Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Θέλουν νεκρό αυτόν που «εκρουσε τη σημαία»

Ο θόρυβος από το κάψιμο της ελληνικής σημαίας στον αγώνα της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια δεν λέει να καταλαγιάσει παρά τη σύλληψη του ενόχου και τις προσπάθειες των δύο πλευρών να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Στο Facebook έχει δημιουργηθεί σελίδα με τίτλο «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ M******Α ΜΑΧΑΛΕΠΑΡΗ ΠΟΥ ΕΚΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ» στην οποία έχουν γίνει μέλη 4700 άτομα.

Μόνο και μόνο μία ματιά στις δημοσιεύσεις που γίνονται στο συγκεκριμένο χώρο αρκεί για να καταλάβει κάποιος ότι η πράξη πυροδότησε έντονη κόντρα και καλό θα ήταν η Αστυνομία να μην περάσει στο ντούκου αυτές τις απειλές. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο δράστης είναι γνωστό πως έχει απασχολήσει τις κρατικές ιατρικές υπηρεσίες και θεωρητικά τουλάχιστον έχει το ακαταλόγιστο γι’ αυτό και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Στον αντίποδα οπαδοί της Ομόνοιας δημιούργησαν δύο σελίδες στήριξης του «Μαχαλεπάρη» με μερικές εκατοντάδες μέλη και με ανάλογα μηνύματα προς την αντίπαλη πλευρά…
sigmalive.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η τέλεια ξεφτίλα!
Ανεγκέφαλος έκαψε την Ελληνική σημαία η οποία δεν του λέει και τίποτα αφού μάζα ανεγκέφαλων που αποτελείται απο πολιτικάντες-βουλευτές-συνδικαλιστές-καθηγητές κλπ του πέρασαν το μήνυμα πως είναι ένα κουρελόπανο!
(ένας περαστικός........)