥΠΕΘΑ σε θέση εξωτερικού χωρίς να έχει προκηρυχθεί καν η θέση?????????? (το 2009)