Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Βόμβα στο εισόδημα Στρατιωτικών, Αστυνομικών..

Η περικοπές στα επιδόματα θα φτωχύνουν κι άλλο τους υπηρετούντες στις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

Παρασκευη+13

19 σχόλια:

llol είπε...

να δουμε ποιος 8α προστατευει την πατριδα!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΔΕΛΦΙΑΑ.
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ

ΠΕΡΣΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω, τελικά μήπως είναι καλύτερο να ενταχθούμε στο μισθολόγιο των Δημοσίων υπαλλήλων γιατί αν μήνουμε εκτός μετά από λίγο καιρό θα βρεθούμε πολύ πιο κατώ και από αυτούς.Το κατρακύλισμα δεν θα έχει σταματιμό.

Ανώνυμος είπε...

Οι μισθοφόροι να αποστρατευτούν αμέσως και να γίνουν αγροφύλακες ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 8:46 μ.μ.
Ναι εμείς και η οικογένειά μας δεν έχουμε ανάγκες, υπηρετούμε από χόμπυ.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ των 8:46μ.μ περα απο ηλιθιος εισαι και βλακας

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.
ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανωνυμε πες μου πως μπορω να φυγω και να γινω αγροφυλακας κι εγω θα παω. Μαμακας ειμαι να μεινω στον στρατο? Μην χασω τις μεταθεσεις για τις ασκησεις?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 8:46 ΚΑΙ 11:24.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ ΜΟΥ;ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΕΙ ΛΕΤΕ ΤΗ ΜΙΑ Μ....Α ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ.....ΚΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ,ΓΑΛΑΖΙΕΣ ,ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ .ΜΟΝΟ ΜΙΑ .Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ....

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:20 Γιατί μπήκες στο στρατό ρε μεγάλε για να σε κάνουν διευθυντή τις γενικής τράπεζας μπήκες η να υπηρετήσας την πατρίδα; Κατά τα άλλα ο στρατιωτικός όρκος που δώσατε λέει 'να υπάκουω άνευ αντιλογίας τας διαταγας των' και υπακοή στο σύνταγμα και τους νομούς' ΑΧΑΧΟΥΧΑ ΜΟΝΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

@rmy @lert είπε...

Ε[ΕΜΒΑΙΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΧΑΧΟΥΧΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΙΤΕΣ.. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ army alert:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ
9 Οκτωβρίου 2010 12:20 π.μ.ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΑΚΙ(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΕΧΕΙ ΓΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠ'ΕΞΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ηλίθιοι εγκάθετοι του κάθε πολιτικάντη, ο στρατιωτικός δεν έχει οικογένεια ,δεν πληρώνει ΔΕΗ ΟΤΕ ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ ΝΟΊΚΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΑ ΚΛΠ δεν έχει παιδιά να σπουδάσει!Έχετε βρει όλοι την καραμέλα ότι υπηρετεί την πατρίδα κλπ Τι σχέση έχει η αγάπη για την πατρίδα με το βιοποριστικό πρόβλημα του στρατιωτικού? Αέρα κοπανιστό θα φάει η οικογένεια το? ΦΤΆΝΕΙ ΠΟΙΑ ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΟΠΛΕΞΙΚΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 9 Οκτωβρίου 2010 3:52 μ.μ.ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον πανηλιθιο που βριζει τους στρατιωτικους ,εγω ρε φλωρακι εχω 30 χρονια υπηρεσια σε ολα αυτα τα χρονια εχω συντηρησει οπλικα συστηματα και επισκευασει που αν τα αφηναμε στους ξενους οικους να τα φτιαχνουν θα διναμε τετοια ποσα που θα παθαινες πλακα αν τα ακουγες τι νομιζεις οτι αυτα που διαθετουμε τα οπλα ολα πως φτιαχνονται?ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙς ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ !ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑ ΜΠΑΖΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε εγώ ξεκαβαλημένος είμαι εδώ και χρόνια που έχω κάνει οικογένεια,εσύ είσαι και πολύ καβαλημένος αφού δεν μπορείς να διαχωρίσεις την σχέση πατρίδα- οικογένεια .

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 9 Οκτωβρίου 2010 9:10 μ.μ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ . ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ??ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ??
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 9 Οκτωβρίου 2010 9:28 μ.μ. ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ:
-ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΣ??

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΑΣΙΑ?ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ?ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ?ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ,ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ Ι5 ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟΧΑΡΤΟ ΟΥΡΤ !!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ετσι-ετσι,να κανουμε οικονομια εμεις να εχουν περισσοτερα να φανε σε σπαταλες και μιζες!...καλημερααα!