Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σώστε τουλάχιστον την υστεροφημία σας!


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αναστάτωση έχει προκαλέσει στα Γενικά Επιτελεία εντολή για διερεύνηση τρόπου μειώσεων μισθών κατά 20% αμέσως μετά τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση. Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι οι Ανώτατοι οι οποίοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να συμφωνήσουν να περάσουν τέτοια μέτρα και να εξακολουθούν να παραμένουν στις θέσεις τους αφού η αποδοκιμασία και η απαξίωσή τους θα είναι πλέον δεδομένη και πιθανόν να υπάρξουν και εκδηλώσεις αυτής της δυσαρέσκειας έντονες προς τα πρόσωπά τους! Σε περίπτωση επαλήθευσης των παραπάνω ουκ ολίγοι εξ’ αυτών δηλώνουν μεταξύ τους ότι έχουν πλέον ηθική υποχρέωση να παραιτηθούν, σκεπτόμενοι τουλάχιστον την υστεροφημία τους...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος είναι συμπληρωμένος ας την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και ας μην στοχεύει σε περισσότερα, γιατί θα πάρει το τρίτο...
Στο μνημόνιο που μας κυβερνά,αναφέρεται ρητά η μείωση μισθολογικών δαπανών κατά 2,5 δισ ευρώ.
Η ευκαιρία τους να το πράξουν είναι μέσω του περιβόητου ενιαίου μισθολογίου.
Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί ανενημέρωτοι συνάδελφοι που περιμένουν μέχρι και αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις.
Μας οδηγούν σε μισθούς τύπου κίνας.
Αν περιμένουμε από τους στρατάρχες να αντιδράσουν τότε σωθήκαμε....

Ανώνυμος είπε...

Σε ότι με αφορά, κάθε περαιτέρω μείωση του μισθού μου θα επισύρει την κατά νόμο αγωγή, στον στρατιωτικό μου προιστάμενο, σε περίπτωση μη εναντίωσής του. Αυτά για να τελειώνουμε...και ας έρθει μετά στην μονάδα για επιθεώρηση....ΓΑΙΑ, ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Το πολύ πολύ να τους κάνει καμμιά αύξηση για να τους κλείσει το στόμα και να μην παραιτηθούν.
Aν περιμένουμε από τους διοικούντες να μιλήσουν για εμάς, ζήσε μάη μου.
Πότε έγινε στο παρελθόν?

Ανώνυμος είπε...

Στην Τουρκία οι μισθοί των συνταξιούχων (δειγματοληπτικά), από 01 Ιουλ 2010 έχουν ως ακολούθως:
Πρόεδρος Δημοκρατίας: 11400 ΤΛ
Πρωθυπουργός : 8550 ΤΛ
Α/ΓΕΕΘΑ : 5884 ΤΛ
Βουλευής : 4967 ΤΛ
Πρόεδος Συνταγ. Δικ.: 4119 ΤΛ
Αντιστράτηγοι : 3729 ΤΛ
Δικαστής Α΄Τάξεως : 3421 ΤΛ
Πρέσβης : 3305 ΤΛ
Νομάρχης : 3305 ΤΛ
Πρύτανις : 3227 ΤΛ
Συνταγματάρχες : 2623 ΤΛ
Γενικός Πρόξενος : 2330 ΤΛ
Έπαρχος : 2330 ΤΛ
(όποιος έχει αμφιβολία ας δει τον πλήρη κατάλογο των μισθών στη δνση:www memurlar.net/haber/172220)

Αγαπητοί συνάδελφοι επειδή οι συντάξεις μας άγγίζουν, αν δεν έφτασαν, τις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ, είναι βέβαιο ότι οι μισθοί των "συμμάχων" μας θα μας ξεπεράσουν, και ας έχει στην Τουρκία το ψωμί 25 λεπτά του ευρώ.
Δυστυχώς αυτοί που πρέπει να αγωνιστούν, κινούνται "χαλαρά", μήπως πρέπει να ξεσηκωθούμε οι απόστρατοι και να πάμε προς πεντάγωνο μεριά, να κατασκηνώσουμε σε σκηνές(σχεδόν το σύνολο είμαστε μαθημένοι), μήπως και επιτύχουμε κάτι ? Λέω μήπως ..!!

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρώσω στην παραπάνω ανάρτηση ότι 2 ΤΛ μας κάνουν 1 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Μου φαινεται η μονη λυση ειναι η λευκη απεργια στυλ πιλοτων της ΠΑ. Ειδατε πως πονεσε και πως αλλαξε η φορολογια στο πτητικο. Βεβαια μαζι με αυτους που ΠΡΕΠΕΙ να παιρνουν το πτητικο και μαλιστα τελειως αφορολογητο το παίρνουν και αυτοι ποθυ πετουν απο τις καρεκλες των γραφειων. Μηπως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρεπει να στματησει αυτο και να το παιρνουν οσοι πραγματικα το ΑΞΙΖΟΥΝ ?

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι σε "ανταρτοπόλεμο", αν θες να "πολεμήσεις", υπάρχουν δύο μέθοδοι, σύμφωνα με τα ΕΕ και ΣΚ : με μεγαλύτερη ισχύ πυρός (άρματα, Ε/Π, Α/Φ, ειδικές δυνάμεις κλπ) ή με ανταρτοπόλεμο.

'Αρα .....


Α και μία ακόμα λεπτομέρεια, αγαπητοί συνάδελφοι, είτε ε.ε είτε ε.α, : το μεγαλύτερο τμήμα του σκεπτόμενου λαού αισθάνεται οργή μίσος κλπ από τη μεγάλη αδικία και προδοσία σε όλα τα μέτωπα που συντελείται.

Αρκεί ένας μπροστάρης να βρεθεί και ...........