Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!!

Για τον φίλο αναγνώστη που συνεχώς παραπονείται ότι ξεχνάμε να γράψουμε σε κάποιες αναρτήσεις με αποκόμματα τις εφημερίδες. Ξέρεις πόσα θέματα παίρνουν οι εφημερίδες απο εδώ;

(και γενικότερα απο τα blogs)και ουδέποτε αναφέρουν πηγή; Μεταξύ μας οι bloggers έχουμε κώδικα τιμής!
Σχετικό άρθρο μας: Ο δωρεάν χλοοτάπητας και οι αλλαγές στην Σχολή Ευελπίδων.

ΠΑΡΟΝ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη στον αρχηγο που αντι να ασχολειται με σοβαρα ζητηματα ασχολειται και καταργει θεσμους αιωνων.Ο θεσμος του 1ετη και του διπλανου ειναι αυτα που ισχυουν επι δεκαετιεσ τωρα και με αυτα μπηκατε και σεις στο στρατευμα .ΝΤΡΟΠΗ σας κυριε φραγκουλη και σας αποκαλω ετσι γιατι χανεται την αξια σας στα στελεχη σας με αυτα που κανετε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ @rmy @lert
"Για τον φίλο αναγνώστη που συνεχώς παραπονείται ότι ξεχνάμε να γράψουμε σε κάποιες αναρτήσεις με αποκόμματα τις εφημερίδες. Ξέρεις πόσα θέματα παίρνουν οι εφημερίδες απο εδώ;"

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ Bloggers ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΙΝΟ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ.

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.