Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Λεφτά για τα οδοιπορικά των στρατιωτικών δεν υπάρχουν

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ
Αλλά για την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ υπάρχουν!
Ταυτόχρονα ο ΑΝΥΕΘΑ δηλώνει:"Εκ του ασφαλούς μερίσματα δεν μπορούν πλέον να μοιράζονται"!!!

Διαβάζουμε από τον τύπο ότι τo Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ενέκρινε ως "ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα", την εκπομπή "ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ!
Εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι την κα Αλ Σαλέχ για να μασ επισημαίνει στις εκπομπές της πόσο ρατσιστές είμαστε απέναντι στους λαθρομετανάστες που έχουν εκτινάξει την ανεργία των Ελληνόπουλων και την εγκληματικότητα στα ύψη!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=THVYREJopZ4

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι αυτή ????

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΙΤΣΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΑΙ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι δεν ξέρω τι γίνεται με τους αστυνομικούς , ούτε καν γνώριζα ότι έχουν χωθεί χίλιοι-μύριοι στο ΜΤΣ.... Απορώ όμως.......διότι, σε όλους εμάς οι οποίοι παρείχαμε, παρέχουμε και θα παρέχουμε ασφάλεια,γυρίζουν και μας λένε για τη δική μας ανασφάλεια.
Ας μιλήσουμε λοιπόν για ασφάλεια....
Τόσα χρόνια εργάσθηκα φορτωμένος με άμεσες ευθύνες για ανθρώπινες ζωές, ευθύνες δυσανάλογες με την ηλικία μου αλλά ανάλογες με την ποιότητά μου.
Είχα ΑΜΕΣΕΣ ευθύνες για ΑΣΦΑΛΕΙΑ ανθρώπων και επικίνδυνων οπλομηχανημάτων ευρισκομένων όχι στο κολλέγιο Μπαρμπίκα για "χαλαρή" επίδειξη σε μαθητές, αλλά σε περιβάλλοντα ας πούμε λιγότερο ασφαλή!
Πολλές φορές υπήρξαν προβλήματα και αδυναμίες αλλά, ποτέ δεν δήλωσα στον προιστάμενό μου ότι, νοιώθω ανασφάλεια. ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. Θα έκοβα το λαιμό μου για να υπάρχει ασφάλεια, διότι αυτό ήταν ένα από τα βασικότερα στοιχεία της όποιας Αποστολής μου.
Μην μου λέτε λοιπόν τώρα για ανασφάλεια, διότι θα πρέπει να σας ρωτήσω, αν ξέρετε να κόβετε το λαιμό σας.....

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας κάνει χάρη ο Κύριος Υφυπουργός.
Τα μερίσματα είναι λεφτά δικά μας, είναι λεφτά από τις κρατήσεις μας, είναι λεφτά από τον ιδρώτα μας, είναι λεφτά από το αίμα μας.
Κάποιοι πολιτικοί με κάποιες πολιτικές τάχα φιλολαϊκές, έκαναν μνημόσυνο με ξένα κόλυβα.
Είναι αυτοί που έβαλαν χέρι και τα μοίρασαν σε ανθρώπους που δεν δικαιούνταν.
Τι θα πει "μερίσματα δεν μπορεί να μοιράζονται εκ του ασφαλούς ". Αυτοί που τα σκόρπισαν, ας τα μαζέψουν τώρα. Οι περισσότεροι πληρώναμε επί 35 χρόνια και τώρα μας λένε ότι δεν υπάρχουν "ούτε ψιλά για κούρεμα ?"
Και τα λεφτά, τα δικά μας λεφτά, που μας κρατούσαν ως βοήθημα για τα παιδιά μας (ΒΕΑ), που είναι ?
Δεν πληρώναμε 25 χρόνια επί 12 μήνες? Δηλαδή είναι σαν να κάναμε κατάθεση στην Τράπεζα και να σου λέει τώρα ότι δεν έχει να σε πληρώσει. Αν είναι δυνατόν...

Ανώνυμος είπε...

Προς ενημέρωση αυτού που ρωτάει:
Η Άφρα Αλ Σάλεχ (και όχι Αφροδίτη) είναι μία Σύρια αντι-ρατσίστρια που ο Βούγιας "την γνωρίζει καλά" και την προσέλαβε στο υπουργείο για σύμβουλο σε θέματα (λαθρο)μετανάστευσης. Πληρωνόταν με τα λεφτά του Ελληνικού λαού για να λέει πόσο ρατσιστές είμαστε, ότι όλος ο συρφετός των λαθραίων πρέπει να πάρει ελληνική ιθαγένεια και άλλα τέτοια ωραία. Τώρα με τον ανασχηματισμό, ο Βούγιας έφυγε, αλλά αυτή δεν έμεινε άνεργη: της δώσανε εκπομπή για να κάνει την προπαγάνδα της καλύτερα και φυσικά για να συνεχίσει να μασάει τα λεφτά του Ελληνικού λαού.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Έπρεπε να το έχω υποψιαστεί ότι θα πρόκειται για κάποιο τέτοιο πρόσωπο, της μάσας και της αρπαχτής.
Ζήτω το έθνος !!!

Ανώνυμος είπε...

Aπαράδεκτη.
Να μας απάλλάξει από την παρουσία της και να πάρει πόδι από την ΕΡΤ
που πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε τι φταίει γι΄ αυτό;;; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!! Γιατί είναι ΧΙΤΛΕΡ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ
ΕΡΕΕΕΕ ΦΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ,ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ.....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.....
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΑΛΣΑΧΛΑΜΑΡΕΚ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ??????

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

..............TAAAAAAAANAAAAA