Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ιωαν. Βαρβιτσιώτης: (που τον ξέθαψαν!) Κομματικός έλεγχος
Ναύαρχος Α.Θεοχάρης : "Οι ένστολοι θα καταντήσουν δημόσιοι υπάλληλοι"

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΎΡΙΟ ΥΕΘΑ
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΎΡΙΟ ΑΝΥΕΘΑ
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΎΡΙΟ ΑΓΕΕΘΑ
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΎΡΙΟ ΑΓΕΣ
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΎΡΙΟ ΑΓΕΝ
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΎΡΙΟ ΑΓΕΑ

Οι αξιωματικοί ανθυπασπιστές και υπαξιωματικοί που τοποθετήθηκαν το 2010 στο εξωτερικό χωρίς να έχουν τίτλο γλωσσομάθειας στην αγγλική (για την τοπική γλώσσα το αφήνω προς στιγμή γιατί ξέρω ότι ζητάω πολλά), με ποιόν τρόπο προάγουν τις εθνικές μας θέσεις στο εξωτερικό όπως ρητά προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις?

Με ποια αξιοκρατικά κριτήρια τοποθετήθηκαν στο εξωτερικό? Μπορείτε να το αποδείξετε?

ΠαΔ 4-30/2008 σας λέει κάτι ή οι ρουσφεταδόροι του ΠΑΣΟΚ δεν σας επιτρέπουν να την εφαρμόσετε?

Κατά αυτόν τον τρόπο αντιλαμβάνεστε την διαφάνεια εσείς και η νέα διακυβέρνηση?

Αν μία ωραία μέρα δημοσιεύονταν τα ονόματα όσων δεν έχουν τίτλο γλωσσομάθειας στην αγγλική και παρόλα αυτά υπηρετούν στο εξωτερικό, τι θα μας λέγατε πάλι για απάντηση? «Υπηρεσιακές Ανάγκες»? Ε δεν το νομίζω. Να δούμε τότε τι έχει να γίνει.

Έχουμε φτάσει στον πάτο του βαρελιού ηθικά και οικονομικά και θέλουμε παρέα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΜΕΣ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ??.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Επιστρέφοντας απο το εξωτερικό θα πάρουν και παράσημο ίσως επειδή με σφηνάκια κατελαβαν κάποιο BAR, κάποια νύκτα εις Παρισίους ή σε Βρυξέλες ή όπου δή. Εξωτερικό γνώρισμα γαρ, ώς και η μερσεντέ, της μπάζας που κάνανε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα γράφεις αλλά να προσθέσω και εγώ το βίωμά μου.
Πριν από αρκετά χρόνια, γύρω στη δεκαετία του 1990, είχα δηλώσει να συμμετάσχω σε εξετάσεις γλώσσας για το εξωτερικό (όχι Αγγλικά).
Στο μέσο της διαδικασίας των γραπτών εξετάσεων που γινόταν τότε στο Στρατόπεδο της ΣΔΑ, μας μοίρασαν ένα σημείωμα που έγραφε τα εξής: "Η γνώση της γλώσσας, δεν αποτελεί το μοναδικό κριτήριο για την τοποθέτησή σας στο εξωτερικό, αλλά αποτελεί μια από τις συνιστώσες της τελικής επιλογής" (Κάπως έτσι το έγραφε, απ' όσο το θυμάμαι).
Εδώ έχουν τοποθετηθεί στελέχη στο εξωτερικό και επειδή δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν τους γύρισαν πίσω !!
Όσο για την τοπική γλώσσα της χώρας, εκεί γίνεται να μην πω τι.
Πήγαν άτομα σε χώρες γειτονικές που δεν ήξεραν να πουν ούτε καλημέρα...
Ελλάς στο μεγαλείο σου...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΥΕΘΑ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ; SE POIO KRATOS TOY KOSMO TO YPOYRGEIO EMPLEKETAI SE UEMATA ARMODIOTHTAS EPITELEIOY; ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΔΕ. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ; ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ Η ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΥΕΘΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ. ΟΙ ΜΕΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕ. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΗΛΙΑ ΤΟΥ 16ου. ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΛΑΛΙΑ??? ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙΣ ΤΗ ΚΑΡΟΤΣΑ??

Ανώνυμος είπε...

Ηλία του 16ου σήμερα έμαθες τη λέξη αξιοκρατία??? Γιατί μέχρι χθες σου ήταν παντελώς άγνωστη.!!!!Δεν πειράζει κάλιο αργά παρά ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 20 Σεπτεμβρίου 2010 12:05 π.μ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ??? ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ??

ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ηλία του 16ου το θρόνο δεν θα τον πάρεις μαζί σου???