Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Τα μεγαλύτερα προβλήματα των στρατιωτικών

Τα προβλήματα τα γνωρίζουν οι στρατιωτικοί, ποιός θα βρεθεί να τα λύσει όμως!
Οικονομικά, μεταθέσεις,οικογένεια, αξιοκρατία...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των στρατιωτικών είναι η ανύπαρκτη ηγεσία. Τα πουλημένα συμβούλια στον κομματάρχη Παπανικολάου και στους εγκάθετους πασοκους τύπου ΠΡΙΟΝΑ , ΣΩΤΗΡΙΟΥ , ΒΟΥΖΙΟ, ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗ Κ.Λ.Π . ΚΛΟΚΟΖΑ για πες μας πως εγινε ο Τσαντηρακης, ο θωμαιδης, ο Χριστακοπουλος, ο Τουρνας, ο Μαμωλης, ο Δημοπουλος, ο Κρεβαικας,Ο Πριονας , ο Πιερρος ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΝΤΑΜΠΕΛΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ. ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΟΥΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ, 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ F-16 ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ . ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ Π.Α;Η Παράγκα σου ειπε τι να κάνεις η ο Παπανικολάου.

Ανώνυμος είπε...

...και τώρα που αποστρατεύτηκε ο Μεγάλος, Ανεπανάληπτος Τσακούμης, τι έγινε;

Λες να μπούνε οι Τούρκοι;

Ξύπνα...!!!

Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά που πληροφορούμαστε κάθε μέρα.
Μα καλά είναι δυνατόν να γίνονται έτσι οι κρίσεις στις ΕΔ ?
Ο Στρατός θεωρούνταν ο πιό υγιής οργανισμός...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 7.06 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25. ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ , ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΔΕ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ. ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΡΙΠΛΑ . ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΝΟΥΣΗΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΟΝ. ΤΑ ΔΩΡΑ , ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΙΝ ΝΤΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 4.46μμ.
Μας έχεις πρήξει με τις μακακίες σου!!! Ανά τακτά διαστήματα γράφεις τις ανορθόγραφες βλακείες σου!!! -Στέγνωσαν για την Π.Α!!! Τι μυαλό έχεις;...
Κρίμα που είσαι συνάδελφος..
μπλιαχ-μπλιαχ