Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Σχόλιο για Μ.Τ.Σ

Πιστεύετε ότι αυτοί που διέλυσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις και κατ΄επέκταση το Μ.Τ.Σ  θα λύσουν το πρόβλημα τόσο του Μ.Τ.Σ όσο και τα άλλα προβλήματα της Χώρας?


Αλήθεια κύριοι είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι αυτοί που διέλυσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις και κατ΄επέκταση το Μ.Τ.Σ , αυτοί που έφαγαν τα λεφτά (διότι δεν τα φάγαμε μαζί) και εννοώ και τα δύο πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν μετά τη μεταπολίτευση την Ελλάδα με τις εκάστοτε διορισμένες από αυτά Ηγεσίες στην ιεραρχία των Ε.Δ και Διοικήσεις στα ασφαλιστικά ταμεία, ότι θα λύσουν το πρόβλημα τόσο του Μ.Τ.Σ όσο και τα άλλα προβλήματα της Χώρας?
Λυπάμαι αλλά αν το πιστεύετε είσθε τουλάχιστον αφελείς.
Απλά θα συνεχίσουν να σας εξαπατούν όπως μέχρι τώρα ξευτελίζοντας την αξιοπρέπειά σας και υποβιβάζοντάς σας σε επαίτες για το αυτονόητο (το μέρισμα ή το ΒΕΑ που είναι αίμα σας) και για το οποίο μέρισμα <<αξιώθηκαν>> σήμερα (σαν δεν ντρέπονται..), να σας απαντήσουν ότι, καταβάλουν προσπάθειες να σας δοθεί μέχρι 22/10/2010, προσβλέποντας προφανώς στην ψήφο σας στις επερχόμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση.
Λυπάμαι αλλά είσθε αφελείς αν περιμένετε από τον κ. Υπουργό ή κ. Μπεγλίτη να σας λύσει το πρόβλημα. Αυτοί θα σας πάρουν και τα ρέστα να το θυμάστε.
Λυπάμαι αλλά είσθε αφελείς αν περιμένετε ότι οι διορισμένες ηγεσίες των ΕΔ και Πρόεδρος του Μ.Τ.Σ θα ασχοληθούν με τα δικά σας θέματα, όταν έχουν πρώτιστη μέριμνα να ξεπληρώσουν τις επιταγές για τις θεσούλες τους.
Κύριοι, το Μ.Τ.Σ είναι ΔΙΚΟ σας και κανένας δεν πρόκειται να σας λύσει το πρόβλημα αν δεν το λύσετε μόνοι σας, αν δεν πάρετε τις τύχες σας και την περιουσία σας στα χέρια σας και αν δεν στείλετε στη φυλακή όλους αυτούς του απατεώνες. Πώς? Πάντως όχι με ευχολόγια παρά μόνο δυναμικές κινητοποιήσεις όλων των μελών σας και αξιοποιώντας παράλληλα το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για να λογοδοτήσουν όλοι όσοι ευθύνονται για τη κατάντια του Μ.Τ.Σ.
Λοιπόν ξυπνάτε, ενεργοποιηθείτε και σηκωθείτε από τους καναπέδες…

Ευχαριστώ

6 σχόλια:

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.
ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ Κ.Κ. ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον συντάκτη και το ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ!!!
Συνάδελφοι,δεν τους ενδιαφέρει κανένα ΜΤΣ!!!
Συλλογικά να κάνουμε νομικές ενέργειες,το ΜΤΣ είναι η αξιοπρέπεια μας!!!

Απόστρατος
(Εγώ(75 κιλά) τα έφαγα,μαζι με τον Πάγκαλο(300 κιλά)!!!)
Εγώ με ένα σπίτι (που το χρωστάω) και ο Καρατζαφέρης(280 κιλά) με Δεκαπέντε!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. ΗΔΗ ΜΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΑΝ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΒΟΛΤΑ ΠΛΕΟΝ.ΕΛΕΟΣ.ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΖΩ ΕΩΣ ΑΗΜΕΡΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι είναι αφέλεια στα όρια της ανοησίας να περιμένει κανείς από αυτούς οι οποίοι δεν έχουν καμία εκτίμηση στις Ε.Δ., από αυτούς που λοιδορούσαν όλα αυτά τα χρόνια τους στρατιωτικούς, από αυτούς που ξευτιλίζαν το θεσμό και οδήγησαν σε μαρασμό και υποβάθμιση τις οικογένειές μας, να ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματα του ΜΤΣ, που οι ίδιοι προκάλεσαν. Τώρα για τον τρόπο αντίδρασης...εεε μην έχετε αυταπάτες. Η συνεργία τους με τα διεφθαρμένα ΜΜΕ δεν αφήνει κανένα περιθώριο ομαλής αντίδρασης. Αν θέλετε σοβαρά να πάρετε την τύχη των οικογενειών σας στα χέρια σας μακρυά από τους διεφθαρμένους που σας υποτιμούν θα πρέπει πρώτα να μελετήσετε τι έγινε το 1821, το 1843, το 1908...Αυταπάτες τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι λύσεις υπάρχουν πολλές αρκεί να κινητοποιηθείτε όλοι μαζί. Δεν πιστεύω ότι ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ έχει τη πρόθεση γιατί όχι και τα κότσια να κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, αν είχε θα το είχε ήδη κάνει. Λοιπόν κινητοποιηθείτε όλοι μαζί και εν ανάγκη απαλλοτριώστε μόνοι σας τις περιουσίες σας όπως το κράτος απαλλοτρίωσε αυτές (ΝΙΜΙΤΣ, τράπεζα κλπ)

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν θα κάνουμε και τίποτα δεν θα γίνει ! Θα χάσουμε το μέρισμα και μετά θα μας δώσουν 30% του και εμεις θα λέμε ευχαριστώ....
Αυτοί είμαστε !!